![]() |
BENIM MSNEM ÇALINDI.YARDIMCI OLURMUSUN ? |
Alıntı:
|
msn mi hacklediler gizli yanıtımıda deiştirmişler ne yapmam gerek :S |
selam benmde msn çalındı ve geri almaya çalışıyorum eski ama tüm arkadaşlarım orda idi nasıl alabilirim |
yardım eder misiniz ben anlamadım bu kırma işini :s |
Alıntı:
Alıntı:
E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma |
nasıl bir şifre kırabilirim gerçekten çok ihtiyacım var hayat memat meselesi öylesine deil lütfen doğru ve kullanılabilir bir yol göstrein lütfen |
Alıntı:
Şifre kırma programı bulunmamaktadır. Alttaki linkten yararlanın. E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma |
msn gizlilik sorusunu unuttum? ahmetgns msn adresimi aldılar gizlilik sorusununda cevabını unuttum ne yapmam gerekiyor eger msn adresimi geri alırsan çok sevinirim ilgin için şimdiden teşekkürler |
arkadaşlar bnim msn sifrem çalındı bn güvenlik sorumu bilmiom napmam gerek yaa! Broken :(( |
çalınan msn ye altarnetif maili nasıl ekleyebiliriz mrb benim msn çalındı ama ben alternatif mail eklemedim nasıl yapabilirim? |
slm benim msn şifresini kırdılar aynı msn mi nasıl geri alırım yardımcı olursanız sevinirim |
sıng up yaz googleye hesabına gir şeçenekler var tıkla hesap yazar ona tıkla gerisini görürsün zaten.d |
bn msn adresimin şifresini ve gizli yanıtımı unuttum ne yapabilirim?? bana yardımcı olur musunuz çokk acilll :((( |
valla boşuna uraşmayın bu özelliklerden kurtulmanın en güzel yöntemi savcılıga dilekçe vermek hiç ugraşmaya degmez.... ben bile bıraktım hack işlerini sizde ugraşmayın bence.... :) |
alm kardes benım msn kırmuzlar yardım etsen |
bence öyle bşi olsaydı ii olurdu benim pc çok hacklendi aslında hukuki sonuçlar gerçek olsaydı ii olurdu hep aynı kişi yapıo |
vala süper olurdu |
slm arkadaşlar benim de sevdiğim bi insan var ulaşamıyorum sadece msn var elimde msn şifresini kırabilirsem ulaşabilirirm her türlü yolu denedim olmuyor lütfen allah için yardımcı olurmusunzzz |
msn şifremi nasıl kırabilirim? |
yardım ! bnm acil yardıma ihtiyacım var facebook şifremi değiştirdim ve unuttum tek umut msne adresimdi ama onuda unuttum şuan çok önemli bi konu var ama ne yapıcağımı bilmiyorum |
nokak msn sifresini kirmanin basit yolu hangisidir |
ben msn şifre kıracam nasıl bana anlatçana |
ARKADAŞLAR MSN GİZLİ YANIT SORUIMUN CEVABINI UNUTTUM :( BULAMIYORUM GERÇEKTEN COK LAZIM MSN ' Em BanA '' NASIL KIRABİLİRİM EVA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM BİLEN SÖYLEYEBİLİRMİ ACABA :( ????? |
help benm msn calındı sızınde yardım edebılecegınız ogrendım de nasıl yapabılırım acabaa???? |
yhaaa lütfen söyleyin nasıl msn şifresi çalınıyo |
msnnem hacklendi yardım edebilirmisin |
Yha evet msn çalındı acil bulmam lazım yardımm :((( |
benimde msn mi kırdılar darkta 60 tl lik çar vardı hepsi gitti napabilirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn msn şifre kırıcı en kolay nereden iner |
Msn kırma diye birşey olduğunu düşünmüyorum |
msn kurarken gizli sorunuzu annenizin doğum yeri gibi kolay anlaşılır şeyler yapmayın bunada dikkat edin... |
Messenger şifre kırma! Lütfen şifre kırmayı söyleyin nasıl olur? |
Alıntı:
Alıntı:
|
bana msn kırmada yard olurmusunuz |
onlar nasıl kırıyor kardeşim eee mademki yok onlar nasıl kırıyor |
Alıntı:
Bu konunun ilk mesajında yazılmış. Programla kırılmıyor kendi yaptığınız hatalar ve açıklar yüzünden MSN hacklenebilir. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kırmak istiyorum lütfen |
zaten boyle bi program olamaz losaydı türkiyenin msn lerini sabah tan akşama kadar hepsinin kini de kırardım lütfeen mantıklı düşününüzzzz? |
bnm eşimin msnesini çalmak istiyorum yardımcı olun ltfn |
Alıntı:
|
benim tahminim geri alabılırsın ınternet kafede guvendıgın bırılerı varsa senı bılgılendırebılırler heykırlar yanı :) |
Alıntı:
|
[QUOTE]msn gizlilik sorusunu kirma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum wolfteam oyunumuz var onu oynuoduk sonra birisi msn güvenlik sorumuzu çaldı bunu nasıl kırabiliriz bilgi edinmek istiyorum |
YHA MSN ÇALINDI ÇARIM WARDI GITTI GUZEL ÇARIM BANA YARDIMCI OLUN LTFN :S |
arkadaşlar benim eski hesabıma ulaşmam lazım bütün ders notlarım orada fakat gizli yanıtımı bulamıyorum soru ilk evcil hayvanınız sizce ne yazmış olabilirim yardım edin lütfen |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık