![]() |
Dıscovery oturum açmış değilsiniz sorunu nasıl çözülür? oturum actıqım haLde msn dıscowery ayarı yapamıyorum basıyorum oturum acmanız qerekLı dıyor bu neden kaynakLanıyor? |
|
Mesengger discovery oturum açmadınız sorunu mesengger discovery yükledim ama çalıtırımayıyorum msn oturum acıyorum ama msn dısco oturum acmıs degılsınız dıyo ama ben acıyorum or da bı hata var hrlde |
msn discovery calismamasi selam msn açıyorum fakat discovery seçenekleri çalışmıyor,discovery seçeneklerine tıklayınca oturum açmış değiliniz yazıyor oysa msn açık .bana bu adresi verdi fakat sağlıklı ynıt bulamadım yardım edermisiniz lütfen...teşekkürler |
Msn Discovery'de oturum açmış değilsiniz sorunu nasıl çözülür? oturum açmış degilsiniz dıyor dıscovery çalışmıyor kişileri göstermıyor .oysa oturumum açık .görütü resımlerıne zaten gıremıyorum .gırınce discovery yok oluyor .tekrar kuruyorum hiçbir şekılde çalışmıyor en başından hata veriyor .oturum açın diyor .sürümüyle ılgılı bır problem mı var . benım msn 8.5 . ben dıscovery nın son sürümünü indırmıştım |
lütfen linke tıklayınız |
MSN discovery oturum açmalısınız diyor? merhaba! dün itibariyle msn discovery indirdim. gayet güzel çalışıyordu. ancak bugün discovery olay günlüğüne yada geçmişe yada discovery ayarlarına tıkladığımda henüz oturum açmamışsınız diyor. halbuki oturumum açık ve çevrimiçiyim.. nedir bu sorun yardımcı olabilir misiniz? |
|
Msn Discovery'de ''oturum açamadınız'' sorunu nasıl çözülür? nezaman discovery'ye bassam acilamiyor siz messengerde online degilsiniz diyor ama benim msn acikken !!! ayar yapilmiyor acilmiyor hic ama görüntüsü var basinca acilmiyor. |
|
| Saat: 11:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık