MsXLabs
Sayfa 3 / 16

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/279390-yeni-wlm-surumune-guncelledikten-sonra.html)

elcinaras 7 Kasım 2009 23:48

emeğine sağlık arkadaşım 2 haftadır yeni msn i kurmayı beceremedim,gösterdiğin yol sayesinde hallettim.Allah razı olsun

garavelli 8 Kasım 2009 13:25

HELAL OLSUN VALLA BEN MSN 8.5 KULLANIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEYİN DİE HABİRE Bİ YAZI GELİYORDU BEN ONU KULLANMAK İSTEMİYORDUM BURDA ALDIĞIM YARDIM SAYESİNDE ŞİMDİ 8.5 İMİ KULLANIYORUM ZATEN MSN 2009 DA ARIZALI HABİRE HATA VERİYOR... ÇOK TEŞEKKÜRLER

onurmel 8 Kasım 2009 13:29

ya arkadaşlar,bişşağı atıp kurtulucam :)service pack 3 ü yükledim.ardından wlm nin son sürümünü yüklemeye çalışıyorum.ama işlem sonucunda yüklenemedi diye hata veriyor...ne yaptıysam düzeltemedim....

Alıntı:

garavelli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1558828)
HELAL OLSUN VALLA BEN MSN 8.5 KULLANIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEYİN DİE HABİRE Bİ YAZI GELİYORDU BEN ONU KULLANMAK İSTEMİYORDUM BURDA ALDIĞIM YARDIM SAYESİNDE ŞİMDİ 8.5 İMİ KULLANIYORUM ZATEN MSN 2009 DA ARIZALI HABİRE HATA VERİYOR... ÇOK TEŞEKKÜRLER

arkadaşım eğer sende adresi varsa bana da 8.5 in linkini yollayabilirmisin????son sürüm bana kafayı sıyırtacak en sonunda:)

spunky 8 Kasım 2009 14:04

güncellemeleride yapmama ragmen hala 80070057 hata kodunu alıyorum. oturum acmayı denemiyor bile. direk bu hata kodunu çıkartıyor karşıma. Başka ne yapmam gerekli ?

NeutralizeR 8 Kasım 2009 14:21

Alıntı:

spunky adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1558921)
güncellemeleride yapmama ragmen hala 80070057 hata kodunu alıyorum. oturum acmayı denemiyor bile. direk bu hata kodunu çıkartıyor karşıma. Başka ne yapmam gerekli ?

İlk mesajda anlatılanları uygulayın. Aynı sorunu yaşayan bir üyenin problemi bu şekilde çözülmüştü. Uyguladıktan sonra Messenger'ı açın. E-posta bölümüne "test@test.com" Şifre bölümüne "test" yazıp oturum açmayı deneyin. Anında hata mesajı vermez de oturum açmayı denerse, iptal edin ve kendi hesabınızla oturum açmayı deneyin.

spunky 8 Kasım 2009 14:54

Dediklerinizi teker teker uyguladım fakat gene aynı hatayı alıyorum. Sorun gidericiye tıkladığımda ise "makinenizin geçersiz bir ip adresi var gibi görünüyor " cümlesiyle karşılaşıyorum.

nesli 8 Kasım 2009 18:00

extra dosyasında segoeFont kurarken sorun yaşadım. XP üzerinden yapılmalı diyo ama benm pc vista ne yapmam lazım.Wllogin de de hata veriyo hata kodu: 2753

diverrr 8 Kasım 2009 18:38

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1558430)
herkez denesin bn bu şekilde düzelttim masaüstünde olan msn in kısa yoluna sağ tıkla ve kısayol sekmesinden hedef bul de orda msnmsngr a sağ tıklayıp özellikler de ve uymluluktan windows2000 i seç ve artık sorun yok eğer olmazsa pc yi yeniden başlatın bu işlemi yaptıktan sonra

İlk sayfadaki işlemleri yaptıktan sonra bunuda yapınca oldu. Emeği geçenlere teşekkürler

spunky 8 Kasım 2009 22:47

Alıntı:

spunky adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1559016)
Dediklerinizi teker teker uyguladım fakat gene aynı hatayı alıyorum. Sorun gidericiye tıkladığımda ise "makinenizin geçersiz bir ip adresi var gibi görünüyor " cümlesiyle karşılaşıyorum.

kaç saattir denememe rağmen bir sonuç alamadım. messengeri sitede anlatılan şekilde kaldırdım kurdum ama gene aynı hatayı alıyorum. şu anda gene kaldırdım ve bir daha kurmaya korkuyorum aynı hatayı alacağım diye. başka bir çözüm yolu yok mudur ?

Bahar07 8 Kasım 2009 23:05

Acıklamalı anlatım icin tesekkur ederim msı leri yuklerken bir tanesinde 2753 hatası vermesine ragmen program calıstı ellerinize saglık
her ne kadar wlm 2009 u begenme sorunu yasasamda adapte olmaya calısıyorum, hic yoktan iyidir:)
Aklıma takılan tek soru, masaustune atın dediginiz programlar orada mı kalacak onları farklı biryere tasısam acaba sorun cıkar mı!!

Saat: 21:31
Sayfa 3 / 16

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık