![]() |
Allah razı olsun sizden <333333333 |
Alıntı:
|
8.5 kullanıcısıyım msn açılıyor fakat ardından program düzgün çalışmıyor uyarısı verip kapanıyor vista kullanıcısıyım bunla alakası olabilir mi |
Alıntı:
|
Allah senden bin defa razı olsun sağolasın dostum çok işime yaradı. |
kolay gelsin. şöyle bir sorunum var msnyi actiğim zaman zorunlu güncelle falan diyor. ben yapmadım konuyu okuyarak windows 2000 ile alakali şeyi yaptım plusun ve discoverynin gitceğini biliyordum. exe yenilemesi yapmak istemedim size güvenmediğim den değil a patchle bir sürü ayar yaptığımdan şimdi ben exe yenilemesini yapinca a patch ile yaptığım ayarlar dururmu yoksa gidermi ona göre exe yenilemesi yapayim ? |
kardeş 10 numarasın ellerine sağlık da plus ı ve discovery i nası halletcez :) |
Bn 8.5 u sayenizde Kullanıyodum. ama Buqun gene aynı sürüm yükseltme penceresi geldi.eski yaptıgım yöntemleri yaparak msni açmayı basardım..Fakat pLus bir türLü çalısmıyor ..Kısa zamanda yardımlarınızı bekliy0rz.sa0ln |
Merhabalar ben msn 8.5 sürümünü kullanıyorum. Fakat bugün bir uyarı aldım yeni sürümü yüklemeden giremezsiniz yazıyordu. Daha önce indirmiştim 9.0 sürümü ama hiç beğenmemiştim tekrar geri almıştım fakat suan bakıyorum internet sitelerinde indirilmiyor.9.0 sürümü ise açılmıyor sürekli hata veriyor 5-10 saniye sonra kapanıyor.Geri sürüme dönmek istiyorum. WLInstaller.exe'yi Microsoft'tan indirin: http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe böyle bir yazınızı okudum fakat burdada indirilmiyor Ne Yapmalıyım ? :( |
ßu uygulama kaldırılır bence çok şikayet var:) |
| Saat: 01:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık