![]() |
Alıntı:
counter strike 1.5 ile 1.6 nın aynı anda çalışması yada gta san adreas ile gta vice city 'in aynı anda çalışması gibi bunlarda çalışacaktır.. :baby: |
(H) Selam Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim gerçekten sıkı bir oyun şu Carbon ben günde 6 saat oynadım ve 3 günde yani toplam 18 saatde muradıma erdim grafikler iyi driftler daha gerçekçi özellikle Canyon yarışları çok hoş olmuş güzellll yaniii. Biraz iyi bir PC istiyor diyorum ama yinede iyi durumda bir Pentium4 1.5 GHz 512MB Ram ve 128MB Ati Radeon pek ala oynanabiliyor tabiiki grafik kalitesi düşüyor tabiiki takılmalar teklemeler (Özellikle Geçiş demolarında oluyor) ama sonuçta oynadım ve bitirdim hatta 2 kez . Aslında oyun çıkalı 3 ay oldu yani eylül 2006 ben ekimde oynadım oyunu ve iyi bir PC'mde denedim ilk Pentium4 4.2 GHz 1024MB Ram Ve 512MB NVida GForce her ikisinde de oyundan atılmalar teklemeler yaşadım aslında oyunun düzeltme paketi (UPDATE)'i bile var Game Save'leri ve hatta Trainer bile var oyun için ilgilenler FileShack tan bulabilir. Bu arada nasıl Pc mi iyi durumda tutabilirim nasıl olurda bu kadar düşük bir sistemle bu oyunu oynayabildiğimi merak ediyorsanız sorun SÖYLEYEYİM PC nizi iyi durumda ve stabil tutmanın yolları herkese açık bende , dediğim gibi sorun söyleyeyim. (H) Leon abinizden sevgilerle....... |
arkadaşlar bu carbonu lan olarak nasıl oynucaz ben oyunda Lan bölümünü göremedim direk ea nın sitesine bağlanıyo bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşk ederim.. |
Carbon'un demosunu oynamaya ancak fırsatım oldu, bir işim düşmüyor ki alıyım oyunu köyden şehire inip... :) |
carbon grafik olarak müthiş olmus ama her oyunda seriden bişeyi eksiltiyorlar carbonda ise en can sıkıcı özellik oyunun çok kolay olması ve drag moduyla far-stopları modifiye edememiz olmus aldım 2 gün oynadım oyun nakavt o kadar uğrasmıs insanlar 2 günde bitti her yönden daha iyi olabilirdi..bekleyip görcez artık |
driftleri bir türlü beceremiyorum sadece 2 drift yapabildim :D |
Alıntı:
|
arkadaşlar nfs carbonda baskasının save game dosyayısyla oyun oynamanız için ayrıca bi programa ihtiyacınız var direkt save dosyasını oyun klasörüne atarak oynayamazsınız.. |
Programm Sende Mevcut Mu Ark.ım Varsa Koyarmısın ..:) |
Alıntı:
:O:O İşte buldum !! save validator: RapidShare: 1-Click Webhosting Çalıştırıyoruz , Sonra İstediğimiz Setup ı seçerek apply diyor ve oyuna giriyoruz ;) Tabi Save Dosyamızı belgelerim/nfscarbon 'a kopyalamayı unutmuyoruz .. :) |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık