![]() |
merhaba dostlar ben namı diğer Bykatip her kes bana noterde katipmisin diye sorar genelde burada da tekrar açıklamasını yapayım bari. soyadım yazıcı olduğu için kelime anlamını da eş kabul ettiğim için bu rumuzu kullanıyorum sanal ortamda. msxlabs'la nasıl tanıştığıma gelince bir gün msn de bir kardeşimle sohbet ederken göz kırpmaları yolluyordu sürfekli kıskanç biri olduğum için hemen nerden yüklediğini sordum önce sadece bende olsun diye bencillik etmeye kalktı ama ben inadını kırdım bana msxlabs.com adresini verdi ve hemen yükledim. bir müddet ara verdim vede bende aynı şekilde sevgili dostum arkadaşım kompetan kediye bu linki verdim vermez olaydım (şaka şaka ) adam işi gücü bırakmış msxlabs.com a takılıyormuş benim haberim yok . bir gün aramızdaki özel bir konuşmada msxlabs ailesinde aktif görev almış olduğunu vede bana burda görev alabilirmisin (msxteam)diye sorunca seninle ölüme giderim orası neki dedim ve sevgili Büyük şefimiz NeutralizeR dende kabul görünce o gün bu gün burdayım inanmazsanız kompetankediye sorun :) vede burada olmaktan siz değerli dostları tanımaktan son derece mutlu olduğumuda belirteyim. sizleri seviyorum dostlar ALLAH 'a emanet olun |
valla ben şansa geldim başlat menüsünü karıştıtırken msn discovery yani mmsn ispiyoncusunun içinde bu adresi buldum valla tam hecker işi bi site galiba dost ortamıda sağlam bakalım bu ilk günümüz aranızda barına bilecekmiyiz birolakkus @hotmail.com bana ulaşırsanız sevinirim özellikle arkadaşlar sizleri beklerim |
Slm ben kısaca rid :D Arkadaş sağolsun o verdi siteyi ve öle tanıştım msx 'le ii de oldu süper bir şey inş. hep böle devam eder yenilikleri beklioz :D şuı avatar arşivi bir düzenlense resimgalerisi:D birde savaşçı resimleri olsa tmmdır :D |
ya arkadaşlar yardımcı olun yeni üye oldumda ben.şu mafya oyununu nasıl oynıcaz nerden gircem ve türkçe olmasını istiourm çünkü başka yerden girdim ingilizceydi.bıraktım.türkçe istiorum resimdeki gibi..yardımcı olursanız çok sevinirim ve sizi öldürmem oyunda :D :p |
MsX'le daha bi kaç saat önce tanıştım. nette bişiler arıyodum kendimi burda buldum ve hemen üye oldum çok hoşuma gitti. anlıcağınız gibi bn daha çok yeniyim. bu arada bn seda :)) |
slmm ben bu sıteyıı bır dıssı ararkenn buldumm bı arkadası8mm soledı ama uye deıll buraya neysee ole ustee uye oldumm ve gusell bı sıteye bensıyoooo...:) |
Rastgeldiniz.Girdim.Renkleri cezbetti.Adminleri berbattı.Ama beni aranıza bir gül kattı.Teşekkürler.Gençlik akıldan çok duygu yoğunluğu yaşıyor.Bu burada dorukta.Kelimeler beynin ayaklarıdır.Hızlı ve güçlü düşünce ve duygu üretir.İyi duygular ve düşünceler bulaşıcıdır .İyi bulaştırmalar... |
Önce okumalı,okumalı,okumalı ...yazmalı yazmalı sonra.Okunacak kaç kitap var ki???Ya ileri ya yukarı ya içeri yolculuklar ilgi çekici gelir bana... |
bu sıteyi bir arkadasım tavsiye etti ve gerçekten çok samimi söylüyorum'ki bu kanal bir harika zannedersem bu site artık hayatımın bir parçası olacak :) umarım buarada güzel dostlukklar da edinirim.ve site yöneticileri gercekten uyelerle yakında ilgileniyorlar bunun için onlara çok tskkr edıyorum. ve belırtmek isterimki aslında ben bu işlerden pek anlamam yani blgsyrdan nese söylemek istedigim çok sey var ama bu kadarı yeterli sanırım. ;) |
öncelikle herkeze selam.buraya arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.inşallah memnun kalırım.biraz inceledim güzel bir site.(Y) herkeze iyigünler.:wave: |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık