![]() |
pc saatini düzelttim buda düzeldi tarih haztalıymıs :) |
ben saatlerdir uğraşıyorum hepsini denedim olmuyor açılmıyor |
800488fa hatasını napcaz peki |
ya ayrı ayrımı yazcam hepsini birliktemi |
beyler sorun en kolay çözümü msnnin kendi sitesine giridin indiridn sorun çözülüyor. |
kardeşim sabahtan uğraşıyorum hiç bir şey olmadı kolay bir çözüme yokmu bunun!!!!!!!!!!!!!!! |
SeLam Arkadaslar Bunu Deneyin Ben Yaptım Acıldı Hemen... altta Saatin Ordan Msn Messenger'i kaldırın Çıkış yapın Ve Sonra Başlat>Çalıştır'a girin ve bunları yazın... regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll Bunları yaptım ama yinede açılmadı |
Bir kaç adımda çözüm.. Adımları uygulayarak çözdüm teşekkürler ve çözüm yolunu çözemeyenler için anlatmaya çalıştım.. [IMG]http://i583.photobucket.com/albums/ss279/X7XsafranX8X/MsnHatas2.jpg[/IMG] |
slm arkadaslar 80048820 hatasini ne yaptiysam cözemedim kendim bir bilgisayarci olarak 2 gün ugrastim baktim olmadi ekle kaldirdan kople kaldirdim yeniden kurdum sebebe ise virüs programı msn nin bir dosyasini engelledigi için bu hatayi veriyor hic ugrasmadan ekle kaldirdan kople bütün parcalarini kaldirin tekrar kurun sorun cözülecektir klay gelsin saygılar |
regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll yav herkeste yaradı bende niye işe yaramadı anlamadım :S |
| Saat: 18:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık