![]() |
arkadaslar bende 6630 var türkcell im den indirdim çalısıyor fakat kişi listemde kimse görünmüyor sadece birisi bana ileti gönderirse onun adresini görebiliyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi |
İndirdimde Telefonda Ayarlarını Yapamadım Ama Evde Msn Boş Yere Kontör Harcayamam Ama bende!! |
teşekkürler arkadaşlar |
ama 6131 de açılmıyor harf yerine kutucuk war onlardan yabdım bu seferde kontorümü yedi ama açılmadı msn :@:@:@ |
süper bi site bence çok tşk ederim :) |
BEN NOKİA 6125 DE DENEDİM CAlISTI PAYRASIM İÇİN SAOL |
ARKADAŞLAR OPERATÖRLER (TURKCELL VE AVEA ) TELSİM 'İ BİLMİYORUM AMA SİZE CEBİNİZE KURMANIZ İÇİN WİNDOWS LİVE MESSENGER PROGRAMINI VERİYOR.BU ARAYIŞLARA Bİ ANLAM VEREMİYORUM.ÇÜNKÜ O İNDİRDİĞİNİZ PROGRAM'A BAĞLANMAK İÇİN YİNE OPERATÖRÜNÜZÜN İNTERNET SERVİSİYLE BAĞLANMAK ZORUNDASINIZ MAALESEF...EE ONA GÖREDE KONTÖRÜNÜZ GİDER...SAYGILARIMLA |
Slm Benim Tel. Nokıa N-73 Aşağıdaki linkden indirdim ve cep telefonuma gönderdim yüklemeye başladım anda ''Süresi Geçmiş Serfitika'' diye hata veriyor ne yapmam lazım WLM Mobile 544 (wlm544.zip): Nokia 3250, E60, N71, N73, N80, N91, N92, N93. Alıntı:
Tamamdır Bu Yorum Yeter bana :D |
bana da soleyın d600 e nasıl msn yuklerım acıl msn nasıl yuklerım d600 acıl |
arkadaslar gercekten harfler deilde kutucuklar çıkıo bunu düzeltme imkanı varsa ve düzeltirseniz çok sevinirim :) |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık