![]() |
Askerlik Vatan borcu Namus Borcu Askerde Olan Herkese Hayırlı Teskereler Diliyorum :) Erkek Adamın En Güzel Günleri Askerde Geçer ;) Helede Askerlik Arkadaşları Onlar Çok Değerlidir :tender: |
Benim askimda suan Bitliste Asker onu cok özledimmmm !!!! Askimda da dahil olmak üzere Allah bütün Askerlere hayirli tezkereler nasip etsin :turkiyem: |
Benim Abimde Samsun Sıhhıye Okulunda Asker Yemin Törenine Gitmiştim 2 Gün Önce Yemin Törenlerine Bayılıyorum Çok Hoşuma Gidiyor Ama O Törenin İçinde Ben Olmazsam Daha Çok Severim :D |
Alıntı:
:) |
Vatani GörevLerini Yapan Tüm ArkadasLarıma ,Kardeşlerime ,Hayırlı tezkereLer.... Dualarımız sizlerle.... |
:turkiyem:Bütün askerliğini yapmakta olan arkadaşlara hayırlı teskereler.:turkiyem: |
L o R d C r a s H o f C i n n e T Şafak:3 Allahın izniyle 3 gün sonra sivil hayata adım atıcak. Kendinizi savunun; ne de olsa Crash Teskereyi cebine koyucak.. |
Alıntı:
|
:turkiye:VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ. ETMEDİK, ETMİYORUZ, ETMEYECEĞİZDE...:turkiye: http://img529.imageshack.us/img529/6223/kuledw7.jpg VATAN GÖREVİNİ YAPMAKTA OLAN TÜM ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER... |
ASKERLİK GÖREVİNİ YAPAN ÇOCUKLARIMIZA BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH ONLARI KORUSUN ANNE VE BABALARINA SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN |
| Saat: 16:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık