MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Edebiyat (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/)
-   -   Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/55258-japonya-ve-japonca-hakkinda-butun-sorulariniz.html)

Misafir 5 Temmuz 2009 23:19

Alıntı:

Blackblood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1435547)
Benim aklımda öğretmen olmak yok. Bİlmiyorum daha ne yapacağımı. Japonca okumak istiyorum ama hem öğretmen olmak istemiyorum hemde okadar okuyupda açıkta kalmak. Çanakkalede okursam öğretmen olacağım. Diğerlerinde okursam japonca bilen bi çapulcu olarak kalabilirm :) Özelden msn adresimi vereceğim. Ne zamandır senin gibi birini arıyordum bu konularda konuşabileceğim tartışabileceğim.

Dil edebiyat okumak öğretmenlik okumaktan daha avantajlı tabi.Ayrıca Japonca okuyupta açıkta kalacağını sanmıyorum. Bence git içinde kalmasın ((: sonra iş bulamazsan sorumluluk almam o ayrı :D
Japonca yazacaksan Ankara dil tarihi yaz ilk sıraya

P.S: Sınava seneye mi gireceksin ?

Blackblood 6 Temmuz 2009 19:31

Evet bu sene lisedeki son senem. Bu senenin osnunda sınava girecem Ankara üniversitesinde japondili edebiyatı var orayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim.

Misafir 6 Temmuz 2009 23:04

Alıntı:

Blackblood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1436608)
Evet bu sene lisedeki son senem. Bu senenin osnunda sınava girecem Ankara üniversitesinde japondili edebiyatı var orayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim.

Daha acelesi yokmuş o zaman :)

KettoKero 10 Eylül 2009 13:03

Ingilziceniz varsa yada sozrugunuz varsa

Yamasa Online Kanji Dictionary

Kanjirer icin idear

Burasida Japonca sitereri hiragana okumaniz icin

???? ????

Misafir 26 Eylül 2009 16:26

benim bi sorum olcak. yabancı dil bölümündeyim ve japon dili ve edebiyatı okumak istiyorum. ankarada ve erciyeste bu bölüm var. istanbulda da bu bölüm var mı, devlette veya özelde?

Misafir 8 Ekim 2009 13:21

DÜN YA MÜZİKLERİ

arkadaşlar benim ödevim için br soru sorucaktım sorum şu hani türklerin türk sanat müziği oluya eski müzikler japonyanında böyle müzikleri vardır elbet bu müziikleri bulabilirmiasn paylaşırmıısın lüüütfennnnnnnn bulamıyorummmmm =(((((((( :(

Misafir 16 Ekim 2009 17:12

ben bir şey sorucam internette gördüm japonlar bebek yemişler resimlerde vardı gerçekten yiyolarmı

blaxoul 16 Ekim 2009 18:04

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1535032)
ben bir şey sorucam internette gördüm japonlar bebek yemişler resimlerde vardı gerçekten yiyolarmı

internette gördüğünüz herşeye inanmayın. bebek yerken görünen adam zhu yu adında çinli bir sanatçı, gördüğünüz resimlerde eating people (insanları yemek) isimli çalışması. çalışmayı çindeki kürtajları protesto etmek için yapmış.

Misafir 24 Ocak 2010 19:59

Merhaba ben lise ve üniversite hayatımı japonyada geçirmek istiyorum ve kesinlikle karım Rukia gibi biri olucak :D Neler yapmalıyım maddi durumum yerinde aşmam gereken engelleri bana sıralarmısınız?

Misafir 15 Mayıs 2010 16:27

japonlar nasıl giyinir??

japonlar nasıl giyinir??

Saat: 21:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık