MsXLabs
Sayfa 3 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

Misafir 29 Haziran 2006 15:42

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Live uyumlu StufPlug henüz cıkmadı, ayrıca yeni cıkacak Stuf Plug, Plus!'tan bagımsız olarak tek basına kullanılacak.

Gelişmeleri duyuracağız...

Misafir 4 Temmuz 2006 14:01

Alıntı:

cemree88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 147009)
messenger 8.0 final için live plus ı yukledim ve kurdummm türkçe dil desteğini de yükledimmm onu da kurdumm sutuffplug u yuklemek istiyorum benim messengerime uygun olan en gelişmiş stuffplug hangisi ve nasıl yukleyebilirim kısa sürede cvp verirsemniz sevinirtim ayrıca çok güzel bir site msn mi geliştirmeme çok yardımcı oluyorrr..şimdiden tşkkürler...:)

Alıntı:

gokhanaydin35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 148964)
ARKADAŞLAR BU PROGRAMIN MSN LIVE İÇİN OLANI NE ZAMAN ÇIKACAK

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 145220)
Live uyumlu StufPlug henüz cıkmadı, ayrıca yeni cıkacak Stuf Plug, Plus!'tan bagımsız olarak tek basına kullanılacak.

Biraz daha dikkatli olursak ve önceki mesajlara göz atarak çözüm ararsak mutlaka istediğimiz bilgiye ulaşacağızdır.

Misafir 7 Temmuz 2006 00:32

Alıntı:

bakırcı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 149306)
Daha önce stuff plug ile "kişi size konuşma penceresi açtı" özelliğini kazanıyorduk. Messenger Live ve Plus live yüklüyken bu mümkün mü?

Büyük ihtimal yeni çıkacak olan StuffPlug'da da bu özellik mevcut olacaktır.

Alıntı:

fotografikceto adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 151222)
Ben windows live messenger kullanıyorum, msn plus live yüklü olduğu halde SuffPlug-NG eklentisini yükleyemiyorum. nasıl yükleye bilirim?

StuffPlug Live uyumlu sürümü henüz çıkmadı, bu yüzden yükleyemiyorsunuz..

pinpin 14 Temmuz 2006 15:10

StuffPlug-NG Teknik Destek

ya live messenger icin stuf plugin var mi.. ben siteden yukledim bir tane ama live mes icin mi anlamadim cunku calismadi da.. yardimci olursaniz memnun olurum :$

Misafir 14 Temmuz 2006 16:01

Alıntı:

pinpin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 157095)
ya live messenger icin stuf plugin var mi.. ben siteden yukledim bir tane ama live mes icin mi anlamadim cunku calismadi da.. yardimci olursaniz memnun olurum :$

Bir üstteki mesajı okuyun lütfen...:|

MissYou 25 Temmuz 2006 18:41

Ne zaman çıkıo bu Live Messenger ve Plus Live için StuffPlug?

En son 1 hafta önce mesaj atılmışda!

NeutralizeR 25 Temmuz 2006 18:47

Alıntı:

MissYou adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166109)
Ne zaman çıkıo bu Live Messenger ve Plus Live için StuffPlug?

En son 1 hafta önce mesaj atılmışda!

Windows Live Messenger uyumlu StuffPlug 3, Messenger Plus! Live!´dan bağımsız olarak kullanılabilecek. Önce beta'sı teste sunulacak, public beta olarak yayınlanırsa sizlerle paylaşacağız. Muhtemelen birkaç haftası var...

akkorkmaz 26 Temmuz 2006 23:13

selam siteden fazlasıyla yararlanıyorum ancak kimi sorunları kendim aşamadım windows live messenger kullanıyorum. adsl 512 bağlantıya sahibim messenger plusı kurdum onu kullanıyorum ancak stuffplug çalışmadı yada ben çalıştıramadım resimlerde anlatılan menüler bende açılmıyor. acaba farklı bir sürümün tanıtımımı cevabınızı bekliyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

Misafir 26 Temmuz 2006 23:15

Alıntı:

akkorkmaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166872)
selam siteden fazlasıyla yararlanıyorum ancak kimi sorunları kendim aşamadım windows live messenger kullanıyorum. adsl 512 bağlantıya sahibim messenger plusı kurdum onu kullanıyorum ancak stuffplug çalışmadı yada ben çalıştıramadım resimlerde anlatılan menüler bende açılmıyor. acaba farklı bir sürümün tanıtımımı cevabınızı bekliyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

1 Önceki Mesaji Okuyun.
Henüz Windows Live Messenger icin Uyumlu Olan StuffPlug 3 Cikmadi.

eCeL 1 Ağustos 2006 12:26

Peki 3. versiyonu ne zaman çikacak bilen var mi?

Saat: 16:40
Sayfa 3 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık