![]() |
dosluk ekmek gibi tuz gibi onsuz yaşanmaz... |
İlk olarak Arkadaşım olan; Sonrasında Dostum olan; Ve Sevdiğimmmm... Neye kızıp gittin ? Niçin bu kadaaaaar. çok öfken !! Belkide Hiiiiç... Bilemeyeceğimm.. Arkadaş kaç gün konuşmaz ? Dost kırılıp gidermiii.. ? Peki ya Seven; Hiç Affetmezmi :( Yanağım'dan Öptüğün Gün; Beni tanıdığın Günmüydü ? Yoksa benden; nefret etmeye başladığın Günmüydü :$ Bende yanağımı niye öptürdüysem sanki :) Sen Yanağımdan Öptün ama Ben öpemedimmm..:*( Artık hangi kusuruma kızıp; gelmemek üzere gittiysen.. Dilerimki Rabbim" Gönlüne merhamet verir,de İnşallahhh beni affedersin. :( :( :( Birde bir söz vardı. Tam olarak hatırlayamıyorum ama,, şöyleydi sanırımm.. Bir İnsanı fark etmek için; Bir dakika Onun hakkında fikir yürütmek için; Bir saat Ondan hoşlanmak için; Bir gün Onu sevmek için; Bir hafta Ama O Sevdiğini unutmak için; Bir Ömür; yetmezmişşşş... Sen Sevdiğini İnkar etmemiştin,yaa Peki SEN beni bu kadar çabuk; Nasıl unutabildinnnn... :( Hangi yanlışım; Seni benden bu kadar çooook. Uzaklaştırdı :$ |
SENİ ÖZLEDİM BUNU BİLDİĞİN HALDE GELMEDİN. !! BELKİ,DE GELEMİYORSUN. BEN O'GÜNKÜ MAİLİ SENİN DOĞUM GÜNÜ,NÜ KUTLAMAK İÇİN ATMIŞTIM. BELKİ GELİR SORARSIN BENDE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM DİYE; DÜŞÜNMÜŞTÜM. AMA SEN YÜREĞİME ACI EKTİN. HAKLIYDIN SEN BANA GELME DEMİŞTİN BEN YİNEDE HERGÜN GELMİŞTİM. AMA O KADAR ACI SÖZLERİ SÖYLEYECEĞİNİ TAHMİN DAHİ EDEMEZDİM. BELKİ YAPTIKLARIM BANA YAKIŞMIYORDU AMA: SEN EN AZINDAN OKUMUŞ KÜLTÜRLÜ BİRİYDİN SANADA YAKIŞMIYORDU. CANIN SAĞOLSUN...HEM ARKADAŞIM HEM DOSTUM HEM SEVDİĞİMMMM... |
Bir gün sıcaklığı ile ısınabileceğin bir dost bulursan, seni kovsa da yanından, ayrılma! Bir dost, soğukluğu ile sana estiğinde üşümek istemiyorsan, sana sarılsa da bırak onu! ... |
Dostluk... Iyi bisey...(Y) ama iyi bir dost bulmak'ta zordur......!!!:moo: |
|
|
|
Bir dost bir post yeter bana.. |
Abartılı dostluk ürkütür beni ve hiç yanılmadım,kısa süreli olur. Uzun süreli olan dostluğun ise sesi soluğu pek yoktur, ama o dostlar hep yanımızdadir. |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık