![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim msn adresim klasik bi adres diil ve ben onun gizli sorusunu değiştirmek istiyorum ve alternatif bi email adresi yazmadığım için gizli soruyu değiştiremiyorum lütfen bana yardım edin(hesabı silme yöntemini yazsanız da olur) |
Alıntı:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
karşı tarafın çevrımdışı beklediğini görebilirmiyim? |
ya dostum bende msn discovery var onu çalıştırınca örneğin i yazcam ` oluo ç yazcam / oluo discovery yi kapadınca eski haline dönüyo ne yapabilirim? |
acil yardım lazım msn den gerçekten anlayan birinden iki gün önce pc ye format attım o günden bu yana karşı taraf bana kamerasını açamıyor yani kimseyi göremiyorum :( not : benim kameram yok.. yüklü olan msn 7,5 (0324) 7,0 yükledim olmadı plus ı kaldırdım olmadı discovery ekledim kaldırdım olmadı her şeyi denedim olmadı varmı yardım edebilecek birisi ? karşıdaki hiç açılmıyor .... |
Alıntı:
|
msn space sağ tuş kilidi Arkadaşlar resimlerin kopyaşlanmasını engellemek için space'e nasıl sağ tuş kilidi koyarım? (kopyaşlamak için başka yöntemlerde var ama sağ tuş tan başka yöntemleri bilmeyenler var.) |
Alıntı:
|
ya arkadaşalr karşı tarafın beni engelleyip engellemediğini nasıl öğrenebilirim??? |
| Saat: 23:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık