MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

Misafir 30 Ağustos 2009 07:15

ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?

CrasHofCinneT 30 Ağustos 2009 10:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1468899)
ben bazı kişileri sildikten sonra adres defterinden tamamen çıkarmam gerekiyor fakat gizlilik bölmesine girdiğimizde o kişilerin
adı hala duruyor tamamen silmemiz mümküün değil mi?

Karşı tarafında sizi silmesi gerekiyor.

Misafir 12 Eylül 2009 02:38

Alıntı:

msn kontrol engelleyenler

merhaba profil -tıkladım sayfa acıldı ama acılan sayfada profil ayrıntıları yok ayrıntılar fotoğraflar ....kişin fotoğrafları ağ skydrive başkada bir şey yok nasıl anlarım kişinin beni engellediğini .beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim iyi calışmalar

sltnye54 14 Eylül 2009 10:37

bence gizli bi msn acın :)) sıldıgını dusundugunuz arkadaslarınızı ekleyın oturum acıyorsa sılmıstır sıldıgını dusundugunuz kısı erkekse kız ısmı yazın kesın kabl eder :)) kızza sada onda eklı oldugunu dusundugunuz arkadasınıza sorun :)

Misafir 16 Eylül 2009 10:48

Alıntı:

msnden kişi silme
ben birisini silip engellemiştim ama o beni silmediği için istediğim an geri çekip kişi listesine getirebiliyorum ama sorun orada olusuyo konusma penceresi değilde dirak mail gönderme çıkıyoo bunu çok merak ettimm cvb lütfen

Misafir 20 Eylül 2009 00:43

ACİLLLL CVP LÜTFEN........BEN MSN DE ENGELLEDİGİM KİŞİYİ TEKRAR LİSTEME EKLEYİNCE KARŞI TARAFA HERHANGİ BİR UYARI GİDİYORMU (KİŞİ SİZİ LİSTESİNE EKLEDİ )GİBİ.
KİŞİ LİSTEMDEYEKEN SAG TIKLAYIP HEM HOTMAİLDEN KALDIR HEM KİŞİYİ SİL İKİSİNİ BİRDEN İŞARETLEYİP ENGELLİLER LİSTESİNE ATIYORUM.TEKRAR EKLEMK İSTEYİNCE KARŞIYA UYARI GİDİYORMU LÜTFEN CVP YAZIN TŞK.

cansu1989 21 Eylül 2009 04:24

ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM

Misafir 21 Eylül 2009 21:16

Alıntı:

msn den silindiğini anlamak
SLM ARKADAŞIMIN BENİ MSN DEN SİLİP SİLMEDİĞİNİ NASIL ANLARIM...

WestWizard 22 Eylül 2009 19:28

Bu demektir ki konunun ilk mesajını bile okumadınız, soru yazıyorsunuz ! Neyse...

Araçlar/Seçenekler/Gizlilik'e giriyorsunuz. Soldaki kutucuktaki arkadaş listenize sağ tıklayın .
'Sil' Seçeneği aktif ise o sizi çoktan silmiştir..

HsnylmZ 23 Eylül 2009 03:26

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 3190)
Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

İstisnalar war mı? bende bi kaç kişi beni silmiş olarak gözüküo ama bana yazıolar ?

Saat: 16:41

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık