![]() |
Messenger'ın görüntüsü çok güzel olmuş. İşlevleri de, özellikle görüntü resmi hazırlamak bayağı güzelleşmiş. Bu arada ayrı Messenger dosyası için de teşekkürler. WL yükleyici program bendeki Mail'i de güncelleştirmeye zorluyordu. O yüzden ayrı Messenger dosyasına (ve ekstralara) ihtiyacım oldu. Ancak yüklemeler live com sitesinde dediği halde yükleyici programda Windows Movie Maker'ı yüklemeye yönelik bir seçenek göremiyorum. Ama öbür bütün programları sunuyor, neden Movie Maker'ı sunmuyor. Ben onu denemek istiyordum. Sizlerde de aynı sorun olan var mı? Belki Movie Maker bölgesel sunulan bir programdır veya yüklenmesi için daha yeni bir işletim sistemi falan mı istiyor acaba? Bendeki XP SP3. |
Alıntı:
Movie Maker beta - Windows Live |
Alıntı:
verdiğiniz linkten yükleyici iniyor... açıyorum bakın listede movie maker yok... bende de aynı sorun var SP3 XP.. ben de movie maker i denemek istiyorum... pardon yaa Not: Windows Live Movie Maker, Windows XP üzerinde desteklenmez diyor sitesinde... biz indiremeyeceğiz yani... haksızlık:( http://www.hizliresim.com/2008/12/26/2088.jpg |
Alıntı:
|
arkadaşlar lütfen yardım msn 8.5 teki gibi kişilerimi e-postaya göre sıralamak istiyom ama yapamıom nerden yapılıor bana yardım edermisiniz yada msn 9.0 da bu özellik yokmu ....:S:S: lütfen yardım edin ...! |
msn 9 u yükledim ama bir sorun cıkartıyor sorun şöyle yazıyor bir sorun programın düzgün calışmasını durdurdu windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek bana yardımcı olursanır sevinirim |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs yeni wlm 2009 da e-postaya göre sıralama yok sadece durum ve ad-soyad şeklinde sıralama var. |
sohbetleri tek sekmeli yapabileceğimiz plus dışında bir program yok mu şuan? |
:*(yav msg plus nerede kardeş:( |
Alıntı:
Alıntı:
Bu Hafta İçinde Gelebilir, Gelmezse 1 Hafta Daha Bekleyin. |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık