![]() |
Şanışer & Bela - Beni unutma Şanışer Hiç kimsem yok Rabbim gazı bitik umuduma yalancı tahkim Bugüne bi gül koyup inadına gittim yalnızı oynar kalbim (onlar doğru) Anlar mı ki beni sorgu melekleri yalanları giyip can yelekleri Denizime boğulup haram adına maskeni düşürecek elin adamına rap dedi şair Koşar adım ileri giderdi saatler kaçamadım adeti maderşahi Gel der kalem ama dertler yakama yapışmış Bu rap iyi dersen kafi Çok dostum var iyi günüm için ama bir ben varım ölümüne duy fani Varsa mani şarkı mani vurulur amadeyim emrine (tutsak yani) Nakarat Kimsem yok bu defter yaprağı Gözlerim kapanmışçasına Ağlasın anam hiciv kitapları Burdasın yine beni unutma! Bela Kafamın içindeki tüm senaryolar gün gelecek vede beni boğacaklar Beni bana bırakın lakin bitecek elbet beni almaya gelecekler Kurgulu düzenime saldıran her kol baktığım her yüz yaparken hep rol Vazgeçecekken ben bu savaştan şer dedi boşver çekti kenardan Zihnime girdi ve hep çıldırdım yedi ay sevgimi hapise yatırdırm Belki nasipti ben bulacaktım kaçtı ve gitti içimi kanattım Siz bu belayı hiç tanımadınız,yargının hükmüne halim hatırsız Ben diş sıktım mermine karşılık birinede dost dedik ötekini sattık 3-5 arkadaş var çevremde,üstüme gelecek o düşman kafile Peşkeş sanatını rafa kaldırdım,korktum ve de ben hep saldırdım Tarifi yok bunun marifet üstüme düştü ve kanadımı kırdı bir ***** Gözler önündedir acı gerçekler hasret ölümdedir geldi melekler Nakarat Kimsem yok bu defter yaprağı Gözlerim kapanmışçasına Ağlasın anam hiciv kitapları Burdasın yine beni unutma! |
Şanışer & Bela - Her lafında gölgen olmak Bela bana bir çare cümleler ve koydu yoluma engeli engin olmak istedim ben rengim attı hep görünce bir örümcek üstümde ördü ağını bembeyaz bir fenalık gönlümde yok fedakar ömrümde bana bi dakka izninizle iz bıraktım üstünüzde istemezdim böyle olsun cinnet hakim üstümde küstüm ben hep çoçukça hep mızıkçı kavgalar şimdi odamın hakimiyim askerimdi dört duvar kim doğarken ölmek ister istemezdim ister istemez bir davranış bozukluğunda kaybı cesedimin yoktu hiç cesaretim ve yoktu hiç asaletim duruma rahmet eyle gönlüm çektiğin cefa benim kanlı yolu bu mektebim ve bana bir yardım Allah'dan al kanlar altımdan kalkanlar kalkınca terkedip gider duvak ve gönüle benzin dökmüşken ellerim yazar çizer bu tabuta sen de yatmışken Şanışer beni bi flowla dilimi çöz midillim olmaz ilimin özgür adamım ölmüş adamım adına yıktı kara miç olmaz doldur aylar intihardı baylar ayda kaç kez oldu asker şehidim elde vardı yoktu çare mendilimse yaş gözlerim telaş hissetti kuşlar uçtu kelimem özlem adına vurdu makas bir sansür yine kanıma girdi ? hapsetti bağnaz toplumunda savaşı zordu gelişimin bu bilişinin bir sonucun az yo derdim için ağlamakta parçalarda azmetti ben rapimle akmaz taraflı yoruma bakmaz oldum akla karayı görmez bu zihniyet ki ölmez ölüm biletle gelmez terkedilmek öyle boktan her lafında gölgen olmak erkek işte yapmış olmak hiç yüzünde pişmanlık bence doğru sensin ahmak herkes ister adam olmak belki bizden bir *** olmaz mutluluktan kaçmıştık |
Şanışer - Benim adım şanışer Beni bu kağıda raple karala niga canımdan al götür Kaç kanallı kaydım ayda rap kalay nizami tür Benimle gel tenim nefer dilimde mermiler Bi bendim engel engebende menzilin dibindeler Kelime kalemi karala kandırın Sayfalarca taklit olmuş abi değil inandırın Adam! kendi konuştu lan daha ne olması lazım Sanırım bitmesi için sadece susmalı ağzım Ben bi taklit ustasıymışım kolpadan rap yaparmışım Dilimde sahte mermiler ki boş kovan Boş konuşmadan ağzı kelime yapamayan Dinleyici sevmemiş üzgünüm Bela lan Altı senemi yedi bu rap ki sözlük oldu aşkım İnsanoğlu karalamakta usta harbi şaştım Ne kadar sevenim varsa var o kadar da düşmanım Malesef ki taklit diyen dinleyicime muhtacım. ---- Şanışer çakma rap yaparmış harbiden Şehinşahdan stil çalmış kopyalamış maziden Tanışıklığı varmış yeter mi bir Allah'ın kuluda Lan bu çocuk harbiden iyi rap yapıyo demez mi demez Bu şarkıdan sonra belki beni sevmeyeceksiniz Biz ne gördüysek onu dedik kötü olduk diceksiniz Eleştirmek hakkınız ama karalamak başka bişey Gönlünüzce b.k atın yükselicem görüceksiniz Bu şarkıyı yazmadan bütün yorumları okudum Hepinize teşekkür ederim okşandı gururum Ama bu taklit lafını harbiden çok içerledim Anlayamazsınız ki çok boktan durumum Kaçınız biliyo 2000 de biz Şeyhoyla kankaydık Beraber gezer tozar evlerinde rap yapardık Lütfen bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama Ya b.k atmayı bırakın yada beni rahat bırakın artık ---- İlk defa bu şarkıda flow rhyme'ı bi kenara attım Biliyorum bana küserseniz harbiden boka battım Olucağı varsa olur gerekirse bırakırım İsterseniz başkasının olur oturamadığım tahttım Siz yazın forumda getirin sonumu Tabi umrunuzda değil ki bu adamın durumu Şimdi son bi dörtlük yazıp bi kaç flow atıcam Sonra yine taklit dencek boşa gitcek çabam Bir tüfek çınar demirse kirli kalemin ağzı Ban ye sen de sen de senle gökyüzüm solardı Bazı günlerin seması kaldı bazı itlerin siması mazi Kanlı defterim kirası hislerim mirasım İste kademe kelime kadınım oldu kadiye rap yaptı Sözde bariton arası marina kıyıma yanaşıp aldattı Ben de bilirim a.k piyasa hep poyrattı Gözle beni bu gözde rapimi Şehinşah mı yarattı? |
Şanışer - Kapıyı araladım Onat Verse; Sırat köprüsünde bekleyen dostlarım selam Bi dakka bende geliyorum elimi tut veya bırak Yaşayan ölüler aynı ben gibi dudakları mühürlü Akmaz olsun kanlar artık dengeleyin baskülü Sinir sistemim bozuldu denge kuramaz oldu aklım Aklın yolu bir olsa doğrulardan sapmazdım Savrulan bu çift kağıt içinde boş sigara var Düşüşlerdeyim bi anlık asılsız haber çıkar Masa başında keyifsiz işlemler işleyip durur Kafa basarmı kafasızın içinde kurduğu kurgu Anca kendi yalanlarınla safında yarış yine İnce belli bardak gibi kırıldınız elimde Göz bebeklerim ufaldı ufka daldı Ufuklarda adın yazılı merhametsiz ahi Onat kazılı duvarda resmin asılı bigün dönersin diye Kapıyı araladım kapıyı araladım. Atakan Verse; Perdenin arasından gözüken yağmur gibi narin öfkem. Ben sana yazarken bu şarkıda içimde kopan sesler Ertesi gün olucak yine. Herşey basit herşey özlem. Mora çalan gözaltım biraz nefes almak ve yaşamak ister. Aynalar anlatır bazen tadamadığın o korkuları. Banyoda buğulu camlara yazarken ismini hatırlarım. Annem bağırır oğlum hayır yapma böyle dayanamıyorum. Anne bırak istemiyorum. Ölsem bile kurtulamıyorum. Nakarat [ Şanışer ] Bi sigara versene şu kula yaksın Güneşe baksın sulansa dahi gözleri. Öylece. Geceyi beklemekten başka çare var mı? Bardak suya hasret biraz sevgiye. Biraz şefkat vesaire. Ve şaire bakan herkesi almış korkular son dileğimde. Aksayan ritim değil moruk aksayan hayatım. Bak Sayın Tanrım niye saymadı beni kulundan? Ne dayandım? Kaç sene. İçimde zelzele bu çimde ben oynardım. Topum patlak yüzüm güleç hayat bedavaydı dayandım. Kaç hakkım var başlangıcda bilmeden hor kullandım. Sevdiğimi vermediler ağladım zor kullandım. Boş yere. Silah kuşandım. Sen gene bilmemiştin. İçimdeki o krizlerim midem malum kriz yeri. Bi sigara versene şu kula yaksın Güneşe baksın sulansa dahi gözleri. Öylece. Geceyi beklemekten başka çare var mı? Bardak suya hasret biraz sevgiye. Biraz şefkat vesaire. Ve şaire bakan herkesi almış korkular son dileğimde. |
(Azeri) Deyirman - Ya Qarabağ Ya Ölüm Menim könlüm ağlayar ağlayanla birlikde, QARABAĞda qaralar bağlayanla birlikde. 70 illik yaşını sile bilmir QARABAĞ, Azadlıq geldi, lakin güle bilmir QARABAĞ. Dünya duysun bu sesi! Bu ses şerqin sesidir, Peyğemberin öydüyü necib irqin sesidir, Bu seəs Azerbaycanın, bu ses türkün sesidir. Bu ermeni qesd etdi canımıza qesd artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! QARABAĞda qan var, qan, ağlayır Azerbaycan, QARABAĞda qanlar bağlayıb Azerbaycan, Qanlar qarı eritdi, cağlayır Azerbaycan. Vehşet bu, dünya, dön bir bize bax artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Dünya! Yeter! Göz yumma bu insanlıq suçuna, Bax gözünü qan tutmuş ermeninin bicine, "Menimdir" deye giribdir torpağımın içine. Ya bu işe bir son qoy, ya aradan çıx artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Azerbaycan bir gözdür, QARABAĞ da bebeyi. Yeni Azerbaycanın tam ortası, göbeyi. Gözümemi göz dikdi bu ermeni köpeyi?! Bu köpek senin, dünya, qapımızdan çek artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Plan bu: Qarabağa ilk önce Muxtariyyat deyecek, Parlament ve sesverme, vicdansızlıq dönecek, Ardından da ermeni QARABAĞa qonacaq, Ondan sonra ermeni kök salacaq, sök artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Bu dünyanı aldadır ermeni lobbileri, Amerika ve Moskva en böyük abileri, Legionerler yığır Fransa kimileri, Ankarada bu qeder olamaz axmaq artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! QARABAĞda qapqara bir dastan yazılarken, O günahsız insanlar gülleye basılarken, Körpelerin başları daşlarla ezilerken, Kimse mene deyemez, dişlerini sıx artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Genc, ixtiyar, qadın, qız durmadan qırılmaqda, Qolları kesilmekde, gözleri oyulmaqda, Dalğa-dalğa semaya feryadları yayılmaqda, Bir şehidin mezarı bir deneden çox artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Hardasan, ehli İslam?! De, sen görmürsenmi bu zülmü, bu vehşeti?! Bu gün vehdet günüdür, gerçekleşdir veldeti, "Allahu ekber" deyib tek yumruq ol, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq. Müselman-Türk her zaman vehdetin destekçisi, Amma indi mezlum türk, çox olar köstekçisi, Çox heyif, İran bele ermeni destekçisi, İslami istismara menim qarnım tox artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Türkün dostu Allahdır, İslama inanmışdır, İslamda "Hübbül veten, minnel iman" demişdir, Demedi deme, dünya! Mene "Cihad" şert artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Budur dünya atlası, QARABAĞ-TÜRK bitmişdir, Vaxt da qerarında bunu tesdiq etmişdir, Ermeni vetenimi resmen qesbe getmişdir, Kainatın önünde menim alnım ağ artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Televizyalar verir, verince de baxılır, O mübarek mesçidler, medreseler yıxılır, Süfrede boğazmdan loxmalar keçmir, qalır, Qardaşlarım ölerken, mene heyat yük artıq, Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Danış, dünya, bir duyulsun sesin. Bir ateşkes çıxar, hardadır ateşkesin?! Bundan sonra o ateş isteyir kesilmesin, Ateşkesi münasib bir yerine sox artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq! Ermeni vampir kimi qanımızı içecek, Sonra bir ateşkesle ağrımızmı keçecek. Bu rüzgarı ekenler fırtınamı biçecek?! Ozan Arif deyir ki, yaydan çıxdı ox artıq. Ya QARABAĞ, Ya Ölüm Başqa Yolu Yox Artıq Karambol ft. Albay Sheriff & Miry Z - Türk Monopol intro Turk Monopol, Albay Sheriff, Miry Z, Karambol Turkiye, Azerbaycan, RAPressia CLAN Veten. [Albay Sheriff] Veten., Ugrunda olen varsa veten Ama be`zen unudulur veten ugrunda olen Bastigim torpaq mene mohtacsa eger Tokerem damci-damci ter, olerem izn verse qeder Xeber gelib artiq, muqeddes torpaqlar alinib Doyush alnimizda hekk olunub, alnimizda yazilib Iller kecdi tutaq ki, men unutdum Men qocaldim elden dushdum, artiq men yoruldum Olecem bir gun men de hech kes ebedi qalmaz Insan unudar torpagi lakin torpaq unutmaz Insan torpagi yox, torpaq insani boyudur Ona gore torpaq "anadir" bizler ise "ovlad" VEHTED GUNUDUR! Anam verdi bayraq, dedi: Ovladim, bu bayraq sene emanet Dedim: kim qoruyacaq? Dedi: Sen! Dedim: Axi gucum yetmez. Dedi: Illerce boyutduyum ovlad ugrumda ole bilmez? Utanc verici sual., Axi bu bayraq mene aid Men olsem, getsem, olsam veten ugrunda shehid Istemem insan bilsin, onsuz torpaq buna shahid Insan unudar, lakin torpaq unutmaz Insan oler, torpagin gozu yoxdur aglamaz. torpagin gozu yoxdur aglamaz. [Miry Z] Atam mene oyretdiyi tek bir shey Turkun turkden bashqa dostu yoooox Lakin tarix boyu dushmenlerimiz olub coooooox Avropa, Amerika! Bugunki vehdetimiz ureyimizdeki hezin lirika Israil.! Sizlermi olacaqsiniz turkler ucun Ezrail? (hee?) Ne qeder ki, var bu dil (deyecek) Eger musulmandirsa terrorist, o zaman Amerika QATIL! Parchalandi cox urek, etrafimizda min kopek (it) 1915 ve yenede genosit KARAMBOL (The_Devil) Yirmi sekiz Mayıs Bin dokuz yüz on sekiz Tarih böyle yazdı Bağımsız bir milletiz İnsanımız yandı Ermeniler ******** Gerçek olan kandı Kelimeler kifayesiz Mesafeler kısaldı Gerçekler bu parçada Anlattım isteğimi Azeri dostlarımla Türk Türk’e destek için işte burada Azeri dostlarım her zaman yanımda Kandımda muhtaç olduğum kudret Biz Türk’üz tük kalacağız ilelebet Ya sev ya da bu toprağı terk et Atamın yolundayız sonsuza dek! (Asisyan) Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır Vatan uğruna ölen varsa vatandır Bu toprağın şahidi altında yatandır İmralı da yatan ise vatanı satandır Türküm Azeriler işte menim kardeşim İçi boşalmış beyinlere yön vermek benim işim Yirmi sekiz mayıs başlangıcıdır bitişin On dokuz mayıs başlangıcıdır bitişin Bu vatan bölünürse kendimi vuracağım Katliamı gördük bu bir göz yanılması mı? Soykırımı uyduranlardan hesabını soracağım Akan şehit kanımızın her bir damlasını! (The_Devil/Asisyan) Beraber yürüyelim hep birlikte Atamın yolunda her zaman ileriye Beraber söyleyelim hep birlikte Ne mutlu türküm diyene… Türküm Türküm Türküm… |
Sahtiyan - sözde özne Sozde, ozde, yalanci gozde, yekte, dude gunahini kozle, once gozle dusmani belle, elle bu kelleni sen. Zihni mihni bosalt kini. Dini nerde benim rapin dini (iniminimanimov) geldim hov, iste yov. Kasmet rahmet gelecek kismet bosgec vazgec degmez zahmet kus bakisi oder niyet, onemli olan niyet yo. Ayni dertler, farkli fertler, ruhlar sertler, . . dusunmesen gunahlara bir son versen, boyle kocum yersen, goz kapaklarini delsen, vurgun yedin kiyiya cik sen ya da sus sen got veren sen. . Sahtiyan topuklara tommistan ruhuna format atsan, seni ele veren DNA´n mira dolu kanli basma fistan. Mesup olsan tas zaht , guvenlik, gulluk, gulistan, gufran eyleminden sorumlu megoloman taharet muslugu kicina fan. Ahtapotlar kollarini sarmis etrafimiza, bozuk duzen sistemi kurulu ben hesabina layik kayirma lakin cok zakini makul duruma, rap mukatini gozler onune koydum, mali oligarsi oydum, Sahtiyan da abstrakt . jop soktum, boyle rap olmaz diyen cok toy yordum. Alametif harikalarla beyin hucresi oldurme amacinla, piyasadan silinmissin, dilinmissin o anda mikrofon uzerinde olmek. Velisi olmayan hayat okulunda idda etmek paranoyasinda sakli, uretmeden otmek cok cafcafli, avina gore dis degil de disine gore av secen avci. . Sahtiyan topuklara tommistan ruhuna format atsan, seni ele veren DNA´n mira dolu kanli basma fistan. Mesup olsan . , guvenlik, gulluk, gulistan, gufran eyleminden sorumlu megoloman taharet muslugu kicina fan. SGT44 korsun endam gorsun vatan bolsun tiknaz mermi olsun, gecmez burda forsun, amatorsun cok bak tersin donsun korlere gozler esseklerden sokulsun pramature bebekler gerceklerden urksun. . elin, kazma kurek dolduysa belin ormana gidelim. Heryerde sis, kar arti yogun yagis var, suzgecten gecen rapci hasir nesir olursa gozler ferfecin acilir, Sahtiyan sacilir sinaf video gordunmu kacilir. . masal vaadeder, dusman basina tac eder kuvvetmira vezir, Sahtiyan rape esir, İstanbul kavim azab-i papa denktir. . Sahtiyan topuklara tommistan ruhuna format atsan, seni ele veren DNA´n mira dolu kanli basma fistan. Mesup olsan . , guvenlik, gulluk, gulistan, gufran eyleminden sorumlu megoloman taharet muslugu kicina fan. |
Sahtiyan - Tatar Boy Kanım Tatar Boy Adımsa Ramazan Adım Yazar Boy Heryerde Sahtoman Kafan Kopar Boy Tutup Kavrayan Tek Kişi Var Boy Taş Kes Lan Benim Adım Sahtiyan Ben Bu Oyunu Bozarım Buna Önce Kadir Gibi İnanır Sonra Sararım Vurulacak Biri Vardı Onuda Ben Vurdum Bu *** Çukurundan Alnımın Akıyla Kurtuldum Dediler Kimin Adamısın Dedim Ne Ayaksın Benden Kimseye Adam Olmaz Anca Dost Olur Dostu Olmayanınsa Yüzüleceği Postu Olur Postu Olmayanınsa Üzüleceği Yaşamı Olur Bana Bir Bıçak Ver Hasmıma Vurulunca Dönmeyen Cinsten Olsun İki Kere Sallamam Göz Gözü Görmez Sisten Benim Geldiğim Yerde Anlarsın Kim Rol Yapan Kim İçten Uzak Durarım Kimden Paraya Tapan p*çten Sen Tasa Kan Koy Kaynat Bıçakla Karıştır Kardeşi Kardeşe Vurdur Sonra Gel Ve Barıştır Tatar Yemez Alıştır Kendini Gerçekle Tanıştır Duramam Çiğner Aşarım Bendimi Kendimle Yarıştım Kanım Tatar Boy Adımsa Ramazan Adım Yazar Boy Heryerde Sahtoman Kafan Kopar Boy Tutup Kavrayan Tek Kişi Var Boy Taş Kes Lan 700 Kasaba 70 İl Ve 7 Düvelde Yürür Namım Şanlı 7 Katlı Peki Evvelde Kimdi Kefen Diken Şimdi Aslen Sürgünde İşte Şu An Rol Kesenle Tam Vaktidir Ödeşme Yarama Değse Derimi Kesse Acımaz Koçum Dağlarım Yanar Ateşle Demem Hiç Keşke Almam Hiç Kaale ******ların Azmasına İzin Vermem Neyse Nice Adamlar Gördüm Üzerinde Pahalı Ceketle Nice Ceketler GÖrdüm Yoktu Bir Kul İçinde Karakteri Eksik Yarım Akıllıları Tımar Eder Ramazan Yılan Var Çok Sokan Tutar Emer Ramazan Yemin Etme Bana Çocuk İnanmam İnançsız Yemine Bu Dünyada Hesaplaşacaz Kalmayacak Ahirete Yok Bundan Böyle Öyle Bakırköyde Yada Fatihte Görünce Ürk *** Sahtiyan Seni Takipte Kanım Tatar Boy Adımsa Ramazan Adım Yazar Boy Heryerde Sahtoman Kafan Kopar Boy Tutup Kavrayan Tek Kişi Var Boy Taş Kes Lan |
Cevap & Fieber - Rap i yudumla Cevap Verse çokta yorgun ruh hali kölemiyim be bende nerdeyim be bırakmışım kendimi unutmuşum kendimi düşünemiyorum kendimi savaşa bakarak soft bi ruh hali takınanda benmiyim ummadık anlarda ummadık olaylar ve üstüste gelişen tüm hikaye pembe dizi tadında arada birde yarıla bırak para saymayı bırak. rapi yudumla Fieber Verse yarın hayallerinde kavrulurken hayır biter oyun bükük boyunla nereye kadar gidebilirdim olduğum yer beni geriye etti senin olmadığın yerlere şimdi burda kimle kalacak ellerin soğukluğu ruhun boşluğu yokuşa itti zorla ben gitmedimde onlar hep benim yalancı meleğim o yarim olmasın bu mesken hep benim kalsın sizde olmayın bu rap benim aşkım olsun |
Hayki & Garez & Fieber Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle baş başayım harbi yalnızım Yardım elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormuş, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanır aleviyle bir an söner tekrardan külleri kalır ardında Bana zindan olan hayatın kapıları aralanır. Dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum Denedim ben ama kazanamadım, yoruldum artık gidiyorum Bunaldım artık gidiyorum, ne olduğunu anlayamadan yığılıp kaldım Son bir kez dönüp arkama baktım, oysaki başaramadım. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı? Üzülmeye değmez bir *****ymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [H ayki] Kovaladılar beni kaçamadım ummadık ellere düştüm yaraladılar Bir de bu da yetmez gibi karaladılar, ben inandıkça beni paraladılar Kes kanasın yine beş parasız biri ben, ben gibi birini de bulamadım ah Çok tanıdık gelir her bir surat bana, her biri en kral oyuncular. (bıktım) Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım Ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için mi ulaşamadım Pişmanım, herkesi insan sanıp da saçmaladım. Aşk mı dedin bana saçmaladın, seni seviyorum diyene inanma yol ver Beni en son bırakıp giden de beni her şeyden çok severdi boş ver Dilim özgür bugün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver Ne hissettiğimi bulamadım hala bir yanım çek git, bir yanım kal der Rüyadan uyanıp aynaya baktım o adam benimle alakasız biri Bu hayat inadına bana her gün yapılan çok bayat ve kötü bir espri Yırttım resmini artık eskidin, unuttum ismini sen bir *****sin Bıktım büsbütün her şeyden senin yüzünden kahretsin. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı? Üzülmeye değmez bir *****ymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Garez] Yine dert tasa keder her şey beni bulur hayatın anlamı bu mudur söyle Gözümü de kapayıp daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede Özlemek ve de beklemek bu beden hep tek, yek yüreğim Kimlere anlatayım derdimi kimlere bahsedeyim söyle Dört duvar arası bana mesken, yalnızları oynar bu beden Kaçıp gidesim var uzaklara, bırakıp gidesim var bu diyarı Geride kalanlara selam olsun, selam olsun yoldaşlarıma Beni bile bu hale düşürdün ya, helal olsun sana can yoldaşım Yine bak bu sefer en derindeyim, en dipteyim ve de en geride Belki de kurtaracak beni son sözün, bir gülüşün ya da tebessümün Bunalıma soktu beni geçen her gün, bu beden vurgun ve de yorgun Yalnızım yine bak anladın mı sevgiye muhtaç sevgiye aç Kalabalık her yer ben yalnız, bir yanım yok ve de cansız Bir kişi tanıdım çok vefasız ve de artık sözler anlamsız Kaybettin beni ben de kendimi sana benden son bir söz Kim sevdi seni benim kadar, kim sevdi seni benim kadar? [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı? Üzülmeye değmez bir *****ymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Fieber] Bunu geç anladım sen bir ***** bense darbe yedim Harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladım bu kez Ama olmadı, düğümlendi boğaz son kez, kalem yazmadı Bende anın kalmasın, bu kalpte yarın öldü zaten Ben yarınla yaşayamam ki, fark etmez gelme zaten Terk etmez sevdiğim, bir resimde kalmaz öyle Ellerimde sadece yakmak için hatıra Gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya Bakmadan gider misin başlarım bu aşkına Ve kışlarında yağmurlarımın her bir damlasıydın Bakışlarınla yalnızlığımın umutlarıydın Şimdi unut istemiyorum, şimdi git ve gelme sakın Kimdi derim sorarlarsa, tanımam artık Sildim derim hatırlarsam, yalnız aklıma Tek kalıp hiç düşündün mü, çok soğuk ya |
Pit10 ft. Deniz - Ortam kızı Hadi peper moon da yemek yiyelim bana ferrari alsana berkcaaaan alirim yavrum onuda alirim onuda alirim ya ama bide yaaa berkcaan lazim olur bazen eski asklar hepimize yada agızı doldur ah sen hepsi aglar evimizde baska türlü vakit geçmez napicaksin kanka burda cool takilma amaciyla kasti bazi mallar göz kamastiran yasamlar örnek teskil etti sizde hayat maratonunda düsen ödlek geçti gitti dinle arada derede dersin aski buldum eyvallah bir iki hafta geçti noldu o kiz seytanla söyle bir baktim çok şekil üstü gucci dar body ayakkabilari prada (okey) pantalonsa armani altina girmek için bakar altindaki arabaya arti 2 hatunda tam olur o zaman arabaya paralar artik suyunu çekti askin simdi karabasan rüyalarinda hatirladigin boyali surati sana kalan önceden tahsil edilmemis veresiye gibi tepkiler sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(bana oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz) kizlar burada mekanlarda ******luk haklamakta erkeklerle takilip atilip birinin altina yatmakta sevsen onlari nafile koçum onlar seni takmamakta akmamakta paralar bizden onlar bize bakmamakta kasarliktir isleri güçleri takmaz onlar sizleri bizleri hisleri yoktur varsin olsun penistedir onlarin isleri ciksleri sikleme ekleme dinleme belleme onarli sil kafandan senden istedikleri bisey yoktur ferarinden parandan yalan üzerine kurduklari dünyalarinda yasarlar onlar marka olmayan her türlü seyden tipis tipis kaçarlar bütün lüks arabadaki tiplerin altlarina yatarlar orgazm sigaralarini içip tabanlari yaglarlar yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(benle oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz) berkcan artik beni sevmiyomusun? Seviyorum yavrum bunu nerden çikariyosun Ya ama bugün ferrarinle almaya gelmedin beni Nolcak bir dahakinde sana 2 tane ferrari alirim Ama o zaman bi daha ferrarinle gelmezsen vermem sana Tamam yavrum tamam Allah Allah Bundan sora ferrarinle gel tamam mi? Tamam tamam! 0o0o0o0o0oo0o0PPp tipler standart (hepsi ayni) Sahte tavirlar (beni baydi) Onlar vermez(ama gösterir) Azicik paraya (sana göt verir) yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(bana oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz) |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık