![]() |
http://img171.imageshack.us/img171/1117/msxmc1.png Fatih Terimin deyimiyle " Uçak yükselişe geçti. " :noangel: |
dünya'da ilk 10.000 içerisinde, günlük sıralamada 5 bin küsür değeri de buluyor. çok önemli bir başarı... |
Böylesine mükemmel bir sitenin üyesi olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. I LoVe MsxLaBs:tender::inlove: |
TEBRİKLER EFENDİM;) |
bu site bunu hatta daha fazlasını hakediyor zaten... |
eed bu site bunun fazlasınıda hak edıyor diyer sıtelerde kımse bırbırıne bu kadar saygılı deıl:D |
Burası gerçekten turkıye nın En mukemmel sitesi . |
Arkadaşlar ben bir İranlı olarak bu kadar saygı , sevgi ve yardım laşmanın oldu bir site hatırlamı yorum yaklaşık kaç siteye üye oldumu hatırlamıyorum ama MsXLabs sen çok yaşa . Birde bazı arkadaşlar razı değil ben çok sinir etiler resmen bir saygısızlık ve yüzsüzlük yaptılar . Razı değilseniz adminlerden rica edin üylinizi silsinler . Zaten be yetkili olsaydım o arkadaşların başına geleni bir ben birde Allah bilirdi . Sizlere arkadaş diyorsam büyüklare olan saygımda dır unutmayın yüzsüzler.:@:sopa::sopa::sopa: MsXLabs :bow: |
""YUKSELİŞ ellerımızden yuregımızden gelen sevgı selıdır. :turkiyem: ""AİLE ortamı olan mavı karanlık ruhumuzun aydınlıgı olması dılegıyle. ""Tum emegı gecen uye ve yetkılılerın yuregıne ellerıne saglık ÖNCÜLÜK ERDEM ıster sızde fazlası var.......(Y) TEBRIKLERR |
Maaşallah!Allah Nazarlardan Saklasın...Kıskananlar çatlasın. |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık