![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http://www.msn-problems.com/solve-msn-messenger-problem/sign-in/msn-7/msn-messenger-sign-in-80070190.php |
merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum............. nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim. |
Windows Messenger'ı kaldırmak için: Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER |
Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor... |
arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum açamıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık :((yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm |
msn de uzun isim arkadaşlar msn ismini yani görünen nick i (@hotmail.com bölümünü değil) 500 karektere kadar çıkarabiliyomuşuz bunu nasıl yapcaz bi yardım edin ya lütfen |
https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/685-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-msn-messenger-7-0-ve-7-5-a.html ^ Yukarıdaki sayfadan Coklu Oturum Açma hakkında bilgi edinebilirsiniz.... |
msn 7.0 yuklemek icin bir adres verirmisiniz... |
arkadaşlar benim de msn 7.5 de sorunum var karşı taraf benim görüntü resmini göremiyor karşı tarafın msn si de 7.5 neden acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim |
benimde yazılarım gitmemesiyle ilgili bi sorunum var...mesela birşey download yapıyorum ve o anda birisiyle konsuyorum ama bi baskasıyla konusamıyorum yazılrım iletilmiyoo veya aynı şey cam acıkken de oluyoo ancak yaptıgım işlemleri durdurursam düzeliyo ve kullandıklarım da msn 7.5.0311 , msgplus 361 ve msgdiscoveryx 2.0.0 yani bunların da bi etkisi olabilir mi daha onceden böyle bi sorun yoktu..yardımcı olursanız sevinirim.... |
| Saat: 13:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık