![]() |
Sorrow arkadaşım verdiğin SonyEricsson p800 msn yükledim internet ayarlarını yapamadım kaç haftadır . birazz yardımcı olurmusun yada başka bilen arkadaş warsa bişeler yazarsa sevinirim .. telefoncularla uğraştırmayın beni plss !!!!! http://img340.imageshack.us/img340/1881/9161ft1.jpg |
ben windows live messenger kullanıyorum hattım avea dedıgınız ayarları yaptım fakat connecting to server failed,please try later diye bi uyarı veriyo ve bağlantıyı kesiyo neden olabılır????? yardım edersenız cok guzel olur sımdıden tesekkurler |
Alıntı:
mrb kardeşm bende n 72 kuLLanıoum kısace sna bi anlatiimm proqramı yükLe bilqisayrıma qir nokia phone browser oLucak ona tıkLa ardından snn teLiN adı qeLicek onu Aç kendine ait hafıza kartına qir oraya yapıştır telden de araçLara qir dosya yöneticisi ordan da teLine yükLe =) ====biLqisi oLmayanLar içindir...! ====;) |
ben bunları yaptım ama yine de bağlantı kesiliyor bende N 73 var yeni aldım vede biyerleri eksik yapıyorum sanırım :( |
6280e uyan bi cep msn yokmu |
bende 6270 nokia var msn programı bulamadım yardım lutfen |
Alıntı:
Alıntı:
sizin telefonlarınız sybian desteklemiyor. java sistemine uygun en kullanıslı ve en ii program mig33 baska bi alternatif düsünemiyorum... kolay gelsin ... |
arkadaşlar k790i için turbomsn varmı yükleniyormu biri yardım etsin lütfen :) |
Alıntı:
sony ericcson da da symbian destekyen twk bi model duymustum o kadar. Sana da tavsiyem kullanımı en kolay ücretlendirmesi en uygun uyumlulugu en cok olan mig33 tür.. kolay gelsin... |
3250 ICIN VARSA LUTFEN BANA YARDIMCI OLUN |
| Saat: 21:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık