![]() |
selam millet umarım eylenceli ve hayecanlı vakit geciririz ben kendimi şanslı hisssediyorum ozaman kendime rap alemine hoş geldin giyorum............. |
msn de dinamik görüntüler yazısı dikkatimi çekti.merak ettim ve tıkladım.karşıma ücretli dinamik görüntüler sayfası çıktı.bunu üzerine google girip dinamik görüntüler yazdım ve karşıma çıkan ilk sayfayı tıkladım.bu şekilde sizinle tanışmış olduk.siteniz şimdilik güzel gibi görünüyor bakalım .......??? |
merhabalar.MsXLabs'La bir arkadaşım sayesinde tanıştım ve bundan cok memnunum.:smiley32: |
merhabalar.. standart bir giriş radikal bir cıkış olacağına emin oldugum anlardan biri..çok yenıyım henüz kaydoldum msn için ıvır zıvırlar ararken..burdayım umarım ben dahil herkes mutlu olur ..önce kendini sonra başkasını mutlu et.. |
Teşekkürler Merhaba, Sitenizi google da messenger live için çoklu ortam yaması ararken buldum.Böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler |
Ben cem ,burayi nasil buldugumu bende bilmiyorum bir arkadasdan dosya aldim icinde buranin linki vardi ve buradayim insaallah beraberligimiz uzun sürer |
bncede gzl bi site ama biraz yawaş açılıo sanki...gerçi bn gireli daha 20 dk oluyo ama sadece gözüme bu çarptı.ama grçktn gzl bi site aradığını bulabiliosun:) :D |
Merhaba aranıza katılmak büyük bir zevk sizlerte tanışmakta büyük bir onur.Ben beni aranıza aldığınız için teşekkürler R3B3L sevgilerle:) |
Walla, tanıdığınızda aklında sorun var diyebileceğiniz çılgın biriyim işte e-gitar çalarım, MetalKingdoM grubunun vokal ve solocusuyum o kadder:) Dark Is The Sunlight |
ben msn space nasıl yapılır onu öğrenmek isityodum..firefox google dan windows live space yazdım.. ve bu siteyi gördüm tıkladım üye oldum daha biraz öncee |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık