![]() |
başlangıçta bilgisayarınızda sadece msn messenger 7.5 sürümü olmalı.işte bu halde arkadaşın da dediği gibi hangi sürücüde msn messenger adlı klasör yüklüyse onu masa üstüne yapıştırın. bu yapılan cinlik sayesinde, yükleyeceğiniz live messenger, 7.5'i silerken masa üstündeki dosyanıza dokunmuyor.işte bu durumda, yani live messenger'i da yükledikten sonra masa üstünde klasörünüzdeki "msnmsgr" adlı uygulamayı isterseniz masa üstüne sürükleyerek live messenger ve 7.5 adlı iki can düşmanını yan yana görme fırsatını yakalamakla birlikte bu iki sürümden istediğinizi istediğiniz vakit kullanabilirsiniz. |
Arkadaşlar ben çözdüm olayı. Arekadaşın dedikleri bir yana ben bunu kendim denemiştim olmamıştı. şimdi burada okuyunca yaptım oldu. 1.Öncelikle Eski messengerinizi Program files den bir yere kopyalayın 2.Live mess i kurun 3. Eski messengerin klasör adı "MSN Messenger2" çalışma dosyası da "msnmsgr2.exe" olsun 4. Bu Eski messengeri de program files in içine atın ve oradan masaüstüne bir kısayol yapın. 5. Bu önemli bir nokta! eğer eski messengeri çalıştırmak istiyorsanız ctrl+alt+del sekmesini tıklayın ordan Win Live e ait olan msnmsgr.exe yi sonlandırın. 6. masaüstündeki kısayol olan msnmsgr2.exe yi çalıştırın. Bu Kadar. |
oldu sonunda çok basitmiş ama şunu kaçırmayın en son live kurduktan sonra masaya kopyaladığımız msn messenger 7.5 görmek için ctrl+alt+delete yapıp ordan msnmsgr.exe dosyasını sonlandırıyoruz sonra diğerini açıyoruz arkadaşlar kolay gelsin :) |
mrb. ben live işlemini sonlandırdım sonra live dosyasını kopyala yapıstır ile masa userine aldım, sonra ismini degistirdim, sonra program ekle kaldırdan live ı kaldırdım. sonra 7.5 yukledim, calıstırdım, sonra masa userindeki msn dosyasını actım live exe dosyasını masa userine attım tıkladım calısmadı.'' işleyici gecersiz'' dio. yardım!!! |
ben bunu nerden dowload edecem |
Alıntı:
|
http://www.resimload.com/150113/vrN_msn7.5_ve_live_messenger.jpg Arkadaşlar önce msg 7.5 kurun ve denilen gibi masa üstüne kes yapıştır yaptıktan sonra msg 8 kurun böyle daha kolay oluyor daha sonra msg 7.5 ve msg 8 i açabilirsiniz ama bir çoklu oturum yaması kullanın yoksa yalnız msg 7.5 veya msg 8 açık olabiliyor yama ile her ikisinide açabilirsiniz ben bunu kullanıyorum msg 8 için WLMUniversalPatcherPlusPlus091 ikisini birlikte açabiliyorum bunu forumda aratırsanız bulursunuz http://www.resimload.com/150113/Id6_msn7.5_ve_live_messengerr.jpg |
pekiii şu şekildede de yapılır mı bu iş acaba : msn live i d sürücüsüne yüklesek ve de msn 7.5 aynı kalsa yerinde olur mu acaba böyle de ????? |
ben denedim olmadı yapan varsa söylesin |
saçma ya bunun olması hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık