MsXLabs
Sayfa 3 / 108

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

NeutralizeR 16 Aralık 2008 13:54

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258031)
bende msn 8.5 vardı üzerine msn 9 beta yüklüyordum msn 8.5 silindi msn 9 da yüklenmedi ve tekrar msn 8.5 yükleyemedim geri olarak format attım öyle düzeldi msn 8.5 kaldırmamız lazım birde aynı sorun olur mu ?

Format atmanıza gerek yok.

İlk mesaja Windows Live Messenger 2009'un Türkçe kurulum paketini ekledim. Onu indirip kurabilirsiniz. Sorun yaşasanız ve yeniden kurmanız gerekse bile internetten tekrar tekrar indirmenize gerek kalmaz.

Windows Live Messenger 8.5 sürümüne dönmek istiyorsanız da yine aynı çözüme başvurabilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

kutsal54 16 Aralık 2008 14:00

heryerde 16 Aralık 2008 14:01

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1257978)
Messenger Plus! Live ve MessengerDiscovery Live eklentileri yüklüyken (çalışmıyorlar ama) denedim, yeni ileti uyarılarını alıyorum. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Uyarılar ekranındaki seçenekleri kontrol edin.

Komple bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum sorun aynen devam ediyor.

Uyarılar sekmesini kontrol ettim orada bir sorun yok ama yanıp sönme işini çözemedim hala. Enteresan...

NeutralizeR 16 Aralık 2008 14:10

Alıntı:

kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258044)

Geçici dosyalar klasörüne indiriyorsunuz kurulum dosyasını (daha doğrusu "Kaydet" yerine "Aç" seçeneğine tıklıyorsunuz), bu yüzden sorun yaşıyorsunuz. Masaüstü'ne ya da Belgelerim klasörüne indirin ve ardından çalıştırın.

Alıntı:

heryerde adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258046)
Komple bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum sorun aynen devam ediyor.

Uyarılar sekmesini kontrol ettim orada bir sorun yok ama yanıp sönme işini çözemedim hala. Enteresan...

MessengerDiscovery eklentisinin tamamen kaldırılmış olduğundan emin misiniz? Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi silmeniz özel ayarlarınızı da silmez. Bunun için bu konuda anlatılan şekilde WLM'yi kaldırıp yeniden kurmalısınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

HaCeTTePeLi 16 Aralık 2008 14:30

Eski sürüm ile beraber bu versiyonu da kullanma gibi bir şansımız var mı acaba? Çünkü henüz Discovery gibi bazı eklentiler ile uyumlu değil...

Kolay gelsin..

NeutralizeR 16 Aralık 2008 14:53

Alıntı:

HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258092)
Eski sürüm ile beraber bu versiyonu da kullanma gibi bir şansımız var mı acaba? Çünkü henüz Discovery gibi bazı eklentiler ile uyumlu değil...

Kolay gelsin..

Windows Live Messenger 2009 kuruluyken "C:\Program Files\Windows Live" klasörünü kopyalayın ve masaüstüne yapıştırın. Klasörün adını "WLM2009" olarak değiştirin. Windows Live Messenger 2009'u kaldırıp Windows Live Messenger 8.5 sürümünü kurun. Masaüstündeki WLM2009 klasörünü "C:\Program Files\" klasörüne taşıyın. WLM2009 klasörünün içindeki Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur)" işlemini uygulayın.

Bu şekilde her iki sürüm de çalışmalı.

heryerde 16 Aralık 2008 14:54

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258054)
Geçici dosyalar klasörüne indiriyorsunuz kurulum dosyasını (daha doğrusu "Kaydet" yerine "Aç" seçeneğine tıklıyorsunuz), bu yüzden sorun yaşıyorsunuz. Masaüstü'ne ya da Belgelerim klasörüne indirin ve ardından çalıştırın.

MessengerDiscovery eklentisinin tamamen kaldırılmış olduğundan emin misiniz? Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi silmeniz özel ayarlarınızı da silmez. Bunun için bu konuda anlatılan şekilde WLM'yi kaldırıp yeniden kurmalısınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MessengerDiscovery eklentisi zaten yoktu. Ama sorun plus'tan kaynaklanıyor. Tekrardan msn'yi açıklamadaki gibi sildim, tekrar kurdum. Plus'ı yüklemediğim zaman yeni ileti aldığımda ışıklı olarak uyarı veriyor, plus'ı yüklediğim zaman ise vermiyor. Plus'ı tekrardan kaldırıp sağlam şekilde tekrar kurucam. E artık yine olmazsa yapacak bir şey yok. İlgin için çok sağol...

DistinguisheD 16 Aralık 2008 14:55

Ben kaldırmadan kurdum gayet sağlıklı :D
Teşekkürler..

nuyan33 16 Aralık 2008 15:00

teşekürler

slndr 16 Aralık 2008 15:38

emeğinize sağlık harika çalışıyo
reklamı nasıl kaldırabilirim?
(alttaki sürekli değişen)

Saat: 18:40
Sayfa 3 / 108

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık