![]() |
slm benim msn çalındı ve kapatmak istiyom yada şifremi yeniden değişmek istiyom lutfen yardım edin çok ama çok acil |
ya msne kaptılmıomuş allahm deli olcm bn kaptmaq istiorm |
ilk önce e-posta hesabı kapatılıyor 270 gün boyunca girmez iseniz msn de otomatik olarak siliniyor |
YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIM EDİİİİİİİN HESABINIZ KAPATILAMIYOR DİYOR NE YAPMALIYIM? |
msn ben de kapatmak isdiyorum napdim ise olmadi 1 sene önceki sildigim msn mi acinca kullana biliyorum yokmu silmenin bir yolu, msn ip atresin den ev atresleri kolaylikla buluna bilirmi ?? |
:Dbşi dicem ama kayıt oldum açılmıyo neden ????? |
offff ben de yapamıyorum....hesap özeti sayfasında ayarlara tıklayım diyor ama öyle bişe yok ki yardım ediiin |
ne yalanı ben kapattım simdi kapata bastım oturumdan çıktı ama normal msn acık kaldı herkesi sildim oturum kapattım şimdi bu 120 gün sonra acılmıcak demi_? |
merhaba arkadaslar ben sılkroad dıye bı oyun oynuyorum da msn koruma yapılmısta nasıl kaldırabılırız eposta ile doprulama hizmetti nsl kaldırabılırız |
evet hesap kapatılabilir fakat bu e posta ile üye olduğumuz tüm sitelere erişemeyiz :) yani bilgi değiştirmek kapatmaktan daha zor .. |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık