![]() |
Bir üyenin günlüğünde okudum.Doğuda teröristlerle girdikleri bir çatışmada şehit olan arkadaşıyla,kendisi arasında geçen bir konuşmasını anlatıyordu.Şehit olan arkadaşının memleketinde hala kan davası varmış:):) Yazık yaa!Herşey bir yana,hala kan davası gibi bir olay....Çok kötü.Artık böyle saçma sapan olaylar bitsin yaaa:@ Ne dinde yeri var ne insanlıkta:(:(:( Şehmus kardeşimiz ve onun gibi vatan uğruna nice mücadeleler vermiş tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Kan davasını protesto ediyorum...:@ |
Siyasetçi,Politikacı,Askeri,Atanmış'ı,Seçilmişi Protesto Ediyorum Sorumluluklarının Farkına Varmadıkları İçin... |
Lösemi Hastalarına Hakaret Edenleri Protesto Ediyorum... |
torpilsiz iş vermeyenleri protesto ediyorum... |
Maddeciliği,insan kabiliyet ve yeteneklerine tercih eden işverenleri ve kurumları protesto ediyorum:@ Genel kurallar,bu denli kişiselliğe indirgenmemeli! |
sorun olmadıgı halde sorun yaratmaya çalışanları, ve yarattıkları sorundan çıkar ve yarar saglamaya çalışanları......... |
lost izleyenleri protesto ediyorum |
Kurtlar Vadisi Pusu 'da zırt pırt çıkan reklamları ve filmin sonunda 5-10 saniye için beklettikleri için protesto ediyor ve :kart: gösteriyorum... Lost dizisini izleyenleri ayrıca bende protesto ediyor şiddetle kınıyorum :D |
Konuşmak yerine kalp kırıp gidenleri ve bir türlü Özür dilemeyi bilmeyenleri |
İnsanları yıldırmaktan bıkmayanları...Artık sırf laf olsun diye saçmalayanları,protesto ediyorum... |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık