![]() |
benim en iyi dostumdu bir telefonumla bütün dargınlıkları unutan kırgınlııkları silen üzüldüğümde aradığım üzüldüğünde ilk aklına geldiğim tek dostum. epey zamanlar geldi geçti taaa ortaokuldan bu yana dostun ne olduğunu anlatan dostum olan bir ömüürde öylle kalacak nünümmmm |
bugüne kadar hiç kavga etmedik diye kendimizle övüne övüne nazar değdirdik sonunda..:) ama gene dostum, ama gene dostuz.. |
çok zor zamanlar yaşadık hatta zamanların en zorlarını bir ömür akılda kalcak anılarımız acılarımız oldu. yaşanan her hanı her saniyeyi kazıdık beynimize hiç unutmadık.kelime kelime aklımızda anılarımızla hep yanyanaydık. her insanın bir tek acısı vardır en büyük en dayanılmaz en acıtan kader bu ya bu acı ikimizide aynı yerde vurdu B.D.H . yanımda olmasaydın ben ayakta duramazdım siz benim en değerlimsiniz nünüm ve semih.... olmasaydın yanımda ve bir gün yanıma geleceği umudu olmasaydı belki sen o bahçede tek başına kalmıştın sizin sayenizde daha güçlüyüm hayata karşı... |
Dostları Olmalı İnsanın Dostları olmalı insanın, Aynen gemilerin limanlari gibi Zaman zaman uğradığın Yükünü boşalttığın Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda Sonra açık denizlere uğurlamalı seni, Geri döneceğin günü bekleme umuduyla Bazen rüzgara o açmalı yelkenini Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla Halatlarını çözmeli Seni çok ama çok özlemeli Dostları olmalı insanın, Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen Düşünmediklerini düşündüren Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen Gerektiginde senin için ateşi yutabilen Yolunu ısıtan ustan olmalı, Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde Üzerindeki tek gömleğini. Oğuzkan Bölükbaşı |
dostluk; sevmediğin birinin doğum günü partisine beraber lahmacun ve ayran göndermektir..:walk: |
dostluk taksinin aynasını kırdıktan sonra birlikte kaçmaktır |
dostluk; birlikte kaset doldurmaktır..:tender: |
dostluk kendi karnın aç olsa bile ilk önce dostuna yemek hazırlamaktır. dostluk konsere giderken evi yakan arkadaşıyla dalga geçmektir dostlukki en önemlisi işten çıkınca gidip yanında zırlamaktır |
dostluk; acıları paylaşmaktır.. |
dostluk konuşmadan anlaşabilmek aynı dili konuşmak ve bir ömür mecbur olmaktır dost birtanedir ve hep tek kalandır yeri dolmayan doldurulamayandır |
| Saat: 23:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık