MsXLabs
Sayfa 3 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Oyunlar (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/)
-   -   Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/711-ogame-ogame-oyunu-ogame-oyunculari.html)

m,ramses 9 Kasım 2005 22:15

ben 12. evrendeyım

şu msxlabs ıttıfagı bencede cok ıyı olur

bence 16. ewrende kuralım ısteyenler yazsın

I3uz_KaLpLi 9 Kasım 2005 22:37

Ben biraktım ogame dünyasını bütün gününü ona bağlıyosun. Birde izinsiz bakıcılık yasak muhabbeti çıktı hiç sarmadı. Zaten önüme banlayarak geçebildiler. Tavsiye fazla kaptırmayın uyurken bile filo hesabı yapabilirisniz.

|RealLove 11 Kasım 2005 04:32

Ben 1. Evrendeyim Yaklaşık 7-8 Aydır Oynuyorum .
724457 ( toplam 10646 oyuncu içinde 11. siradasin ) ;) Buda Sıralama Ve Puanım ... Merak Ettikleriniz Varsa Burdan Yanıtlayabilirim ... Ve Bırakmak İsteyen Arkadaşlara Tavsiye Filonuzu Kırdırın Yada Birine Dalın Daha Dert Etmezsiniz ... Elinizde Birşey Kalmayınca Malum ...

bukalemuninteractive 12 Kasım 2005 21:50

özür dilerim

Alıntı:

bukalemuninteractive adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar hepimiz her ne kadar aynı evrende oynayamasakta ben 1 evrende MSXLABS ittifakını kurdum 7 - 8 aydır bu oyun icerisinde baya ilerledim isteyen olursa 1 evrende MSXLABS ittifakına katılabilirsiniz ittifak kuralları için şimdilik kuralsız diyorum çünki bu bir dostluk ittifakı olmalı bence ve tüm kararlar ortaklaşa alınmalıdır bu nedenle ittifak 10 kişilik üyelik barajını aşarsa hep birlikte ittifakımızın kurallarını oluşturabiliriz..

ufak bir hata sözkonusu olmuştu ve şimdi düzeltiyorum msxlab ittifakı yeniden ve daimi olarak ogame 1 evrende olacaktır

mehmet 13 Kasım 2005 16:37

ya arkadaşlar bu nasıl bi oyun evrenler falan ilgi çekici geldi bende oynamak istiyorum bu oyunu nerden ve nasıl indireceğim? cvp larınız bekliyorum

kızılejder 15 Kasım 2005 14:09

bende arkadaşlar 11.evrendeyim 3000 puanım var

I3uz_KaLpLi 15 Kasım 2005 14:31

Alıntı:

mehmet adlı kullanıcıdan alıntı
*-) saol kardeş ama bi sorun var oyunu nasıl oynucağıı bilmiyorum.:D

Ben ufak çapta yardımcı olayım. Oyun içinde binalarına kademe atlatarak üretimini hızlandırıyosun. Dikkat etmen gereken en önemli şeylerden biri solar enerjinin asla düşük olmaması. Örn: Solar 1 kd. Metal 1 kd. Kristal 1 kd. ve tekrar 1 kd solar enerji santrali yapman gerekir. Oyun online sürene baktığı için eğer 2-3 saat online oynuyacaksan hiç oynamamanı tavsiye ederim 18 saat online ile 51 nciliğe kadar yükselebildim .)) Başlarda metal ve kristal madenlerine yüklenerek gerekli maden ihtiyacını karşılayacak seviyeye gelebilirsin, en az 12 kademe diyebiliriz. İlerleyen safhalarda Deuterium yaparak diğer yapılarınıda yapmaya başlamanı öneririm.

Aslınabakarsak oyunu birilerinden öğrenmeden kavrayabilmen çok zor. Atacağın sömürgelere bile dikkat etmen gerekiyor. Oyun tamamen matematikselliğe dayandığı için artık eski oyuncular vurduğun birinden dönen filolalrını bile aysız vurabiliyorlar.

Misafir 15 Kasım 2005 14:40

Bu Gidişle Beni Sömürürler! Günde 4 Saldırı Oluyor Bi Toparlanamadım :)

mehmet 15 Kasım 2005 16:12

saol kardeş ben en iyisi hiç başlamayayım

Microbe 27 Kasım 2005 10:06

7. evrendeyim, puanım 10720
Neccasalmor

Saat: 15:59
Sayfa 3 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık