MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

ahmetgns 26 Aralık 2008 01:48

Messenger'ın görüntüsü çok güzel olmuş. İşlevleri de, özellikle görüntü resmi hazırlamak bayağı güzelleşmiş.

Bu arada ayrı Messenger dosyası için de teşekkürler. WL yükleyici program bendeki Mail'i de güncelleştirmeye zorluyordu. O yüzden ayrı Messenger dosyasına (ve ekstralara) ihtiyacım oldu.

Ancak yüklemeler live com sitesinde dediği halde yükleyici programda Windows Movie Maker'ı yüklemeye yönelik bir seçenek göremiyorum. Ama öbür bütün programları sunuyor, neden Movie Maker'ı sunmuyor. Ben onu denemek istiyordum. Sizlerde de aynı sorun olan var mı? Belki Movie Maker bölgesel sunulan bir programdır veya yüklenmesi için daha yeni bir işletim sistemi falan mı istiyor acaba? Bendeki XP SP3.

NeutralizeR 26 Aralık 2008 01:56

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1268898)
Messenger'ın görüntüsü çok güzel olmuş. İşlevleri de, özellikle görüntü resmi hazırlamak bayağı güzelleşmiş.

Bu arada ayrı Messenger dosyası için de teşekkürler. WL yükleyici program bendeki Mail'i de güncelleştirmeye zorluyordu. O yüzden ayrı Messenger dosyasına (ve ekstralara) ihtiyacım oldu.

Ancak yüklemeler live com sitesinde dediği halde yükleyici programda Windows Movie Maker'ı yüklemeye yönelik bir seçenek göremiyorum. Ama öbür bütün programları sunuyor, neden Movie Maker'ı sunmuyor. Ben onu denemek istiyordum. Sizlerde de aynı sorun olan var mı? Belki Movie Maker bölgesel sunulan bir programdır veya yüklenmesi için daha yeni bir işletim sistemi falan mı istiyor acaba? Bendeki XP SP3.

Burdan inmiyor mu?
Movie Maker beta - Windows Live

duygusuzz 26 Aralık 2008 11:30

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1268905)

verdiğiniz linkten yükleyici iniyor... açıyorum bakın listede movie maker yok... bende de aynı sorun var SP3 XP.. ben de movie maker i denemek istiyorum...

pardon yaa Not: Windows Live Movie Maker, Windows XP üzerinde desteklenmez diyor sitesinde... biz indiremeyeceğiz yani... haksızlık:(
http://www.hizliresim.com/2008/12/26/2088.jpg

ahmetgns 26 Aralık 2008 12:11

Alıntı:

duygusuzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1269030)
verdiğiniz linkten yükleyici iniyor... açıyorum bakın listede movie maker yok... bende de aynı sorun var SP3 XP.. ben de movie maker i denemek istiyorum...

pardon yaa Not: Windows Live Movie Maker, Windows XP üzerinde desteklenmez diyor sitesinde... biz indiremeyeceğiz yani... haksızlık:(

Sağol duygusuzz, doğru tahmin etmişim ama sistem gereksinimlerine bakmayı akıl edemedim. Demek ki XP'yi bırakmak için bir neden daha çıktı. Gerçi XP'deki Movie Maker da bana yetiyor da, işte merak...

captagon 26 Aralık 2008 19:03

arkadaşlar lütfen yardım msn 8.5 teki gibi kişilerimi e-postaya göre sıralamak istiyom ama yapamıom
nerden yapılıor bana yardım edermisiniz yada msn 9.0 da bu özellik yokmu ....:S:S: lütfen yardım edin ...!

dizifilm 26 Aralık 2008 20:04

msn 9 u yükledim ama bir sorun cıkartıyor sorun şöyle yazıyor bir sorun programın düzgün calışmasını durdurdu windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek bana yardımcı olursanır sevinirim

ahmed 26 Aralık 2008 20:46

Alıntı:

captagon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1269296)
arkadaşlar lütfen yardım msn 8.5 teki gibi kişilerimi e-postaya göre sıralamak istiyom ama yapamıom
nerden yapılıor bana yardım edermisiniz yada msn 9.0 da bu özellik yokmu ....:S:S: lütfen yardım edin ...!

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

yeni wlm 2009 da e-postaya göre sıralama yok sadece durum ve ad-soyad şeklinde sıralama var.

erhan850 27 Aralık 2008 01:09

sohbetleri tek sekmeli yapabileceğimiz plus dışında bir program yok mu şuan?

gonyalı42 27 Aralık 2008 16:37

:*(yav msg plus nerede kardeş:(

tHeBruTaLiTyOfHeLL 27 Aralık 2008 20:40

Alıntı:

erhan850 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1269713)
sohbetleri tek sekmeli yapabileceğimiz plus dışında bir program yok mu şuan?

Tek Sekmeli Sohbet Varmı ?_? Dünya Etrafında Gördünüz mü ^o)

Alıntı:

gonyalı42 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1270115)
:*(yav msg plus nerede kardeş:(

Biraz Sabırla Bekleyin Plus Hakkında Açıklamalar Yapıldı...
Bu Hafta İçinde Gelebilir, Gelmezse 1 Hafta Daha Bekleyin.

Saat: 01:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık