MsXLabs
Sayfa 3 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19487-hotmail-hesabima-giris-yapamiyorum.html)

mısra24 3 Haziran 2008 18:21

maiilerime giremiyorum msn açılıyor fakat hotmail okuyamıyorum 4gün oldu yaaaaaaaa

ahmetgns 3 Haziran 2008 23:36

Alıntı:

mısra24 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1077970)
maillerimi okuyamıyorum msn açıyorum fakat 4 gündür hotmailleri okuyamıyorum sorun ne anlamadım.başka pc de açıyor bakıyorum ama bende açılmıyor adreste hata olbilir diyor lütfen yardımcı olun

4gündür msn de hotmailleri açamıyorum okuyamıyorum baska pc de acıyor ama bende açmıyor yardımcı olursanız sevinirim adreste hata olbilir diyor

maiilerime giremiyorum msn açılıyor fakat hotmail okuyamıyorum 4gün oldu yaaaaaaaa

http://mail.live.com bağlantısını kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın ve Git düğmesine basın. Buradan oturum açabiliyor musunuz?

Başka bir web tarayıcı programda mesela Mozilla Firefox'ta deneyin, aynı adresi onun adres çubuğuna yapıştırıp yapın.

Başka bir hesabınız varsa onun posta kutusuna girebiliyor musunuz?

MUSTAFA ŞIK 6 Haziran 2008 18:01

ayni sorun bende de var arkadaşlar banka ekstrem olsun bir çok gruba üyeyim hep hotmail. uzantılı adresimi vermişim.Şimdi hiçbir şekilde e-postaklarıma bakamıyorum .Lütfen yardımcı olun

spacewolker 23 Haziran 2008 13:50

MSN VE HOTMAİL E GİREMİYORUM

:^)Arkadaşlar. bilgisayarıma system mechanic i yükledim ve bir optimizasyon yaptırdım. bunun üzerine msn ve mail ime giremez oldum daha sonra programı kaldırmama rağmen sonuç değişmedi. Forumda buna benzer konular vardı fakat oradaki adımlarıda izledim ama nafile. Bu işin içinden nasıl çıkılacağını bilen varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER....

spacewolker 23 Haziran 2008 15:28

Sign In Adresini denedim ama oradada açılmıyor. Farklı arayüzlerdede olmadı.

moon-faced 4 Temmuz 2008 22:55

mrb bende mail sorunuyla karşı karşıyayım.. ben maillerimi okuyabiliyorum ama hesapıma giremiorum yani şifre değiştirmek için girdiğimde yükleniyo yazıo başkada bişe yok ne yükleniyo nede açılamıor gibi bi uyarı yazısı falan cıkmıo. uzun süre beklediğimde oldu belki acılır die ama açılmadı ..başka pclerde denedim acılıo ama şimdi şifremi değiştirmem lasım acil ve benim pcde açılmıo nabcam bilmiorum iki haftadır böle lütfen acil yardım lütfen :cry:

moon-faced 5 Temmuz 2008 18:04

cvp vermicekmisiniz bana arkadaşlar lütfen yardım edin :(:(:((::(

Magnifique 5 Temmuz 2008 18:15

Alıntı:

moon-faced adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1115602)
mrb bende mail sorunuyla karşı karşıyayım.. ben maillerimi okuyabiliyorum ama hesapıma giremiorum yani şifre değiştirmek için girdiğimde yükleniyo yazıo başkada bişe yok ne yükleniyo nede açılamıor gibi bi uyarı yazısı falan cıkmıo. uzun süre beklediğimde oldu belki acılır die ama açılmadı ..başka pclerde denedim acılıo ama şimdi şifremi değiştirmem lasım acil ve benim pcde açılmıo nabcam bilmiorum iki haftadır böle lütfen acil yardım lütfen :cry:

Alıntı:

moon-faced adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116432)
cvp vermicekmisiniz bana arkadaşlar lütfen yardım edin :(:(:((::(

Merhaba İnternet explorer kullanıcısı iseniz bazen İnternet explorer'de açılmıyabiliyor. Firefox kullanmanızı öneriyoruz.

Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe)

moon-faced 5 Temmuz 2008 19:46

tşk ederim :bow: ama mozilla firefox 3.0'ı yükledim size sorunumu bildirdikten sonra ama hala hesaplarıma giremiorum :cry:

NeutralizeR 6 Temmuz 2008 02:17

Alıntı:

moon-faced adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116587)
tşk ederim :bow: ama mozilla firefox 3.0'ı yükledim size sorunumu bildirdikten sonra ama hala hesaplarıma giremiorum :cry:

Bazı Windows sistem dosyalarında bozulmalar olmuş olabilir. Internet Explorer 6 yüklüyse IE7'ye güncellemenizin bir faydası olabilir. Diğer PC'lerde bu sorun yoksa sorun sisteminizle ilgili demektir ve maalesef onlarca muhtemel çözümü söz konusu. Bilgisayardan iyi anlayan bir arkadaşınızın sisteminizi kontrol etmesi en etkili çözüm olur.

Saat: 12:28
Sayfa 3 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık