![]() |
+359********* daa yeni çağrı geldi kobtorum yokki kendimi ifade edeyim :) |
+ 35 değil 359 bulgaristan uluslararası kodu zira bizdeki gibi 11hane değil 9 hanedir telefon numarası |
+35 9********* bu numaradan banada çağrı geldi. |
bu sabah bana biri mesaj atmis numarasi +359********* mesaj aynen soyle:(meraba ismim gul rica etsem beni bir dakika arayabilirmisiniz.)isin garip yani ben norvecteyim:)bende aramadan once arastirayim dedim hangi ulkenin kodudur bilmiyordum iyiki internet diye bir sey var bu siteyi buldum size cok tesekkur ederim |
bunlar kesin şebeke oluşturmuş 2dk. önce beni aradılar |
az önce beni de +359********* nolu hat çaldırıp kapattı. dolandırıcılığın sınırı yok artık iyice suyunu çıkardı namussuzlar. ben de yurtdışındaki kardeşim falan aradı sandım az kalsın geri dönecektim iyiki internek var :) |
AZ ÖNCE BENİDE ARADILAR BENDE YURT DIŞINDA AKRABALARIM VAR ONLARDAN BİRİ SANDIM KODA BAKTIM FARKLI Bİ KODD ARAŞTIRDIM BULGARİSTAN ÇIKTI ANLAMADIM |
beni de bugün aradılar..numarayı görünce şaşırdım tabi..yurt dışında biri ama kim diye düşünmeye başladım..sonuçt ainsanın yurt dışında da akrabaları var..onlardan biri mi diye düşünüyorsun. ve sadece kısa bir çağrı yaptı..numara da şu 35 98 99 65 62 17..ama böyle numaralarla dolandırıcılık yapıldıgını da baya önceden duymuştum bende şimdi okudum internette..ne olduğunu daha net anladım. |
benide aradılar şimdi.hemen gsm şirket operatörünü aradım bilgi aldım.BULGARİSTAN 3.defadır çaldırıyorlar. tel noyu polise verdim. ne olcaksa.... |
benide aradılar biraz önce :) |
| Saat: 00:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık