MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

Morrigan 28 Ağustos 2007 18:12

Alıntı:

fatih_96 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659081)
indir diye bişey yok

Aşağıdaki mesaj linkinde yer alan "Eklenmiş Dosyalar" kısmında buluna zip dosyasını indirin lütfen.

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

efkaaar 1 Eylül 2007 07:47

eyvallaah...

fearlees33 2 Eylül 2007 19:10

Slm yamayı indiremiorum yardım eder misiniz?

Misafir 2 Eylül 2007 19:20

Alıntı:

fearlees33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 671809)
Slm yamayı indiremiorum yardım eder misiniz?

Download

kuğu 2 Eylül 2007 23:25

ben 8 .1lil msn yüklemek istıyorum benı yönlendirirmısınız?

NeutralizeR 2 Eylül 2007 23:59

Alıntı:

kuğu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 672508)
ben 8 .1lil msn yüklemek istıyorum benı yönlendirirmısınız?

Bu bağlantıyı kullanarak istediğiniz Messenger sürümünü indirebilirsiniz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Hayalet_kıZzZz 13 Eylül 2007 09:18

bana acil yardım edermisiniz. daha önce çoklu oturum msn vardı yeni versiyor yukleyince açmadı benden bilgisiyardan ekle kaldırdan sildim zip te bu dosya var ama açamıyorum msn kapatmanız gerekiyor diyor. ne yapmam lazım yeniden mi msn kurmam lazım.. ben çoklu oturum msn istiyorum.. bana yardımcı olurmusunuz

NeutralizeR 13 Eylül 2007 15:06

Alıntı:

Hayalet_kıZzZz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694318)
bana acil yardım edermisiniz. daha önce çoklu oturum msn vardı yeni versiyor yukleyince açmadı benden bilgisiyardan ekle kaldırdan sildim zip te bu dosya var ama açamıyorum msn kapatmanız gerekiyor diyor. ne yapmam lazım yeniden mi msn kurmam lazım.. ben çoklu oturum msn istiyorum.. bana yardımcı olurmusunuz

Saatin yanındaki Messenger sembolüne sağ tıklayın ve Çıkış'ı seçin. Daha sonra yamayı açıp uygulayın.

Hayalet_kıZzZz 14 Eylül 2007 11:17

bunu yapıyorum ama lıve için gecerli değil sanırım olmuyor. benim msn 7,5 onda çoklu oturum acabiliyordum ben live açılmıyor. bana yardım edin. ben çoklu oturum açmak istiyorum hangi msn yüklemem lazım...

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694888)
Saatin yanındaki Messenger sembolüne sağ tıklayın ve Çıkış'ı seçin. Daha sonra yamayı açıp uygulayın.

Misafir 14 Eylül 2007 11:32

Her MSN sürümüne uyumlu çoklu oturum açma yamaları mevcut. Sadece konu mesajlarında belirtilen ayrıntıları gözden kaçırmadan uygulamanız yeterli olacaktır bunun için.
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe yükleyecek olursanız, ki son sürümdür, konu mesajı altında bu sürümle ilgili kullanılabilecek eklentiler, yamalar bağlantılarıyla birlikte verilmiştir:
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Messenger 7.5 ise tercihiniz bu durumda bunun için önerilen çoklu oturum açma yaması da şöyledir:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5
Yapmanız gereken konu mesajındaki kurulum ayrıntılarına dikkat ederek yamaları uygulamanızdır.

Saat: 02:48

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık