![]() |
Uzun zamandır kilitlerle kapamıştım aşka kapılarımı. Hatta dalgınlığa gelipte açmayayım diye koparmıştım zil kablolarımı. Yaralarımı sarıp sarmaladım zamanla kabuk bağladı. Sonra bir gün yalnızlık gelip inadıma kopardı kabuklarımı. Yalnızlık ve zamanla yaralı yüreğim amansız bir savaş verdi. Ne yazıkki zaten yaralı ya ikisine karşı yüreğim yenildi. Zaferi kazanan yalnızlık gitti bağladı zil kablomu. Çok çalan oldu kapımı ama çözemedi kilit kkodumu. Zaman oyalarken beni yalnızlık kilitleri çözüparaladı kapımı. Sende söylece içeriye kolayca attın adımı. Şimdi gözlerimi kapatıp kendimi bu yeni aşka adadım. Benden cesaretli çıktı deli dolu duygularım.... cadı 15.06.2006 sabah 03.10 de yazıldı |
MANİ Bunlar ne biryerden alıntı,nede biryerden esinti Bunlar yürekten kopan sevda üzerine kalıntı yazdım evet ben yazdım birakşam üzeriydi yalnızdım Hayal ettiğim diyarlarda gezdim Neresinden bakıyorum dünyaya Benimkiler sevda denizinde bir damla insan hayatta bir kere ölür sevda çekenler ölmeden gömülür Kandaskan senin sevdan bu mudur? Sende ne ölen olur,ne ölmeden gömülür Yaz bakalım sen yaz Belki okuyan olur,okuyan kendinden birşeyler bulur bu kadar kafiye ancak mani de olur Hayatta bir mani gibidir zaten biri gelir biri gider,biri doğar biri ölür Seni kimse bilmez,bildiğini sanır |
Hangisi Haklı... Seni sevdiğime senden başka kimse inanmadı İnanmamalıydılar belkide Başkaları gibi bakamıyorduk biz göz göze.. Oturup yüz yüze konuşamıyorduk... Tutamıyorduk ellerimizi Dokunamıyorduk bir birimize... Suçumuz neydi sevigili? Zamansız gelen bu fırtına sevgimiydi..? Bizi birbirimize bu kadar yakınken uzak kılan neydi..? Neden değmiyordu gözyaşlarımız birbirine... Onlaradamı ayrılık düşmüştü!!.. Onlaradamı inanmadı kimse.. Hissetmeliydim o sıcaklığını Sana sarıldığımda yanmalıydı bedenim Geceleri hayalinle değil benimle sevişen olmalıydın sen Seninle sokaklarda sabahlayansa ben.... Sana sarılıp uyumak vardı buz gibi yatağımda... Dudaklarıma bıraktığın sıcacık minik bir öpücükle uyanmak.. Olsun be sevgili böyleside güzel!!! Beni düşünüp uyuduğunu bilmekte güzel.. Senin özleminle yanıp kül olmakta... Nedir bizi mutluluktan alıkoyan.?? Geç kalınmış bir yaşammı.. Erken gelinmiş bir dünyamı?? Hangisi daha haklı Aşk mı mantık mı..... seni sevdiğimi geç farkettim ama erken bitmicek hiç birşey ne olursa olsun ne yaşarsam yaşayayım ölene kadar... Kadere rest çektim!!... |
|
Seni Seviyorum Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Hani seversin de, Acı çekersin. Hani seversin de, Onu görmek bile yeter dersin. Hani seversin de, Sesini duymak istersin. Hani seversin de, Daima onu düşlersin. Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Yine de seversin, Beklersin, Beklersin, Beklersin... |
her yerde seni arar bu kalbim kan kusmuş yaralanmış yüreğim bir uçurum gölgesinde matemim vursun en dibe kadar gelecek tüm dertlerim... yakin arkadasim salih'in bi dortluğu |
ÖZLEM ACI SEVGİ TATLI Özlüyorum hasretle geciyor zamanlar Zamana yetisemedim gecti anılar Leyla Mecnunu,Mecnun Leyla'yi arar Ezelden ebede yalan olmus aşklar Matem salar heryeri kalbi kirik insanlar Aşkin en guzeli karsilikli olandir Canlar canan uğruna adanir Izdiraplar cekilir ömür yarim kalir Sevgi buysa olmaz olsun En güzel sevgi sensiz olsun Vicdanini yokla huzur bulsun Gecmişte kalan anilarla dolsun İnsanliğa ve Dünyaya örnek olsun Tabiat mi kanun mu? aşkın çilesi Aldatma mı sadakat mi? gercek sevgi Tospembe dunya mi yoksa gercek mi? Layik olani sevmek en guzeli İzdiraplar ise sevginin bedeli Şimdi sen naparsin? Yine yakin arkadaşim salih'in bi eseri |
hepimiz çocuk olduk..çocukken oynadıysanız şanslı olanlardansınz... bugn balkonda oturuodum..kalktıımdan beri içimde bi sıkıntı wardı zaten,hani bazen olur ya,her söylenene ağlayasınız gelir,her laf zorunuza gider,ölle bi durumdaydım...dışarda çocuklar oyun oynuyolar filan..ilerden bi çocuk baarıo..ses yakınlaştıkça anladım ki,iki tane çocuk yaşalraı 10 yada 12 bi araba almışlar terlik satıyolar...bi ilerde oyun oynayan çocuklara baktm bi de onlara...sanırım duygusallıında etkisiyle baya bi gözlerm doldu..onların ne farkı war dier çocuklardan...okul bitmiş tatil gelmiş onların hakkı yok mu oynamaya...yanlarından geçerken oyun oynayan çocukların bakışlarını görmeniz gerekrdi...tarih dersm hiç ii olmadı ama sanırım osmanlı zamanında bi uygulama wardı,belli bi sınır koyulmuş maddi olarak o sınırı aşanlardan malları alınmış,bu sayede herkes eşit olmuştu...keşke ölle bişey olsa die düşündm o an...şimdi bunu nie burda sizlerle paylaştııma gelince aslında ben de bilmiorum..sanırım hala duygusallıım dewam edio...sadece paylaşamak istedim..çünkü yazdıkça biraz daha raatlıorum... |
SENSİZLİK sensizliği yaşamak çok zor şimdi her zamankinden de zor bu acıya dayanmak, sabretmek gün geçtikçe imkansızlaşıyor artık seni hayatımda istiyorum bu hayatta seni yaşamak istiyorum bir tek seni görüp bir tek seni duyuyorum bir tek seni isteyip bir tek seni diliyorum bir tek seni özleyip bir tek seni bekliyorum ama en önemlisi de birtanem sadece SENİ SEVİYORUM ... |
. . . Dünyanın düzeni bu . . . DÜnyanın düzeni bu işte geLen unutturuyor gideni Dünyanın düzeni bu işte Kimse takmıyor seveni Dünyanın düzeni bu işte Bitirdi yine bir serüveni . . . Rüyamda sen vardın kaderimde sen Senden başka yoktur Sensin tek çarem Gittiğinden bu yana çIldırdı gündüzüm gecem Ne başLamayı biLiyorLar nede bitmeyi . . . Gözümdeki damLaLar şaşkın durumda Ne zaman, ne yana, neden akacakLarını biLmeden akıyorLar senin uğruna DereLerin bir ümidi var en sonunda denize kavuşurLar Ama Bendeki damLaLarda tükendi umutLar! . . . (Şimdi yazdım) |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık