![]() |
Alıntı:
Japonca yazacaksan Ankara dil tarihi yaz ilk sıraya P.S: Sınava seneye mi gireceksin ? |
Evet bu sene lisedeki son senem. Bu senenin osnunda sınava girecem Ankara üniversitesinde japondili edebiyatı var orayı düşünüyorum. Ama daha tam karar veremedim. |
Alıntı:
|
Ingilziceniz varsa yada sozrugunuz varsa Yamasa Online Kanji Dictionary Kanjirer icin idear Burasida Japonca sitereri hiragana okumaniz icin ???? ???? |
benim bi sorum olcak. yabancı dil bölümündeyim ve japon dili ve edebiyatı okumak istiyorum. ankarada ve erciyeste bu bölüm var. istanbulda da bu bölüm var mı, devlette veya özelde? |
DÜN YA MÜZİKLERİ arkadaşlar benim ödevim için br soru sorucaktım sorum şu hani türklerin türk sanat müziği oluya eski müzikler japonyanında böyle müzikleri vardır elbet bu müziikleri bulabilirmiasn paylaşırmıısın lüüütfennnnnnnn bulamıyorummmmm =(((((((( :( |
ben bir şey sorucam internette gördüm japonlar bebek yemişler resimlerde vardı gerçekten yiyolarmı |
Alıntı:
|
Merhaba ben lise ve üniversite hayatımı japonyada geçirmek istiyorum ve kesinlikle karım Rukia gibi biri olucak :D Neler yapmalıyım maddi durumum yerinde aşmam gereken engelleri bana sıralarmısınız? |
japonlar nasıl giyinir?? japonlar nasıl giyinir?? |
| Saat: 21:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık