![]() |
14.0.8050.1202 uyumLu pLus né zmn oLuR ya nickLéRdé Rénk yok :cry: |
Alıntı:
Messenger Plus! Live nin yapımcısı olan by Patchou Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümüne uyumlu Messenger Plus! Live 4.80 beta test aşamasının başladığını belirtti.Yakın zamanda yeni beta yayınlanacaktır.Gelişmeleri sitemizde bildireceğiz... Alıntı:
Important news regarding Windows Live Messenger and Messenger Plus! Live |
Kurdum ama hata veriyor hatayı da geçtim artık kaldıramıyorum uninstall yok program ekle kaldır da da yok lütfen yardım edin.. |
Alıntı:
kaldırmak için: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
bu dll dosyasinin ingilizce olanı varsa ekleyebilir misiniz? şimdiden çok teşekkürler Alıntı:
|
Alıntı:
Karşıdan Yükle .exe yüklemesinin içinde ingilizce .dll dosyası mevcuttur. |
bu wlsetu-custom.exe zımbırtısı çok saçma birşey çıktı, arapça mıdır nedir, pencere tersine döndü.. ben türkçeye çevirmek isteyen arkadaşın durumunda olduğu gibi hazır dosya var mı diye sormuştum, ama yine de yardım etmeye çalıştığın için teşekkür Alıntı:
|
kişi listem hala gözükmüyor söylenilen klasörleri de sildim fakat fayda etmedi başka bir çözüm yolu olabilir mi |
Alıntı:
Messenger beta - Windows Live Kurma ve kaldırma işlemleri sırasında antivirüs yazılımınız kapalı olsun. Maalesef şu an için başka bir çözüm önerisinde bulunamayacağız. Sorun devam ederse Windows Live Messenger 8.5'e dönün. WLM 2009 Final çıktığında bir kez daha kurmayı deneyebilirsiniz. |
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sorunsuz kullanıyorum emeğinize sağlık teşekkürler.:smiley32::smiley32::smiley32: |
| Saat: 22:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık