![]() |
msn de konuşmalari kendi sisteme kaydetme hayırlı günler .ben msn de konuştugum kişilerle konuştugum yazilari pc ye degilde kendi sistemime msn ye nasil kaydedebilirim.böyle bişe mumkunmu |
Alıntı:
Yani diyorsunuz ki sohbet kayıtları hesap içerisinde tutulsun ve oturumu hangi bilgisayarda açarsam açayım orada görebileyim ve yine yazışmalarım oraya kaydolsun. Eğer bunu demek istiyorsanız. Bu mümkün değil. Ben şahsen denemedim ancak Messenger Plus dan deneyip de http adresi vererek herhangi bir yere kaydolmasını deneme gibi bişey yapabilirsin. Olacağına pek ihtimal vermiyorum ancak olsa bile yine de başka bir bilgisayarda oturum açtığınızda yine bu günlükleri göremeyeceksiniz. Kısacası MSN hesabının kendi üzerine günlük kaydetme özelliği bulunmuyor |
Alıntı:
Alıntı:
Şu Messenger Plus! Live scriptine de bakabilirsiniz: Messenger Plus! Live - Script - Online Chat Logger |
merhaba ben başkasının msn de konuştuğu logları görmek istiyorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz ama şifresini bilmiyorum onun konuştuğu logları görebilirmiyim ? bunun için proğram felanmı indirmem gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim ama nasıl proğram indirildiğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim merhaba ben bir başkasının msn de konuştuğu logları görmek istyiorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz bu mümkünmü? msn şifresini bilmiyorum..yani şifresini bilmeden o kişinin msn de konuştuğu logları görmem mümkünmü?.bunun proğram felanmı indirmek gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim proğram indirme ile ilgili bir şey göremedim..yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Evet istediğiniz şekilde bunu yapmak mümkün. Diğer okuyanlar tarafında yanlış anlaşılma olmasın, başka bilgisayardaki kayıtları almaktan söz etmiyorum. Sadece aynı bilgisayarı bikaç kişi paylaşıyor ve sizden hariç kişilerin konuşmalarını okuyabilmek için onların izinlerinin dışında kayıt edilmesidir bahsettiğim MessengerLog Pro isimli program böyle bir kaydı tutuyor. MessengerLog Pro |
merhaba.ben messengerlog pro programını bilgisayarıma kaydettim ama bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum.benim bilgisayarımdan msn açan birinin iletilerini nasıl,nerden görücem,bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirseniz sevinirim. |
merhaba bende sitenize yeni kayıtlardanım öncelikle siteniz içerik açısından gerçekten çok iyi tebrikler. benim sorunun başka bi bilgisayardaki msn konuşmalarını görebilirmiyim veya anlık göremesem bile bunu kaydeden bi program varmı. biraz araştırdım karşıma msn snifferr die bi program çıktı ama o program aynı ağdaki konuşmaları gösteriyo ben uzaktaki bilgisayardaki konuşmaları istiyorum teşekkürler şimdiden... |
ben eskı konusmalarımı bulmak okumak ıstıorum nasıl bulabılırım |
ya lutfen yardımcı olurmusunuz msndekı gecmıs konusmalarımı bulabılecegım bı program bılıyormusunuzzzzzz |
Alıntı:
|
| Saat: 16:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık