![]() |
Alıntı:
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
bu link bozuk çalışmıyo ki http://www.ascentive.com/support/new...b/MSWINSCK.OCX |
Alıntı:
|
arkadaşlar listemdeki herkedi silmek istiyorum başka bi deyişle formatlama gibi bir şansımız var mı acaba bazı adresler gizlilikde kalıcı oluyo hepsinin gitmesini istiyorum msn adresini yeni aldığım zamanki gibi... mümkün mü acaba ? |
|
Alıntı:
|
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi sorun MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi - Tekil Mesaj - MsXLabs linkinde bir hata var sanırım yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
ya aslında çok gerekli bir program olduğunu zannetmiyorum |
program calısmadı yardım bekliyorum |
Benim engelleyip sildiğim kişiler gizlilik menüsü içerisinde halen duruyor. Bu program bunları silmek için mi? Evet onun için ise ben onları silmeyi beceremedim. 90 kişilik listede on kişi var mış gibi gözükmekte nerde hata yapıyorum acaba... |
Alıntı:
Normalde sizi silmeyen kişileri asıl Messenger aracılığıyla Engellenenler ve İzin verilenler listelerinden silemediğiniz için bu program ile de silmeniz beklenmez. Çünkü bunları sildiğinizde Messenger'da bir sonraki oturum açışınızda bu kişilerin sizi eklediğine dair bir uyarı almanız kuvvetle muhtemel. Bu yüzden bu programla, sizi silmeyen her bir kişiyi silmek istediğinizde bu durumu izah eden bir onay kutusu görürsünüz. Ancak "Clean Lists" ile sizi silmiş kişileri silmeniz çok pratiktir, sadece başlarındaki kutucukları seçip silersiniz. Ama yine de silmek isterseniz, dediğim gibi "Manage Lists" öğesine tıklamanız gerekiyor. |
arkadaşım.gizlilikten silince oturumu açtığımda kişi tekrar beni eklemiş gibi uyarı çıkıyo.sadece msn 2009da çıkmıyo ama. normall 1 msnden otrm açtığmda uyarı çıkıyo ve engellersem tekrar gizlilikte çıkıyo bu kişi deli oldum.biri yardım etsin lütfen bu sorunu nasl aşabilrz??? teşekkürler... |
Alıntı:
|
ya yapıyorum olmuyo yardım edin nolur yaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
slm arkadaslar benim listemde 1424 kişi war ama ben bunların yaklasık 1000 tanesini silmek istiyorum. bunu kısa yoldan nasıl yapabilirim ilgilenirseniz sewinirim.... |
Alıntı:
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Ancak hala listesinde ekli olduğunuz kişileri silmeye kalkarsanız Messenger oturumu açtığınızda yeniden eklemek zorunda kalırsınız. Bu nedenle ne yazık ki Messenger oturumu açıp tek tek silmeniz gerekmektedir. Alternatif olarak Messenger Plus! yükleyip kişi listesi temizleyiciyi açıp CTRL tuşuna basılı tutarak silmek istediklerinizi seçip Sil tuşuna tıklayabilirsiniz. |
msn deki sildiklerini nerden nbulabilirsin |
arkadaşlar ben eski sürüm kullanıodum msn nin eski sürüm kullandığım sıra bu programı indirdim ve engellediklerim tüm herkesi sildim ve sonra yeni sürüm ekledim şuan engelli listesinde kimse yok ve ben hiç bir şekilde uyarı almıyorum eklemek istiyor die :) |
MSWINSCK.OCX klasörünü indiremiyorum sürekli hata veriyor. Farklı kaydet şeklide yaptım yinede inmiyor.. |
ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM? |
başlat calıştıra regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx yazınca bu hatayı alıyorum cozum nedır acaba işletim sistemi windoes7 ultimate |
merhaba bende windos live mesenger yeni sürüm kullanıyorum ancak maalesef sizin dediğiniz gibi kimseyi silemedim,yardımcı olursanız sevinirim. |
ya ben yukledım programı bnmkı turkce ve gızlıık kısmında sılkıorum engellenelerıde diğer ılk benı ekleyenlerı sılemeıorum bn tamamn msn bosaltmak ıstıoum kımsenın gızlıkıde olsun ıstemıorm yardımm lutfen |
ya ben bir türlü kuramadım inmesse fdarklı kaydet demişsiniz bir türlü yapamadım nasıl bişi bu ya:((:( |
Programı yükledim ama çalıştırıp içine giremedim neden? |
arkadaşlar, liste konusunda ben de çok dertliydim. beni ekleyenleri engelleme listesinden bir türlü silemiyordum. ancak bu konu başlığı altında iki farklı program var. ikisini de indirdim, sadece list manager çalıştı. oradan sildim engelli listesindekileri. geri döndüğümde hala duruyorlardı:((( bir kaç kere denedim olmadı. ben de boş verdim. dün bilgisayara format atmam gerekti. formattan sonra bir de baktım ki engelli listesi boşalmış. nasıl oldu anlamadım. ama belki bu bilgi işinize yarar diye anlatıyorum. sizi ekleyen ama sizin eklemedikleriniz sadece ekleyenler listesinde duruyor. ama engelli listesi formattan sonra boşalıyor. win xp ve 2009 sürümü kullanıyorum. belki siz de programdan sildikten sonra format atarsanız işinize yarayabilir. sevgiler. Yetkili notu: Sırf bu yüzden format atmayın. Format ile silinecek dosyaları elle silebilirsiniz. Sileceğiniz klasörler %userprofile\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts konumunda bulunur. |
Arkadaşlar ben de neden giremiyorum hersey gayat guzel fakat mail adresimi ve şifreyi yazdıktan sonra tamam diyor bu uyarı geliyor '' The connection was closed. You will be signed out. '' sorun nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim herkse kolay gelsin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bunları yaptım ama pc ye yüklenmio :S açılmıyo dll eksik diyor:*( |
ya arkadaşlar ben giriş yapamıyorum ki msn adresimle bağlantı kurulamdı diyor ve ben hiç bişey anlamdım lütfen yardımcı olursanız sevinrim |
slm bu programı ındırmemız gerektıgını soyluyorsunuz ama sorun buya ben list menusunu goreıyorum yardımcı olusanız ve benı yonlendırırsenız sevınırım |
indirdim ama bir türlü hesabımı acmıyor ingilizce bi uyarı cıkıyo yardım pls |
Alıntı:
İnternette sorunun düzeltildiği yeni bir sürüm var mı diye epey araştırdım ama bir şey bulamadım. Tam olarak bu hatayı Google'da arayınca da sadece Lost'un yazmış olduğu gönderiyi bulabiliyor. Programın Hakkında... penceresinde verilen destek e-posta adresine gönderdiğim e-posta da "iletilemedi" uyarısıyla bana geri döndü. Yine o pencerede programa ait diye verilen site açılmıyor, forum bulunamıyor. Programa ev sahipliği yapan site de son birkaç yıldır WLM geliştiricilerinin sessizliği üzerine siteyi artık güncellemeyeceklerini anlatan bir uyarıyla açılıyor. Bu durumda bu programdan tamamen ümidimizi kesebilir ve o da geçersiz kalana kadar bir süre daha bu konunun ilk gönderisinde verilen Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) ile listelerimizi temizleyebiliriz. Bu konuyu kapatıp forumumuzun arşivine taşıyorum. Programı kullanabilen ve kullanamayan herkese geçmiş olsun! |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık