![]() |
Alıntı:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger |
eyvallaah... |
Slm yamayı indiremiorum yardım eder misiniz? |
Alıntı:
Download |
ben 8 .1lil msn yüklemek istıyorum benı yönlendirirmısınız? |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
bana acil yardım edermisiniz. daha önce çoklu oturum msn vardı yeni versiyor yukleyince açmadı benden bilgisiyardan ekle kaldırdan sildim zip te bu dosya var ama açamıyorum msn kapatmanız gerekiyor diyor. ne yapmam lazım yeniden mi msn kurmam lazım.. ben çoklu oturum msn istiyorum.. bana yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
bunu yapıyorum ama lıve için gecerli değil sanırım olmuyor. benim msn 7,5 onda çoklu oturum acabiliyordum ben live açılmıyor. bana yardım edin. ben çoklu oturum açmak istiyorum hangi msn yüklemem lazım... Alıntı:
|
Her MSN sürümüne uyumlu çoklu oturum açma yamaları mevcut. Sadece konu mesajlarında belirtilen ayrıntıları gözden kaçırmadan uygulamanız yeterli olacaktır bunun için. Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe yükleyecek olursanız, ki son sürümdür, konu mesajı altında bu sürümle ilgili kullanılabilecek eklentiler, yamalar bağlantılarıyla birlikte verilmiştir: Alıntı:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Yapmanız gereken konu mesajındaki kurulum ayrıntılarına dikkat ederek yamaları uygulamanızdır. |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık