![]() |
slm ben naz burayı çoklu msn açma programı ararken buldum çok hoşuma gitti sizleri tanıdıgıma çok sevindim hep birlikte olma dile ile benide aranıza aldıgınız için teşekkür ederim |
Windows Live Messenger hakkında arama yaparken google dan buldum. Ana sayfaya gidince daha önce rastladığım ama mizacıma uygun gelmeyen karanlığın mavisi ve bana göre acaip gelen avatarlar yüzünden pek ilgilenmediğim bir site olduğunuzu gördüm. Karanlık olmanıza rağmen :) aydınlık çalışmalarınızı gözlemlediğim için sitenize üye oldum. Ben eğitimciyim. İyi çalışmalar diliyorum. |
mehmetelmas adlı üyenizin isteğği üzerine süper forum dedi girdim baktım gerçektende süpermiş ilk mesajımdır hayırı olsun ;) |
Öncelikle şunu sölemek isterim şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum burası ne ararsan var şimdi başlıyorum dolaşmaya Burayı gogle dan araştırdığım programlar sayesinde buldum aradığım bi çok programda buranın linki var bir oldu iki oldu bende karar verdim üye oldum bişey lazım olduğunda buraya bakıcam ;) ;) Hadi size kolay gelsin |
Mrb Arkadaşlar ben BlacKJaguaR ; Aranızda olmaktan mutluyum Umarım sizlerde mutlu olacaksınız. Beni tanıyanlar bilirler Daha önce bir çok Forum sitesinde çeşitli görevler yaptım. Mesela en son milli-harekat da idim. Neyse artık bir hoş geldin BlacKJaguaR dersiniz dimi ? |
slm google da arama butonuyla buldum bu siteyi henüz bişe diyemiyecem çünkü daha çok yeniyim yaaaa:*( :*( |
SİTENİZİ BİRAZDA ŞANS ESERİ BULDUM BİRTAKIM YARDIMCI PROGRAMLAR ARARKEN SİTENİZ ULAŞTIRDI DAHA YENİ OLDUĞUM İÇİN NELER VAR BİLMİYORUM ZAMAN GEÇTİKÇE TANIYACAĞIM BU ZAMAN ZARFINDA SİZLERE BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLER SAYGILARIMI SUNARIM HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER. |
SELAM herkese, ben bu siteyle çok romantik bi şekilde tanıştım:D ,şimdi ben hareketli gifler indirmek için googlela hareketli gif yazdım bu site sonuçlardan bi tanesiydi.Bu benim ilk mesajım olsada buranın güzel bir site olduğu inancındayım inşallah mennun kalırım ve benden sonra gelenler de beğenir |
merhaba!ben 43 yasında bi anneyim,kızımın bilğisayarına virüs girince format atıldı ve bütün ifade+gözkırmaları gitti.kızım bihayli üzüldü bu duruma!bende windws live messengerin altındaki veb'de ara yı kullanarak bu siteye tesadüf eseri buldum,amacım ifade+gözkırması indirip kızımı sevindirmekti!evet aradığım herşeyi buldum ve yükledim,ben bu şekilde açıklamalı bi anlatım hiçbir sitede rastlamadım,emeğinize sağlık,çok tşk!sanırım ben msxlabs'da nine olana dek kalacagım!!!! |
Merhabalar İlk Öncelikle Burayı Tesadüf Olarak Googlede Arama Yaparak Buldum. Doğrusunu Sölemek Gerekirse Ben Webtasarıma 3 Ay'a Yakın Olarak Başladım Ve Tasarımı Çok Hoşuma Gitti.Daha Sonra Üye Sayısını Ve Birbirinizi Nasıl Desteklediğinizi Gördüm.Açılan Her Konuya Mutlaka Tüm Üyeler Cevap Yazıyor Hoşuma Gitti.Birde Aslında En Önemlisi Olan Çok Güzel Bir Paylaşım Platformu Diye Biliriz.Başarılarınızın Devamını Dilerim Ve Elimden Geldiği Kadar Bende Bu Platform da Yer Almak İstiyorum.Ve Devam Edelim Hadi Diyorum..!!!! |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık