![]() |
Hesabınızla ilişkilendirilen bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın. |
yardım bekliyorum merhaba benim bisüredir kullanmadığım msn adresim var.hotmail sayfasından hesapı kapatın bölümünden kapatmıştım bisüre önce.ama sürekli msn min açıldığı bilgisi gelmeye başladı şifrem kırılarak bilgilerime ulaşılmış.ben her geri açtıgımda geçmişe dönüldüğünü görüyorum.mesela silmiş olmama rağmen 1 yıl yada 6 ay öncesinin mailleri e-postaları tekrar yüklenmiş olarak buluyorum bu nasıl olabiliyor geri döndürülme engellenemezmi ve bu adresi nasıl kapatabilirim şifresinin kırılmasını nasıl engelleyebilirim. |
270 gün sonra kapanıyor |
lütfen yardımcı olur musunuz? burada yazılanlarla işlem yapamıyorum. |
Arkadaşlar, msn hesabımı kapatmak istiyorum fakat burada yazılanlar ile olmuyor.Gelen mail sayfasındaki .seçenekleri tıklayıp. hesabı kapat yaparsak olur mu? Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi? |
Alıntı:
Alıntı:
|
msn kapatmak istiyorum |
mamohasan99 sılın lutfen |
...... 270 GUNLUK SURESI VAR BU SÜRE İÇERİNDE AÇILMAZSA KAPANIR AMA HER DEFASINDA ACIP KAPATIRSANIZ ETKIN OLUR KAPANMAZ... |
msnyi sildikmi mesela o msn üstüne facemiz yada baska üyeliklerimiz var onlar ne olcak |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık