![]() |
I'd give anything to give me to you Can you forget the world that you thought you knew If you want me, Come and find me Nothing's stopping you so please release me I'll believe All your lies Just pretend you love me Make believe Close your eyes I'll be anything for you Have you left to make me feel anymore There's only you and everyday i need more If you want me Come and find me I'll do anything you say just tell me I'll believe All your lies Just pretend you love me Make believe Close your eyes I'll be anything for you I'll believe All your lies Just pretend you love me Make believe Close your eyes I'll be anything for you Anything for you All without your hurt inside Will never, never die I'll be everything you need I'll believe All your lies Just pretend you love me Make believe Close your eyes I'll be anything for you Herşey Olacağım Kendimi sana vermek için her şeyi verirdim Bildiğini düşündüğün dünyayı unutabilir misin? Eğer beni istiyorsan, Gel ve bul Hıçbır şey seni durduramaz bu yüzden lütfen kurtar beni Bütün yalanlarına inanacağım Yalnızca beni seviyor gibi görün İnandır Gözlerini kapa Senin için herşey olacağım Beni hissettirmeyi bıraktın mı? Sadece sen varsın ve hergün daha çok ihtiyacım var Eğer beni istiyorsan Gel ve bul Söylediğin her şeyi yapacağım sadece söyle bana Bütün yalanlarına inanacağım Yalnızca beni seviyor gibi görün İnandır Gözlerini kapa Senin için her şey olacağım Bütün yalanlarına inanacağım Yalnızca beni seviyor gibi görün İnandır Gözlerini kapa Senin için herşey olacağım Senin için herhangi bir şey İçimde senin yaran dışında her şey Asla, asla ölmeyecek İhtiyacın olan her şey olacağım Bütün yalanlarına inanacağım Yalnızca beni seviyor gibi görün İnandır Gözlerini kapa Senin için her şey olacağım * |
Dear my love, haven't you wanted to be with me And dear my love, haven't you longed to be free I can't keep pretending that I don't even know you And at sweet night, you are my own Take my hand We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning's light We'll be half way to anywhere Where love is more than just your name I have dreamt of a place for you and I No one knows who we are there All I want is to give my life only to you I've dreamt so long I cannot dream anymore Let's run away, I'll take you there We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning's light We'll be half way to anywhere Where no one needs a reason Forget this life Come with me Don't look back you're safe now Unlock your heart Drop your guard No one's left to stop you Forget this life Come with me Don't look back you're safe now Unlock your heart Drop your guard No one's left to stop you now We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning's light We'll be half way to anywhere Where love is more than just your name Herhangi Bir Yer Sevgili aşkım, benimle olmak istemedin mi? Ve benim sevgili aşkım, özgür olmaya hasret değil miydin Kim olduğunu bile bilmiyormuş gibi yapmaya devam edemem Ve bu tatlı gecede ,sen benimsin Elimi tut Bu gece burdan ayrılıyoruz Kimseye söylemeye gerek yok Onlar sadece bizi tutardı Bu yüzden gün ışığıyla Herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Aşkın adından fazlası olduğu bir yerin Senin ve benim için bir yer düşledim Orada kim olduğmuzu kimse bilemez Tek istediğim hayatımı sadece sana vermek O kadar uzun zamandır düşledim ki daha düşleyemiyorum Hadi kaçalım seni oraya götüreceğim Bu gece burdan ayrılıyoruz Kimseye söylemeye gerek yok Onlar sadece bizi tutardı Bu yüzden gün ışıdığıyla Herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Aşkın adından fazlası olduğu bir yerin Unut bu hayatı Benimle gel Arkana bakma, şimdi güvendesin Kalbini aç Gardını düşür Seni durduracak kimse kalmadı Unut bu hayatı Benimle gel Arkana bakma, şimdi güvendesin Kalbini aç Gardını düşür Seni durduracak kimse kalmadı Bu gece burdan ayrılıyoruz Kimseye söylemeye gerek yok Onlar sadece bizi tutardı Bu yüzden gün ışıdığıyla Herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Aşkın adından fazlası olduğu bir yerin… * |
I hold my breath as this life starts to take it's toll I hide behind a smile as this perfect plan unfolds but oh, God, I feel I've been lied to lost all faith in the things that I have achieved I've woken now to find myself in the shadows of all I have created I'm longing to be lost in you (away from this place I've made) won't you take me away from me crawling through this world as disease flows through my veins I look into myself, but my own heart has been changed I can't go on like this I loathe all I've become lost in a dying world I reach for something more I have grown so weary of this lie I live Benden Uzağa Bu hayat başlayıp, benden bedel aldığından beri nefesimi tutuyorum Bu mükemmel planın gözler önüne serildiğinden beri, bir gülümsemenin arkasına saklanıyorum Ama tanrım, yalan söylemiş olduğumu hissediyorum Güven vermeyi başardığım şeylerin içinde kayboldum Ve ben Artık kendimi bulmak için uyanıyorum Gölgelerin içinde olmama neden oldum Uzun bir süredir sende kayboldum Yaptığım bu yerden uzağa Beni, benden uzağa götürmeyecek misin? Dünyanın içinde dolaştığından beri, bu hastalık benimde damarlarımda dolaşıyor Kendime bakıyorum ama benim kendi kalbim çoktan değişmiş Buna deva edemem Dönüştüğüm tüm şeylerden nefret ediyorum Daha fazlasına uzandığım bu kayıp dünyada ölüyorum Yalan söyleyerek yaşayıp, büyümekten bıktım * |
|
|
|
Evanescence - Cloud Nine If you want to live, let live. If you want to go, let go. I'm not afraid to dream, to sleep, sleep forever. I don't need to touch the sky. I just want to feel that high, And you refuse to lift me. Guess it wasn't real after all. Guess it wasn't real all along. If i fall and all is lost, It's where i belong. If you want to live, let live. If you want to go, let go. I'm never gonna be your sweet, sweet surrender. Guess it wasn't real after all. Guess it wasn't real all along. If i fall and all is lost, No light to lead the way, Remember that all alone is where i belong. In a dream, Will you give your love to me? Beg my broken heart to beat, Save my life, change my mind. If i fall and all is lost. No light to lead the way. Remember that all alone is where i belong |
Evanescence - The Last Song I'm Wasting On You -Lyric Sparkling grey Am I the only way? Any more than a whisper Any sudden movement of my heart And I know, I know I'll have to watch them pass away Just get through this day Give up your way, you could be anything, Give up my way, And lose myself, Not today That's too much guilt to pay Sickened in the sun You dare tell me you love me But you held me down and screamed you wanted me to die Honey you know, you know I'd never hurt you that way You're just so pretty in your pain Give up my way, and I could be anything I'll make my own way Without your senseless hate....hate...hate.....hate So run, run, run And hate me, if it feels good I can't hear your screams anymore You lied to me But I'm older now And I'm not buying baby Demanding my response Don't bother breaking the door down I found my way out And you'll never hurt me again |
Evanescence - Cartoon Network Song -Lyric Hi I'm Robby's sister, I guess that's plain to see When we watch cartoon cartoons, I'm happy as can be I think samurai Jack is cool, And Dexter's laboratory I miss watching power puff, I miss watching T.V. Well livin' the tour bus ain't that bad But I feel like I lost all that, I have On Cartoon Network, I miss you so On Cartoon Network, where did you go Grim and evil, how I love that little brain Johnny Bravo, can I smack you once again? I hope you've learned a lesson here Treasure what you have, don't make the mistake I made The rockstar life is sad Well, livin' on the tour bus is, pretty bad And now I'm sure I know, the meanin' in my life The love within my soul The reason I wake up each day, and it's: Cartoon Network, I miss you so My Cartoon Network, where did you go My Cartoon Network |
Muhabir: Farklı bir imaj gösterdiniz.Amy Lee bir tasarım ürünü mü yoksa siz sevdiğiniz için mi böyle? Amy Lee: Ben kendi kendimin tasarımcısıyım. Benden gelen her şey sanatımın bir parçası: şarkı yazdım, söyledim, çizdim ve kendi giysilerimi yaptım. Hayranlarımız da bunu takip etti. M: ’My Immortal’ ın klibinde beyaz örtülere büründün ve ölü gibi göründün. ’Bring me to life’ da bir gecelikle bir pencereye çıktın. Hala intihar hakkında fantezilerin var mı? Amy Lee: İntihar ya da ölüm hakkında şarkı söylemem. ’Bring Me To Life’ farklı yollarla anlatılabilirdi ama ben asla intihar etmeyi düşünmedim. Klip şöyleydi… ne yapacağımı bilmiyorum ve kazayla düşüyorum ama intihar etmiyorum. Bu daha çok yaşamın fiziksel çekişmeleriyle ilgili... M: Ölümle aran nasıl? Amy Lee: Bence eğer bir şeyin olması için çaba harcamazsak o şey olmaz.(Amy bir çocukken annesini deli gibi sevdiğini ve onun ölümünü inkar ettiğini söyledi.Gençliklerinde o ve Ben ilk şarkılarını; yorgun olmaktan ve çocukluk korkularından bahseden melankolik bir şarkı olan ‘My Immortal’ı yazdılar. Şimdi O, kendi kendine yardım mesajlarına geçmek istediğini söylüyormuş.) M: Dindar mısın? Amy Lee: Ben ruhsal derdim, dindar değil. Hristiyan olsam da. Başını dik tutmak ve kendin için bir şeyler yapmak gerekli. Bu konuma geldiğimde bu şunun gibi bir şeydi: Rüyalarımı gerçekleştirmek için çalıştım. M: Tanrı’ya inanır mısın? Amy Lee: İnanırım ama bu biraz kişisel ve bunun hakkında konuşmak istemiyorum. İşim Tanrı'yı ilgilendirmez. M: Ailen ne zaman senin için vazgeçilmez olur? Amy Lee: İnsanlar beni kullanmaya çalıştıkları zaman. Bir kaç ay önce bir arkadaş turneden vidyoları çaldı. Çok kızdım. Nefret ettiğim başka şey varsa o da ailenin anlayışsızlığıdır. Ailem başarılı olamayacağımı düşünmüştü. Okulum için çok fazla destek verdiler ve müzik için harcadığım çabaya hoş bakmadılar. M: Ya şimdi? Amy Lee: Para kazandığımdan beri benimle gurur duyuyorlar. Evanescense iş ve sanat arasında bir köprü. Biz melankolik besteli şarkılarımızda gerçek acılardan ve yaşamın materyallerinden bahsediyoruz... Güçlü bir rock sounduna sahip olan Evanescence’in tohumları 90’lı yıllarda atıldı.Amerika ve tüm Avrupa’da önemli başarılar elde eden grubun en büyük özelliği, henüz 20 yaşındaki dupduru bir sese sahip olan kadın vokalisti Amy Lee. Lee ve grubun elemanlarından gitarist Ben Moody’nin besteleri yaparken ilham aldığı isimler arasında Björk, Tori Amos, Danny Elfman bulunuyor. Evanescence grubunun diğer elemanları ise John LeCompt (gitar) ve Rocky Gray (davul) -Şu ana kadar az duyulmuş bir grup ismine sahipsiniz.Nedir bunun hikayesi? Amy: Bu ismi bulmak için uzun bir araştırma yaptık.Alışılmışın dışında bir sözcük olmasını tercih ettik.Gerçi bu sözcüğün önceden duyulmadığını düşünmüyorum.Zaten bu isim bizim müziğimizi tarif ediyor. Ben: Ben bu ismi ilk duyduğum zaman Amy’den daha fazla savunmuştum.Evanescence üzerinde uzun uzun düşünmüştük.Asıl olarak bu kelimeyi duyduğunuz zaman akılda beliren bir resmi vardır.Ben onu sevdim.İnsanı derinden etkiliyor.En sonunda işte bu dedim. -Bring To My Life şarkınız Daredevil filminin müziği oldu. Amy: Daredevil filminde bu şarkıyı duymak benim için muhteşem bir deneyimdi.İlginç olan şu ki,ne şarkı film için ne de film şarkıyla ilgili olarak yaratılmıştı.Bu şarkının kullanıldığı sahneyi gördüğüm zaman garip hissettim.Filmde My İmmortel adlı bir başka şarkımız da kullanıldı.Şarkımız filmin en etkili sahnelerinde yer aldı.Bu da bizim kariyerimiz açısından iyi bir gelişme oldu. -Bir rock grubunun kadın vokali olmak kolay iş değildir herhalde? Amy: Gerçekten rock söyleyen bir kadın vokal olmaktan çok gurur duyuyorum.Çükü bu alanda fazla kadın vokal yok.Bu durum yüzünden hayal kırıklığına uğradığım da oluyor.Garbage ve Tori Amos gibi grup ve şarkıcıların daha çok olmasını arzu ederdim.Aslında rock müziğinde bir kadın olmak bu kadar büyütülecek bir durum değil.Belki benim sayemde diğerlerinin de önü açılır. |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık