![]() |
maiilerime giremiyorum msn açılıyor fakat hotmail okuyamıyorum 4gün oldu yaaaaaaaa |
Alıntı:
Başka bir web tarayıcı programda mesela Mozilla Firefox'ta deneyin, aynı adresi onun adres çubuğuna yapıştırıp yapın. Başka bir hesabınız varsa onun posta kutusuna girebiliyor musunuz? |
ayni sorun bende de var arkadaşlar banka ekstrem olsun bir çok gruba üyeyim hep hotmail. uzantılı adresimi vermişim.Şimdi hiçbir şekilde e-postaklarıma bakamıyorum .Lütfen yardımcı olun |
MSN VE HOTMAİL E GİREMİYORUM :^)Arkadaşlar. bilgisayarıma system mechanic i yükledim ve bir optimizasyon yaptırdım. bunun üzerine msn ve mail ime giremez oldum daha sonra programı kaldırmama rağmen sonuç değişmedi. Forumda buna benzer konular vardı fakat oradaki adımlarıda izledim ama nafile. Bu işin içinden nasıl çıkılacağını bilen varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden TEŞEKKÜRLER.... |
Sign In Adresini denedim ama oradada açılmıyor. Farklı arayüzlerdede olmadı. |
mrb bende mail sorunuyla karşı karşıyayım.. ben maillerimi okuyabiliyorum ama hesapıma giremiorum yani şifre değiştirmek için girdiğimde yükleniyo yazıo başkada bişe yok ne yükleniyo nede açılamıor gibi bi uyarı yazısı falan cıkmıo. uzun süre beklediğimde oldu belki acılır die ama açılmadı ..başka pclerde denedim acılıo ama şimdi şifremi değiştirmem lasım acil ve benim pcde açılmıo nabcam bilmiorum iki haftadır böle lütfen acil yardım lütfen :cry: |
cvp vermicekmisiniz bana arkadaşlar lütfen yardım edin :(:(:((::( |
Alıntı:
Alıntı:
Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) |
tşk ederim :bow: ama mozilla firefox 3.0'ı yükledim size sorunumu bildirdikten sonra ama hala hesaplarıma giremiorum :cry: |
Alıntı:
|
| Saat: 12:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık