MsXLabs
Sayfa 3 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/34267-mevcut-e-mail-hesabini-diger-e-mail-adresine-yonlendirme.html)

Misafir 23 Kasım 2010 18:29

ben maillerime işyerimde outlooktan bakıyorum ama her bilgisayarda outlook kurulu olmadıgından her yerde maillerimi goremiorum msne griorum fakar maillerim msn uzerinden deil outlook uzerinden acılıo bunları msn gelen kutumda nasıl gorebilirim?

kopilbey 23 Şubat 2011 16:14

saol varol işe yarar inşallah

Misafir 2 Mayıs 2011 12:23

Arkadaşlar benm sorunum şu lütfen yardımcı olun ben xxx@xxx alan adında bir msn adresim var ve ilk açtiğımda 1.5 - 2 sene e-postalar geldi ve bende o msn üzerine oyun karakterim için üye oldm şimdi oyun karakterimin şifresini değiştirmem gerekiyor fakat xxxl@xxx adresine hiç mail gelmiyor diğer msn leri denedim onlara mail geliyor ama bu adrese gelmıyor e-mail yönlendirmesi yaptım fakat gene işe yaramadı ne yapa bilirim??

Misafir 13 Haziran 2011 21:39

msn dağıtma yada siden alma

Bu etki şu anda açık üyelik için aktif değil. E-posta account@hell-world.org var ilgiden ifade hell-world.org yöneticisine başvurun bu ne anlama geliyor. yani ben buraya tıklayıb suda@mxlabas diye msn alamaycakmıuyım yada site sahibiysem msn dağıtamayacakmyım biryerden aktivemi olması gerkiyor siteye kodlara kadar olan bölüme geldim kodu siteye yapıştırdım ama nafile.Bu etki şu anda açık üyelik için aktif değil. E-posta account@hell-world.org var ilgiden ifade hell-world.org yöneticisine başvurun BU yazı cıkıyor.yardımınızı rica edyorum.

birdag 12 Ağustos 2011 17:06

beyler şifresini unuttuğum eski e-posta adresimdeki postaları yeni e-posta adresime almak mümkünmü acaba yardımcı olursanız sevinirim

ahmetgns 13 Ağustos 2011 12:23

Alıntı:

birdag adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2141044)
beyler şifresini unuttuğum eski e-posta adresimdeki postaları yeni e-posta adresime almak mümkünmü acaba yardımcı olursanız sevinirim

Mümkün değil. O hesabınızı geri alabilmek için okuyun: E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma

Misafir 16 Ağustos 2011 03:53

benim maillerim bana geldiği gbi arkadasımada gidiyor..arkadasım kendinede yonlendirmiş aynı zamanda.. ben bunu kaldırmak için ne yapmalıyım?ona maillerimin gitmememsini istiyorum.

Misafir 23 Ekim 2011 16:21

Merhaba, bu sorunu çözmek için aşağıdaki işlemleri yapmanız yeterli olacaktır.

1. Firefox'u açın, seçenekleri açın ve buradaki ayar listesinden "Gelişmiş" ayarları seçin.
2. Burada "Genel" sekmesine gelip "Her başlangıçta Firefox uygulamasının ön tanımlı olup olmadığına bak." onay kutusunu işaretleyip "Tamam" düğmesini tıklatın.3. Firefox uygulamasını kapatın ve yeniden açın. Yeniden açtığınızda bir uyarı penceresi göreceksiniz. Bu pencerede "Evet" düğmesini tıklatın. Sorun muhtemelen çözülecektir. Saygılarımla. Ozancan KarataşE-posta adresi:
ozancan.karatas@hotmail.com

Misafir 9 Mart 2014 05:43

merhaba msn mi açınca veya personelim açınca cep telefonuma veya diğer e posta adresime bildirim alabilirmiyim
yani msn mi başkası açınca açıldığını bilmek istiyorum

Misafir 15 Ocak 2016 01:34

Windowslive.com hesabımı kullanamıyorum facebook adresim o mailde kayıtlı şifre almam gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Saat: 00:08
Sayfa 3 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık