![]() |
SORUMA HALA CWP GELMEMİŞ LÜTFEN BİRİ YARDIMCI OLSUN ARKİDİŞLER HOSTA UPLOAD ETMEK NE DEMEK???EĞER SAYFALARDA YASIOSA HANGİ SAYFA OLDUĞUNU SÖYLEYİN BARİ BEN BAKTIM FLASH MEDİA PLAYERIN NASIL YÜKLENECEĞİNİ ANLATAN BİR YER WAR AMA HOSTA UPLOAD ETMEK TAM OLARAK AÇIKLANMAMIŞ.....YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM |
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=688&page=5 Yukardaki linke'e tıkla ve 6. mesajı dikkatlice oku...Kolay gelsin. Hosta upload etmek sözü mp3'ler için kullanılıyor sanırım...Bir şarkının .mp3 uzantılı linkini bulmak için upload etmeniz gerekmekte... |
YARDIM İSTİYORUM!!!! HELPPPPPPPPP SPACE İME MEDİA PLAYER KURDUM AMA BİKAÇ TANE ŞARKI VE KLİP EKLEMEK İSTİYORUM LİNKLERİDE BULDUM AMA EKLEME İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMM :*( |
arkdaşlar ben msn spaceme müzk koydm urlsini de aldm save de ettm yanlz msn spaceme git dediğmde müzk çalmıyo ilk ayarları yapma yeri açılıyo ama preview msn space dedimde müzk çalıyo ynlz sorn burda diil sorn başkaları msn spacemi açtında müzk çalmıyoo diolar ne yapabilirm??nerde hata yapıorm biri yardm etsn lütfennnn.... |
Alıntı:
|
Selamlar, biliyorsunuz space lerde profil ve photo kısımları değişti.Profil ayarlarım tamamen public ve resim de koymuş olmama reğmen resmim görünmüyor.Bazı kişilerin eski profil resimleri kendiliğinden yeni profilde devam ediyor ancak benim 2 space imde de profil resmim olmuyor.Kuzenimin space iyle ayarlarımı karşılaştırdım,bir değişiklik yok aynı.Bütün kısımlar public...Nedeni sizce ne olabilir? *-) Herkese kolay gelsin... |
millet ben arka plani simsiyah istiorm ya ekledim bunu yazdiginida biliorm ama ekledim de nasi oldu normal tema duruyo en assagi inene kadar sadece ustte bi kutu var media player falan hepsi en altta siyah bi yerde kaliyo deli oldum bide su kodlari kullanabilirmiyim sitede acaba denedim ama beceremedim belkide bu kod olmuyodur: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <!-- saved from url=(0024)http://www.famwz.org.zw/ --> <HTML><HEAD><TITLE>SexYkIleRs WeB sItE</TITLE> <META http-equiv=Content-Language content=tr> <META content="MSHTML 6.00.2900.2604" name=GENERATOR> <META content=FrontPage.Editor.Document name=ProgId> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1254"></HEAD> <BODY text=#ffffff bgColor=#000000> <SCRIPT language=JavaScript> if (document.all){ Cols=10; Cl=25; //Peþpeþe geliþ mesafeleri! Cs=200; //Sayfaya enine yayýlýþ mesafeleri! Ts=7; //Rakamlarýn büyüklükleri! Tc='#008800';//Renk Tc1='#00ff00';//Renk1 MnS=10; //Akýþ hýzlarý! MxS=10; //Akýþ hýzlarý! I=Cs; Sp=new Array();S=new Array();Y=new Array(); C=new Array();M=new Array();B=new Array(); RC=new Array();E=new Array();Tcc=new Array(0,1,7,9,3,2); document.write("<div id='Container' style='position:absolute;top:0;left:-"+Cs+"'>"); document.write("<div style='position:relative'>"); for(i=0; i < Cols; i++){ S[i]=I+=Cs; document.write("<div id='A' style='position:absolute;top:0;font-family:Arial;font-size:" +Ts+"px;left:"+S[i]+";width:"+Ts+"px;height:0px;color:"+Tc+";visibility:hidden'></div>"); } document.write("</div></div>"); for(j=0; j < Cols; j++){ RC[j]=1+Math.round(Math.random()*Cl); Y[j]=0; Sp[j]=Math.round(MnS+Math.random()*MxS); for(i=0; i < RC[j]; i++){ B[i]=''; C[i]=Math.round(Math.random()*1)+' '; M[j]=B[0]+=C[i]; } } function Cycle(){ Container.style.top=window.document.body.scrollTop; for (i=0; i < Cols; i++){ var r = Math.floor(Math.random()*Tcc.length); E[i] = '<font color='+Tc1+'>'+Tcc[r]+'</font>'; Y[i]+=Sp[i]; if (Y[i] > window.document.body.clientHeight){ for(i2=0; i2 < Cols; i2++){ RC[i2]=1+Math.round(Math.random()*Cl); for(i3=0; i3 < RC[i2]; i3++){ B[i3]=''; C[i3]=Math.round(Math.random()*1)+' '; C[Math.floor(Math.random()*i2)]=' '+' '; M[i]=B[0]+=C[i3]; Y[i]=-Ts*M[i].length/1.5; A[i].style.visibility='visible'; } Sp[i]=Math.round(MnS+Math.random()*MxS); } } A[i].style.top=Y[i]; A[i].innerHTML=M[i]+' '+E[i]+' '; } setTimeout('Cycle()',20) } Cycle(); } </SCRIPT> evt cvp inizi bekliorm saygilar |
Alıntı:
<pre></table></table><table background="Resmin Linki"><tr><td><div><table style="display:none"></pre> HTML TUSUNU BASTIGIMDA <DIV></DIV> Bu Cıkıyor Bu Kodların Arasınamı Dedıklerını Yapıcam Denıyorum Olmuyor Ayrı Etten Konu Baslıgı Istıyor Ona Ne Yapıcam Kendım Sallıyor asd Fln ama olmuyor yardımcı olursanız cok sevınırım tskler... |
Alıntı:
|
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın. Arkadaşlar buradaki musicvideo kodu nedir.Ben anlayamadım.Bir açıklarsanız.. |
| Saat: 12:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık