![]() |
abi oturum felan açılmıyor şifreyi felan giriyorum hala bekliyor ne gelen var ne giden ??? ben hiç birşey göremiyorum |
Alıntı:
|
slm arkadaslar msn engellenenler lıstemı temızlemek ıstıyorum konuyla ılgılı bılgısı olan bırı yardımcı olursa sevınırım... |
Alıntı:
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
program işe yarıyor gerçekten.. tşkkürler.. |
Ben yalnislikla birini sildim geri getire bilirmiyim ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Malesef program çalışmıyor arkadaslar |
İndirp kurdunuzmu ? Sorununuz neyse yazın yardımcı olalım .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
1 milyon tane kişi sildim ama gizlilikte yine duruyor yine duruyor :@ Ve sildiğim 1 milyon kişiyi tekrar engellemek zorunda kaldım .. Bir işe yaramadı bu program :@ |
Yalnızca mavi renkte olanları silerseniz böyle bir sorun yaşamazsınız. |
silme listesindeki kişileri sildikten sonra msni açtığımda engelliyorum ve tekrardan gizlilikte görünüyor :S |
Alıntı:
msn adresımden kısı sılıyorum ve onlar gızlılık ayarındakı engellıler lıstesıne gelıyor ben de ordan tamamen sılmek istıyorum nasıl yapabılırım |
Arkadaşlar yeni üye oldum. MSN engelliler listesini silme programı önermişsiniz kesinlikle harika çok işe yaradı. Emeğinize sağlık...;) |
arkadaşlar hotmail hesabınızı kapatın ama kişi listenizi yedekleyin bu arada bir kaç gün sonra hesabınızdaki tüm kişiler silinecektir bir kaç gün sonra hesabı yeniden açıp bakın ve kişilerinizi ekleyin |
Peki neden silinecek??? |
Alıntı:
msneden siz silseniz bile karşı tarafta sizi silmeden tam anlamıyla silinmiyor tamamen nasıl silebilirim |
slm arkadaşlar ben bu rogramı nerden indiricem:((( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
süper bişi bu...hemen indirdim işlem tamam:) çok çok teşekkürler |
deneyelim bakalım fake falan deil dimi :) |
program son derece süper ve harika gerçekten işe yaradı .. emeğinize sağlıkkk çok teşekkür ediyorum ben de bunu arıodmmmm... |
ne kadar silsemde, halen ENGELLENENLER KISMINDA 100 e yakin adres kalıyor .. Msn yi iptal edin gibi ,Dalga gecilmeyecek şekilde kesin bir çözüm yok mu???? |
ACİLLL YARDIM!!!!!!! ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI KULLANDIKTAN SONRA HEMEN ARDINDAN MSN İMİ AÇTIM AMA KİŞİLERİM GÖRÜNMÜYOR SAYFADA..NE YAPABİLİRİM??? LÜTFEN YARDIM!!! |
tırt bu iş |
Arkadaşlar S.a Ben Bilgisayar Teknisyenim İlk Başlarda Korkum Vardi Acaba Fake Fln mi Diye ? Ama Biraz İnceledigim Kadariyla Şüpheniz OLmasin Proğram İşe Yariyo Sildi Şimdilik Sorun Yok Kolay Gelsin.. |
bu program nerden indiriliyor ben bulamadım nerden indiricem söylerseniz çok sevinicem çünkü 1 saattir gözlerim yoruldu bulamadım ... |
bu program nerden indiriliyor ben bulamadım nerden indiricem söylerseniz çok sevinicem çünkü 1 saattir gözlerim yoruldu bulamadım ...:(((( |
yhaa bu program live messenger da çalışmıomuuuuuuuu:(((( |
ne oldu bir cvp gelmedi nerden indiricem bu programı göremedim cevap verin lütfennnnnnnnnn :((( |
ben bulamadım indirilen program nerden indirilecek yardımcı olurmusunuz lütfen dawnload dediği yerden indirdim ama sonra masa üstünde kitap dosyası kaydetti program fln kaydetmedi nasıl olucak please help........................................................!!!!!!!! |
Alıntı:
Hatırlatma; karşı taraf sizi kişi listesinden silmediği sürece onu izinli listenizden silmeniz mümkün değil. |
programı indirdim ama hiç bir işe yaramıyor yani anlayacağınız karşı taraf bizi silmeden ancak hava sileriz bizler beklemekten başka çaremiz yok arkadaslar bostan yere programlarla uğraşıp kafanızı yormayınız |
bizi silmeyenleri silemiyor ki yardım ltfn |
Alıntı:
|
program nerden indirilecek bulamıyorumki |
bu program nerden indiriliyor |
Alıntı:
Alıntı:
Programı Buradan indirebilirsiniz ancak sitemiz üzerine eklenmiş dosyaları indirebilmek için üye olmalı veya üyeyseniz giriş yapmalısınız. |
programı kurup sildim ama tekrar msn açtığımda silinmemiş gözüküyor lütfen yardımcı olurmusunuz... |
ya ben indiremiyorum kusura bakmayın ma bu programın ismi ne ve nasıl indiriliyo |
Alıntı:
Programı Buradan indirebilirsiniz ancak sitemiz üzerine eklenmiş dosyaları indirebilmek için üye olmalı veya üyeyseniz giriş yapmalısınız. |
Arkadaşlar merhaba, programı indirdim engellenenler listemi programdan temizledim. Sonra WLM da oturum açtım kontrol ettim ama listem hala doluydu, sonra oturum kapatıp tekrar açtım programda görünmüyor ama WLM de açtığımda engellenler listemde görünüyor acaba sorun ne olabilir yardımcı olabilecek kimse varmı? http://img685.imageshack.us/img685/4011/78995477.jpg http://img215.imageshack.us/img215/8314/48045980.jpg |
Alıntı:
1- Hala doluysa oturumunuzu bir kez daha kapatıp açın, durum değişmediyse bunu kabullenip oturumlarınızı eskisi gibi yine hızlı açabilmek için Güvenlik sekmesinden değiştirdiğinizi ayarı geri alın. 2- Engelli listeniz boşsa oturumlarınızı eskisi gibi yine hızlı açabilmek için Güvenlik sekmesinden değiştirdiğinizi ayarı geri alın. |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık