![]() |
leonerdo=) lol |
işte bennn (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. |
18-26-bugs bunny çok severim ben bunu:D |
(18-26 puan): BUGS BUNNY ancak kordardı |
(43-50 puan): SPEEDY GONZALES Belirgin özelliğiniz hızlı ve doğru karar verebilmeniz. Her olay için kafanızda bir planınız vardır. Fiziksel ve zihinsel gücünüz çok fazla. Mantıklı, ılımlı ve yapıcı tavırlarınızla çoğu kişinin kendine örnek aldığı birisiniz vay ben buymusmuyum :D |
(27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. külliyen yalan ben sünger bob kare şortum:P |
(18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. vallada 26 puan çıktı :D:D |
bugs bunney çıktım yaff :D bu arada benim küçükken en sevdiim çizgi film karatredie bugs bunney di :D çok seferimmm :):) hatta ve hatta bizim ailede havuç çok tüketen bir ben olduum için lakabımda bugs bunneydir karakterimde bu çıktı ne mutlu bana :;D |
evet bak bu cok guzel oldu ben bir fareyim:d |
gusel twety cıktı |
| Saat: 12:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık