![]() |
Kankama kesınlıkle katılıyorum onca fuzuli şeylerle ugraşan medyayı şiddetle kınıyorum, bence en guzel cevabı oglu verdı zaten tum guzellıklerın ıcın saol gunumuzde fılımlerın hala izleme rekorları kırıyo bide şu yeni cıkanlara bak !!! Bizi güldüren en büyük sanatçı KEMAL SUNAL ı saygıyla anıyorum... MEKANIN CENNET OLSUN...(F)(F)(F) |
aşk sen bunu haketmesende protesto :( |
sabah kalkınca erdemi öyle bi protedto edicemki bi daha msn kullanmıycak kaldırmış kurulmuyo paso hata veriyo deli etti beni |
gereksiz yere trip yapanları protesto ediyorum! |
ben sevip te vazgeçenleri protesto ediyorum |
Suçsuz insanların öldürülmesini protesto ediyorum |
küçük menfaatler için dostlarını bile satanları protesto ediyorum! :@ |
Sadece kendi çıkarlarını gözetip insanları harcayanları protesto ediyorum... |
Protesto ediyorum sevgilimle beni ayırmaya çalısan abimleri:hih2: |
Kuru, Yaş, Az nemli, Azkuru vs. Bilimum iftira atanları protesto ediyorum https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/hih2.gif |
kendini beğenmişleri protesto ediyorum ben de(N)(N) |
* Üzgün ve çaresiz oldukları halde mutluluk maskesini yüzünden çıkartmayanları... Durumunu kabullenmeyenleri... * 3 kuruşluk aklıyla KENDİNİ kandırmaktan öteye geçemeyenleri... * Asi kız tavrıyla takılan yeni nesil rockçı gençliği... Protesto ediyorum( da ne oluyo? ) |
Çalşıpta Para Alamamıyı Protesto Ediyom |
bu ülkedeki eğitim sistemini protesto ediyorum.. |
kıdem tazminatının meslek hayatına etkisi. Türkiye’de işsizlik sigortasının yanında kıdem tazminatının da olması ilginç......“Bir çok ülkede kıdem tazminatı kalktı.Türkiyede kamu sektöründe emekli olana kadar iş garantisi var ve sonunda kıdem tazminatı hakkı da var bu uygulama neden özel sektörde yok sonuç ta kamu sektörü çalışanları özel sektör çalışanları aynı ssk ya prim ödüyor bu sosyal adaletsizlik daha ne kadar sürecek bu konu bu memleketin en büyük sorunu....örnek olarak üniversiteyi bitirmiş 2 vatandaş 1 tanesi devlet memuru olarak işe başlıyor 1 taneside özel sektörde iş hayatına başlıyor 2 side 68 yaşında emekli olacaklar şimdi devlet memurunun 68 yaşına kadar işten atılmama ve sonunda kıdem tazminatı alma hakkı var özel sektördeki çalışanın ise bu hakkı yok bu etikmi. |
Sırf deneyimleri yok diye,yeni mezunları işe almayan işverenleri protesto ediyorum!! |
Öngörü Maymunlarını Protesto Ediyorum.. |
öss denilen şeyi protesto ediyorum bu kadar öğrenciyi niye sııkıntıya sokarlar aylarca yaa....:D |
Kıymet bilmeyenleri protesto ediyorum yaff!!! |
akşama ne pişirsem diye düşününce puff diye çıkmayan yemek perisini protetoediyorummm...... |
eğitim sistemini ve öss yi protesto edeyrum |
aptl saptal sepepleri kendilerine sakıntı yapıp canımı sıkanları protesto ediyorum |
Birbirine karşı empati ile yaklaşmayanları protesto ediyorum.Özellikle kardeşimi!! |
İnsanların mutlu olmasına engel olanları protesto ediyorum:kart: |
Ailesini takmayan bunun acısını sonradan çekicek olan bilinçsiz insanları protesto ediyorum... :) Kötülüğümüzü mü istiyolar?..:bilmem: |
Cevresindeki kızları hareminde gibi kullanan erkekleri protesto ediyorum,sadece zeki(ce)..kurnazlıktan öte degil:kart: |
Hayatı boş geçirenleri protesto ediyorum... |
Tatile çıkamadığım için patronumu protesto ediom http://www.msnprogram.com/ifadeler/karisik/feminist_en.gif (Sanki ben kurtarcam şirketti ya :hih2:) http://www.msnprogram.com/ifadeler/karisik/girl_mad.gif |
yavaş olan internet hızını protesto ediyorum:D |
Kendini bilmez zalim yalancı insanları protesto ediyorummmmmmmmmm.......... |
Yaptıkları kötü davranışları bir marifetmiş gibi büyük bir zevkle anlatan insanları PROTESTO EDİYORUM...:hysteric: |
Düşüncesiz davrananları protesto ediyorum |
:turkiyem:Atatürk ü sevmiyenleri vatan hainlerini protesto ediyorum...:turkiyem: |
Kendi menfaatleri için başka insanları hiçe sayan insanları, Yaptıklarının yanlarına kar kalacağını sanan duyarsız insanları, Para uğruna gençleri mahveden her türlü yola iten ve hala insan olduklarını sananları, Etrafındaki yoksulları görmeden ellerindeki parayı umarsızca savuran bazı zenginleri, Yolsuzluklarla bir türlü başa çıkamayan O BÜYÜK ADAMLARI protesto ediyorum ... |
arabası olanlar dikkat! mini hasarlı kasko'yu protesto ediyorum çünkü aldatıyolar. |
Aklını kullanmayı bilmeyenleri protesto ediyorum |
Canımı sıkanları protesto ediyorum,ama şimdi iyiyim |
........................aldatmayı protesto eriyorum............ |
bende kendimi protesto ediyorum ...aptalca davrandığım için |
Haddini aşanları protesto ediyorum |
hayata şükretmeyi hayatın anlamını bilmeyenleri intara kalkışanları protesto ediorum |
Bende, Bazı milletlerin,başka milletlere yok yere zulmetmelerini protesto ediyorum...!:@ |
|
ben de posta kutumda ki gelen postalarımı açan ve ısrarla posta numaramı yerinden çıkaran komşumu protesto ediyorum...:dontknow::sopa: |
Alıntı:
He he,Hoşuma gitti yaf...:) Bende senin yerine protesto ediyorum:P |
bende türkiyedeki interneti protesto ediyorum . Hem yavaş hemde topla para veriyoruz... |
binlerce masum insanın öldüğü savaşları protesto ediorumm savaşaa hayırrrrrrrr |
bende arkadasa katılıyorum ve rusyanın gurcıstan uzerınden cekılmesını ısıtıyorum boyle guclu bır ulkenın boyle kucuk bır ulkeye saldırması ancak acız oldugunu gosterır ve dıyecegım sudurkı dısını ancak gecırecegı seylerdır bunlar ve hıc bırı savas sebebı olamaz bu yuzden rusyayı protesto edıyorum ve o soguk ulkeyı putının dusunce sıstemını kınıyorum. ayrıca bunları yazdıgım ıcın kendımı de protesto edıyorum. |
Alıntı:
|
zaaflara yenik düşmeyi protesto ediyorum.... |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık