![]() |
Alıntı:
|
msn mi kapatmak istiyom |
Alıntı:
Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır. Alttaki linke tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
ben bu msnyi istemiyorum nedeni çok küfür ediyolar. |
selam gençlik ben msn mi kapatmak istiyorum çünkü şifremi doğru girdiğim halde açılmıyor ve buda beni deli ediyor yardımcı ederseniz sevinirim.......:!:!:!:!:!:!:!lütfen yardım edinnnnnn....:?:?:?:? |
selam ben hesabımı verdiğiniz sitelerden kapatmaya çalışıyorum yanlız hesabımı kapatamıyorum yardım edermisiniz lütfen |
selam ya ben burda gösterilen herşeyi yaptım ama hesabım kapanmıyor microsoft e-posta adresini önce kapatman gerek diye bişey yazıyor bunun sebebini öğrenebilirmiyim |
ÖNEMLİ!!! yardım lütfen : ARKADAŞLAR BEN MSN ADRESİMİ KAPATTIM AMA TEKRAR AYNI ADRESİMİ GERİ ALMAK İSTİYORUM, YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. LÜTFEN ACİL CEVAP YAZIN. |
Merhaba, Çok eskiden kullanmış oldugum msn hesabıma tekrar ulaşmak istiyorum. ancak bilgilerini girdiğimde bu ıd yanlış yada kullanılmıyor şeklindebir hata alıyorum. Tekrar bu msn edresinialabilirmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler,İyi çalışmalar |
ben msn mi kapatmak istiyorum |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık