MsXLabs
Sayfa 3 / 20

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/116259-msn-kisi-listesi-yoneticisi-msnlists-tr.html)

MephistOzzy 23 Şubat 2008 10:04

sorunu hallettim teşekkürler paylaşım için

ahmetgns 23 Şubat 2008 14:21

Alıntı:

denizkaya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 949153)
mümkün arkadaşım ben gördüm kırmızı işaretli

Uydurma arkadaşım, NeutralizeR renklerin özelliğini yazmıştı.
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941444)
Yeşil Renk: Sizi ekleyenler ve hala listesinde tutanlar
Mavi Renk: İzinli listenizde bulunanlar fakat sizi silenler
Kırmızı Renk: Engelli listenizde bulunanlar
Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor

sinekli 24 Şubat 2008 02:27

elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.

NeutralizeR 24 Şubat 2008 02:30

Alıntı:

sinekli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 950259)
elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.

O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız.

patts 25 Şubat 2008 00:04

ben yükledim adresimi ve şifremi yazsam bile bişe açılmadı neden olabilir?

crazyexelans 25 Şubat 2008 00:16

çok teşekürler gerçekden böyle bir yazılıma ihticımız vardı :)

fakat sorun var sanırım login olduğum halde kişi listelerinde hiç birşey çıkmıyo :S

can_mavi 25 Şubat 2008 15:30

teşekkürler

ben programı yükledim fakat "asynchronous socket error 10061" yazısı ekrana çıkıyo ve çalışmyo ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Nnxed 26 Şubat 2008 01:36

program tmm güzel ama bu programı kullandıktan snra yani oraya login olduktan snra bi daha cıkamıorum normal msn acılmıyor 3 sn filan duruyor sonra bağlantınız kesiliyor diyor.. napıcam :S

caglar99 26 Şubat 2008 06:14

Alıntı:

crazyexelans adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 951774)
çok teşekürler gerçekden böyle bir yazılıma ihticımız vardı :)

fakat sorun var sanırım login olduğum halde kişi listelerinde hiç birşey çıkmıyo :S

biraz bekleyince geliyor kişiler...

Alıntı:

Nnxed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 953399)
program tmm güzel ama bu programı kullandıktan snra yani oraya login olduktan snra bi daha cıkamıorum normal msn acılmıyor 3 sn filan duruyor sonra bağlantınız kesiliyor diyor.. napıcam :S

programı kapattıktan sonra msn'e girebilirsiniz. program açıkken girmiyor olabilir.

NESIBE5587 26 Şubat 2008 10:34

BUNU NASIL İNDİRECEM BANA YARDIM EDİN

Saat: 12:28
Sayfa 3 / 20

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık