![]() |
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben msn 7.5 sürüm kullanıyorum uzun zamandır ancak son bir haftadır bir arkadaşım bana cam yada mic daveti yaptgında msn takılıyor ve hiç bir şekilde kapanmıyor bilgi resetlemek zorunda kalıyorum ve kapatıp açtıgımda gene davet olursa gene aynı şey oluyor çoklu oturum açma yamasını kaldırdım ve kaç kez tekrar yüklemeyi denedim ama gene olmadı eğer bir bilen varsa yardım ederse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler(A) |
slmm bnm bi sorunum warr :)) biri beni listesine eklediginde bana ekleme talebi gelmio fakat o beni online olarak gorebilo ben online oldugum surece we ben onu ancak bana msj attiginda ekliebilorm cunku ancak o zmn goruorm listemde online oldunu;msj attiktan sora acilan penceredeki''kisiyi eklemek icin tiklayiniz'' i tikliorm we listeme eklenio...bu yuzden bi cok kisiden slmsiz die bi sifat aldim napsam ne etsemm bu sorun gecmio we her pc de oluo bu..yardimci olursaniz sewinirim.. |
merhaba,ekldiğimiz ifadeler nerede kayıtlı?Bilgisayara format attığımızda hepsi gidiyor.Bunların yedeğini almak istiyorum |
Alıntı:
Msn Messenger de yer alan ifadelerinizin, göz kırpmalarınızın, arka planlarınızın... yedeğini almak için MSN BackUp programını kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz. https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=2154 |
ben 2 sene evel falan cnet 4 çıkışlı eternet modem aldım ve bu modemle baglandıgım da hep hangi bilgisayar olursa olsun messenger sürekli düşüyor 1-2 saat sona düşmez oluyor 1 saat için de bazen 10 kere bazen 3-5 kere tekrar baglanıyor bazende 2 dakada bir tekrarlıyor bu işlemi ilk aldıgım da msn 6 mı ne vardı 7 dede aynı sını yaşadım 7.5 gene aynı bide bazen yazdıgım msjlar karşıya gitmior falan bunun neden kaynaklandıgını bilen vrasa ve neyepmem gerektigi konusun da bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum:) |
Alıntı:
|
Merhaba... Msn Messenger'da oturumumu açmak istediğimde "Oturum Aç" kısımına basıyorum MSN'de ki o 2 adam 1-2 tur dönüyor sonra kayboluyorlar yine "Oturum Aç" yerine geliyor. MSN Messenger'in 7.0,7.5,8.0 sürümlerini yükledim denedim hep aynı sonuç çıktı. Ama Msxlabs'tane 6.2'yi indirdim hemen oturum açıldı. Sizce bu sorun nedir ? Yardım eder misiniz rica etsem ? Saygılarımla.. Teşekkürler.. |
Alıntı:
Alternatif Yardım. |
Herşeyi sildim ettim ama yok olmuyor.. :( |
Msn Messenger a Yüklediğimiz Hareketli resim avatar arka planlar nerede nerede derken windowsun içinde nerede format atmayı düşünüyorum fakat tekrar ulaşabilecekmiyim daha önce messenger klasörünü yedeklemeiştim ama bir işe yaramadı yada var olan avatar hareketli arka planları nasıl messenger dan çıkartıp tekar mco olarak saklayabilirm.... ? |
| Saat: 21:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık