![]() |
Önemli olan gittiğin yolun zorluğu değil o yola kimle gittiğindir... |
Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan... Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak... ImageShack - Hosting :: sevgim131kr2.jpg |
en önemlisi DOSTUNA güvenebilmektir! (Yeşil Yol Holiganları) |
Canımm Ablammma bir öğüt ve nasihat vermek istedim tabi kendi duygularımıda anlattım ona inşallah beğenirsiniz ... Beyaz Hüzün Benim Ablammm şimdi ağlamaklısın sen hüzne boğulmuşsun uzaklaradaki bir kalbe yanmışsın uygun değil sana çünkü seni unuttu, yalnızlığa bırakıp gitti o. gün geçer zaman olur, derim ya sana başkasına aşık olursun kader bu hep yalnız kalmassınki talihsizliğin biter bir gün, çünkü güzelsin sen belkide sevilen kadın olursun benim canımm(T)gibi bak benim senin en iyi dostun şimdi uzaklardayım ama senide seviyorum belki sinirli ateşin dinmemiş ona ama sana ginede diyorum unut onu bende senin dostunum,sana üzülür sana ağlarım ama benide unutma ne ederim sonra çünkü sen benim Ablammm'sın... umarım beğenirsiniz... |
Dostluk bir Deniz Kiyisindan tas toplamaya benzer bazilarini toplayip denize firlatirsin, ama bazilarini atmaya kiyamassin, iste Dostluk o kiyamadiklarina benzer... |
bazen anlamaz anne baba sevgili dost ise hep anlar anlatamadıklarını bile |
acil durumlarda ilk aranacak kişinin var olduğunu hep bilmektir. akla ilk gelendir.. |
telefon n umarası hep ezberdedir |
herzaman yanında olduunu hissetin ruh ikizin seni ruhuyla bile yanlız bırakmaan kişi :) |
gözlerinin güldüğünü gördüğün anda gülüvermek ve o mutlu olunca onun kadar mutlu olabilmektir |
| Saat: 22:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık