MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

ahmetgns 25 Eylül 2009 10:58

Alıntı:

HsnylmZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1499072)
İstisnalar war mı? bende bi kaç kişi beni silmiş olarak gözüküo ama bana yazıolar ?

İstisna olmasını gerektirecek bir durum yok ki. Aşağıdaki cümle zaten daha önce yazılmış ve siz de okumuşsunuz.
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Ayrıca sizi silmediği halde sildi gibi görünme hataları da her zaman için olabilir, bilgisayar bu sonuçta.

HsnylmZ 25 Eylül 2009 12:17

istisna gerektirecek bi durum yok da ne demek? bana yazıolar dedim ben yazıyorum demedim.

ahmetgns 25 Eylül 2009 21:51

Alıntı:

HsnylmZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1501843)
istisna gerektirecek bi durum yok da ne demek? bana yazıolar dedim ben yazıyorum demedim.

Siz, sizi sildiğini tespit ettiğiniz birinin size ileti yazamayacağını ve size yazı gönderenin sizi hala listesinde tuttuğunu ama nedense size sanki sizi listesinden silmiş gibi göründüğünü düşündüğünüz için "istisnalar var mı?" diye sordunuz sanırım. Halbuki sizi silenler hatta hiç eklememiş olan kişiler bile size ileti gönderebilir ancak o ileti size, siz o kişiye izin verdiyseniz ulaşır. Bu yüzden "istisna gerektirecek bir durum yok ki" dedim. Çünkü NeutralizeR'ın yazdığı ile çakışan bir durum değil sizinki.

HsnylmZ 26 Eylül 2009 03:13

sn sildğn birisine ileti yazabiliomusun?

ahmetgns 26 Eylül 2009 14:44

Alıntı:

HsnylmZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1502865)
sn sildğn birisine ileti yazabiliomusun?

Aynen. Nasıl olduğunu görmek isterseniz kişi listenizin menüsünden Eylemler>Anlık ileti gönder... öğelerine tıklayıp e-posta adresi girme kutusuna (kişileri arama kutusuna değil) kafanıza göre bir e-posta adresi (e-posta adresi standartlarına uymak zorundasınız) yazın ve Tamam'a basın.

HsnylmZ 4 Ekim 2009 02:53

Online oldğumu nerden anlıolar acaba

ahmetgns 5 Ekim 2009 22:31

Alıntı:

HsnylmZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1516305)
Online oldğumu nerden anlıolar acaba

Ortak arkadaşlarınız varsa o arkadaşlardan görebilirler. Ama bahsettiğim yerden ileti gönderebilmek için sizin illa çevrimiçi olduğunuzun bilinmesine gerek yok. Eğer çevrimiçiyseniz ileti size gider, çevrimdışı iseniz ileti gönderilemedi diye gönderene geri döner.

BiRuMuT 13 Ekim 2009 20:36

msnde bir kişiyi engelledim fakat silmedim çevrim içi olduğum zamanda bana msnden ileti gönderebiliyor benim çevrim içi olduğumu nerden biliyorki ben onu engellediğimde onun listesinde çevrimdışı olmam lazım değilmi ?

ahmetgns 14 Ekim 2009 11:21

Alıntı:

BiRuMuT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1531888)
msnde bir kişiyi engelledim fakat silmedim çevrim içi olduğum zamanda bana msnden ileti gönderebiliyor benim çevrim içi olduğumu nerden biliyorki ben onu engellediğimde onun listesinde çevrimdışı olmam lazım değilmi ?

Evet, sizi çevrimdışı görmesi gerekir. Üstelik çevrimdışı ileti atsa bile ve siz de o sırada çevrimiçi iseniz, o iletinin bile size ulaştırılmaması gerekir. Ama hata oluşmuş sanırım. Kişiyi listenizden de silin, belki böyle düzelir.

Misafir 16 Ekim 2009 19:47

Arkadaşlar MSN PLUS Live! ÖZelliği Olarak Kişi Üzerine Sağ Click>MessengerPlus Özellikleri> Kişi Bilgisi Gelen Pencerenin En alt Köşesinde Bu Kişinin Listesindesini Veya Değilsiniz Yazar!!

Saat: 03:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık