![]() |
nazar boncukları iyi şans getirir. |
you're very lucky today.you can have some money and by something new for your self |
Arkadaşlarıma her yönden ihtiyaç duyarım.Zaman zaman okulla ilgili konularda zaman zamanda yaşantımızla ilgili konularda arkadaşlarıma ihtiyaç duyarım.Sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşırız. |
you will have romantic days with your partner this week |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bunu türkçeyemi çeviricez? eğer öyleyse galiba şöyle(ÇEVİREBİLDİĞİM KADARIYLA):eşinizle romantik bir hafta olucak... |
me forget the day I meet god please |
Okul kapandıktan sonra ailemle yazlığa gittiğimizde çok eğlendik.Ablamın doğum günü partisi vardı.Arkadaşlarıyla birlikte sürpriz hazırladık.Hepimiz değişik hediyeler aldık çok ilginç bir doğum günü oldu parti bitiminde hep beraber havuza atladık ve partimiz bitti. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
:''You can eat better.'' said. Little Red Riding Hood's wolf understand he had tried to escape from the hands of wolves. But the wolf after he entered the door firmly locked, the windows had closed tightly. After a while, and then catch him and lock to the basement''in the evening when you eat.''Said. Mother of the girl red head girl was very curious. Immediately to the forest guards have to call notify. Wolf ranger came to grandmother's house is swelling of the abdomen was seen and immediately rip. Little Red Riding Hood's grandmother had come from within. When it comes to her own grandmother had rescued. Böyle Olması lazım! Alıntı:
"You can eat better," said Wolf. Having said that wolves no longer self-quilt aside and not hinder the launch of the bed as Little Red Riding Hood then swallowed a bite. Then came the abdomen instead of saturation and to sleep because of arbitrary immersed. But however bad wolf snoring. Passing a hunter in the house heard him snore. Wonder if something bad happened grandmother, he had come through the club. Enters into what is going on there now does not understand. "For months after you I'm filthy creatures," he shouted to the hunter and the wolf's head hit the handle of an ax in the hands. Then, before the Red Başlıkıl Girl, then Grandma was carefully removed from the wolf inside. Both were in perfect health. Grandma, Little Red Riding Hood's brought him a bun eaten with appetite. No more words of a grandmother Girl Başlıkıl red wolves have blood on promises not to. While returning home hiding places out of the rabbit saw. Forest still full of old, such as rabbits, rabbits had become a forest. Böyle olması lazım! |
10.00'da kalktım . yüzümü yıkadıktan sonra kahvaltı ettim , dişlerimi fırcalayıp ailemle birlikte dısarı cıktım gezdıkten sonra eve geldım aksam yemeğimi yedikten sonra biraz müzik dinleyip ve bilgisayara baktım biraz kitap okuyup yattım |
biz büyük bir aileyiz dedemin adı ali babaannemin adı sevim çocukları ahmet murat sibel benim babamın adı ahmet amcamın adı murat halamın adı sibel benim bir kardeşim var adı akın kuzenlerimin adları furkan şeyma ege babam 33 yaşında annem 33 yaşında amcam 30 yaşında halam 29 yaşında benim teyzem ve dayım yok |
Küreselleşen dünya’da ayakta kalabilmenin en önemli etkenlerinden bir sermaye hareketleridir. Sermaye hareketleri ülkemize giren çıkan bütün yatırımları kapsamaktadır. Türkiye’mizde küreselleşmenin içine girmiş ve gittikçe artan bir sermaye girişinin içine girmiştir. Özellikle son dönemde yaşanan küresel krizin etkisiyle sermaye hareketlerimizdeki düşüş dış ticaret açığımızın artması ülkemizi daha da krizin içine çekmiştir. Bu nedenle sermaye hareketleri ülkemiz için önemli bir yer kaplamaktadır. Bu çalışmanın amacı Türkiye’de geçmişten günümüze sermaye hareketlerinin gözlemlenmesi ve sermaye hareketlerinin makro düzeyde gerçekleşen etkilerinin araştırılmasıdır. |
you are lucky this week |
is always kind to you |
Alıntı:
He/She is always kind to you ya da Is he/she kind to you? olur O, her zaman sana karşı naziktir. O sana karşı her zaman nazik midir? |
YASEMİN BENİM EN İYİ ARKADAŞLARIMDAN BİRİDİR YASEMİNLE VAKİT GEÇİRMEYİ ÇOK SEVERİM ONUNLA GEZERİZ DERS ÇALIŞIRIZ SİNEMAYA GİDERİZ KONUŞURUZ ONUN İLGİ ALANLARI BENİMDE İLGİALANIMA GİRİYOR ONUN VE BENİM ORTAK ALANLARIMIZ DERS ÇALIŞMAK KİTAP OKUMAK GEZMEK ARKADAŞLARIMIZLA VAKİT GEÇİRMEKTİR |
İngiltere tarihi, 5. yüzyılda Britanya Adasına Anglosaksonların ayak basmasıyla başlar. Anglosaksonlar kendi adını verdikleri adaya yerleşip, 6 ve 7. yüzyıllarda birbirine rakip küçük krallıklar kurdular. Sekizinci yüzyılda Roma ve İrlanda’nın etkisiyle Hıristiyanlığı kabul eden Anglosaksonlar, Avrupa’yı da etkileyen bir medeniyet meydana getirdiler. 795’te başlayan İskandinav istilası 11. yüzyılın başına kadar birkaç defa tekrarlandı. Daha sonra Danimarkalı Büyük Knud, adayı tamamen fethetti. Anglosakson Hanedanından Edward (1042-1066) birliği tekrar kurdu. Bunun ölümü üzerine tahta geçen Harold’u tanımayan NormandiyaDükü William, taht üzerinde hak iddia etti. Normandiya kralları ve özellikle ilk Anjou’lu hükümdarlar Fransa’da geniş ve zengin toprakları olduğundan, Fransa’daki Capet Sülalesine bağımlıydılar. Küçük İngiltere Krallığı bir süre Avrupa’da Somme Vadisinden Pirene Dağlarına kadar uzanan büyük bir mülkün bir uzantısı gibi yaşadı. Avrupa ile ilişkiler İngiltere Krallığı ile Fransa Krallığını sonu gelmez savaşlara sürükledi. Bunların başlıcası 1337-1453 seneleri arasında süren Yüzyıl Savaşlarıdır. |
Alıntı:
Born England, 5 century begins with the foot of the Anglo-Saxon in the British Isles. They called themselves Anglo-Saxon settlement to the island and, 6 and 7 rival small kingdoms established in the centuries. Eighth-century Rome and Ireland that accept the influence of the Anglo-Saxon Christianity, Europe bring about a civilization that also affect the library.Beginning of the 11th Scandinavian invasions 795 was repeated several times until the beginning of the century. Great Dane Knud later, completely conquered the island. By Edward Saxon dynasty (1042-1066) founded the union again. It does not recognize the death of Harold NormandiyaDükü William on the throne, had a claim on the throne. Kings and rulers of Normandy in France, especially the first Anjou'lu is large and rich territory, were dependent on the family consisted of twenty Capet in France.Small Kingdom of England for a while in Europe goes back to the Somme Valley in the Pyrenean mountains, such as an extension of a large estate lived. European relations with the Kingdom of England Kingdom of France with the endless war dragged on. The main one of which lasted between the years 1337-1453 are Century War. yanlışta olabilir benden bu kadar!!! |
[QUOTE]ingilizceye çevirme[/QUOTSEVENLER ÖLMEZ ATAN KALPLER BÖLÜNMEZ GÖZLERİN GÖZLERİME BAKGÖZLER UTANMAZ KALPLER KALKMAZ DERİN UYKUDAN SEVGİLİLER UYANMAZ |
you have got a problem at the moment |
Alıntı:
arkadaşlar şunuda bir çevirirmisiniz eleman videomu yorumlamışta:) |
Alıntı:
|
benim en iyi arkadaşım Aslıhan. o benim çocukluk arkadaşım. o orta boylu ve zayıf. onun kızıl saçları kahverengi gözleri var. o yardimsever iyi kalpli kibar ve sakacidir. onunla birlikte oyun oynar ve gezeriz. ben onu cok severim. |
benim adım selçuk 12 yasındayım ortaokul 2 ye gıdıyorum aılem 6 kısı drslerımde basarılıyım neolur cevırın sunu neolur |
what do you need while you are creating your website template |
Alıntı:
benim adım sibel soyadım canlı buralıyım burda okuyorum |
hello! my names mark sincere.I live in oxford,england.Iam a hing school sutudent.I hava got a lot friends and Ilike all of them very much.they are special for me.david and I are in the same class.he is my classmate and we sometimes do hemework together.he is kind and friendly .robin is my old friend.he lives in london now.we lived in the same city when we were children.we like chatting on the ınternet every day .clara is a good friend to me .she is helpful and nice .we like warching films together and walking in the park in our free time. tim is my cousin and my close friend too .we share the sama hobbies.we like doing crossword puzzles and jigsaw puzzles.my best friend is bob and we share the good times and teh bad times.I can tell him my secrets because he is a good listener.I sure he keps my secrets.we can have fun together and spend z good time.all my friedns are very important to me. |
Alıntı:
sayın ihab sami size inanmamiz ve yardimci olabilmemiz icin oncelikle 64 nickinizin kayitli oldugu gmail adresini test amacli acmamaiz lazim.. nick listenizi gormeden herhangi bir islem yapamiyoruz. ilginiz icin tesekkurler |
Memur bir babanın oğlu olarak 1812 yılında doğan Dickens'ın ilk yılları refah içinde geçse de babasının borçları yüzünden hapse girmesiyle sefaletle tanıştı. Henüz 11 yaşında iken bir boya fabrikasında çalışmak zorunda kaldı. 15 yaşında bir avukatın yanına giren genç Dickens, öğrenmeye meraklı olduğu için boş zamanlarında stenografi öğrendi. 1835 yılında Morning Chronicle gazetesine stenograf olarak girdi ve 1835’te “Boz” takma adıyla Boz’un Karalamaları başlığında notlar yayımlamaya başladı. 1837’de ise esas onu ünlendirecek olan Bay Pikvik'in Serüvenleri adlı kitabını yayımladı. Aynı yıl içinde Catherine Hogarth ile evlendi. 1840 yılında ölen |
Alıntı:
I don't know if theres a technical reason but to my knowledge i think its based on the person. For example no matter how happy i ** i never scream and jump up and down, to me i don't understand people who react that way. Now i know that people honestly react that way but thats just not how i react. So maybe some people cry when they're happy and others jump up and down and others just giggle a little. So maybe you can't understand why they do it but they don't know why you react your way either, it's just life, we all take life differently. |
cousins are kind and good friends. |
Zeki, uyanık, değişken, espirili, meraklı, çabuk kavrayan, bilgili, iletişimde yetenekli, mantıklı, akılcı, konuşkan, sosyal, sempatik, yeniliklere açık, esnek, kolay adapte olabilen, çok yönlü, yüzeysel, duygusuz, sinirli, kararsız, dedikoducu, huzursuz, havai. İkizler burcunu iletişim ve zekayı temsil eden Merkür yönetir. Başkalarıyla iletişim kurmak çok önemlidir. Bilgi toplaması ve öğrendiklerini hemen başkalarına aktarması gerekir. Çok meraklıdır, leb demeden leblebiyi anlar ama ağzında bakla ıslanmaz, dedikoduyu sever. İkizler çabuk düşünür ve çabuk hareket eder. Olayları duygularıyla değil, akıl ve mantığıyla algılar. Çift karakterlidir ve çok değişkendir; bir an şakacı ve sevimli, hemen ardından hırçın ve huysuz olabilir. Bu burcun insanının bir anı diğer anına uymaz; bugün buradadır ama yarın gitmiş olabilir, üstelik arkasında hiçbir açıklama bırakmamıştır. Çabuk sıkıldığı ve konsantre olamadığı için daldan dala atlamaya bayılır, maymun iştahlıdır. Değişiklikten büyük zevk alır ama aynı zamanda huzursuzdur ve yerinde duramaz. Onu uzun süre bir yerde tutmak imkansızdır. Sinirsel gerginliği yüzünden zihinsel ve bedensel olarak tam anlamıyla gevşeyemez. Huzursuzluğu durmadan bir şeyler yapmasına ve oradan oraya koşuşturmasına sebep olur. |
İngilizce olarak arkadaşımın tanıtımını yapmamda yardımcı olur musunuz? ben 8. sınıfa gidiyorum ingilizce öğretmenimiz bize arkadaşımızın niteliklerini düşünüp yazmamızı istedi benim arkadaşımın adı ceren bana bu konuda yardım edermisiniz lütfen siz ornek bişey yazabilirsiniz ben onu kendim düzeltirim şimdiden teşekkürler... |
what js love?it is one the most difficult guestions for the mankind |
Alıntı:
|
şu paragrafı ingilizceye çevirir misiniz? babamın ismi abdullah,annemin safiye.babam 46 yaşında annem 40 yaşında.ben ve kız kardeşim okuyoruz.çok samimi olduğum arkadaşlarım sibel ve dilan aynı okulda okuyoruz.ikisinide çok seviyorum |
Türkçe - İngilizce çeviri yapabilir misiniz? Sean Boswell yasa dışı sokak yarışlarına meraklıdır. Katıldığı yarışlar hep kazalarla sonuçlanınca başı polis ile derde girer.Annesi hapse girmesinden korktuğu için onu Tokyo’da yaşayan asker babasının yanına gönderir. Kendisini tamamen farklı bir kültürün içinde bulur.Sean’ın Tokyo’daki sıkıcı hayatı,Twinkie ile tanışınca değişir. Twinkie sayesinde kendini birden Tokyo’nun drift yarışları dünyasında bulur. Bu yarışlar daha once alışık olduğu sokak yarışlarından çok daha farklıdır. Bu metni çevirebilir misiniiz lütfen çok lazım ve acil ? Şimdiden yapanlara tşk. ederim |
ingilizce where would you like to go? |
Alıntı:
Nereye gitmek istersiniz? |
tugce must wait until june... |
PC KULLANMANIN ZARARLARI Prof. Dr. Mustafa Güler, bilgisayar kullanıcılarının belli bir zamandan sonra bel, boyun, baş ağrısı, ellere kramp girme gibi şikayetleri yaşadığını kaydetti. Çok gelişmiş bir araç olmasına karşın bilgisayarın pek çok zaman sağlığa zararlı olduğuna dikkati çeken Güler, saatlerce bilgisayar karşısında hareketsiz kalmanın birçok olumsuz yönü bulunduğunu kaydetti. Prof. Dr. Güler, bilgisayar kullanırken sağlığın korunması gerektiğinin altını çizerek, "Bazı bilgisayar kullanıcıları yemeği bile unutabilirler. Dünyanın en güzel bilgisayarı sizin olabilir ama doğru şeyleri yapmazsanız en sıradan ve can sıkıcı hastalıklara sahip olabilirsiniz" dedi. Bilgisayar kullanırken ilk olarak oturulan koltuğun doğru seçilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Güler, şunları söyledi: Yüksekliği ayarlı, sırt için desteği olan yumuşak minderli ve dayanıklı bir koltuk almalısınız. Sert ve ayarlı olmayan bir koltukta uzun süre oturmak şiddetli bel ve boyun ağrılarına neden olabilir. Koltuk seçiminden sonra eğer yoksa bir bilgisayar masası almalısınız. Normal çalışma masaları çoğu zaman bilgisayarlar için kullanışlı değildir. Örneğin bilgisayar monitörünün gözünüzden biraz aşağıda ve tam karşınızda bulunması gereklidir. Ayrıca klavyenin, dik oturduğunuz zaman kollarınız dirsekten 90 derece kıvrıkken ellerinizle aynı hizada ve tam karşınızda olması gereklidir. Bilgisayar kullanırken gereken fare, telefon, printer ve diğer araçların da masa üzerinde kolayca ulaşabilecek yerlerde olması gerektiğini dile getiren Güler, "Bilgisayar kullanırken sık olarak yazı okumanız gerekirse yazıları bir askı ile tam önünüze koyup monitörü biraz yana almalısınız. Monitörünüzün pencereden veya diğer ışık kaynaklarından uzak olması gereklidir. Ayrıca monitörünüzün rezolüsyonunu yazıların kolayca okunacağı bir ayara ve yenileme hızını titreşme olmayacak bir hıza ayarlanması gereklidir" diye konuştu. Prof. Dr. Güler, parmak, el bileği ve dirseğin bilgisayar kullanırken yaptığı küçük ve tekrarlayıcı hareketlerin özellikle el bileği hizasında bozukluklara neden olabileceğini kaydederek, "Bu hastalık da el bileği içinden geçen sinir ve tendon denilen kasların kemiğe yapıştığı dokular zedelenip sıkışır. Bu durumda elde uyuşukluk ve ağrı, başparmak hareketlerinde ve el sıkma gücünde azalma ortaya çıkar, el becerisi bozulur. Bu rahatsızlığın tedavisi için bir ortopedi uzmanına danışmalısınız" şeklinde konuştu. Uzun süre bilgisayar karşısında çalışmanın gözlerde de bazı rahatsızlıklara neden olabildiğine işaret eden Prof. Dr. Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: Böyle durumlarda en sıklıkla göz çevresi ve başta ağrı, gözlerde yorgunluk hissi, yanma, batma ve kızarıklık görülebilir. Yakınmalar daha çok günde 4-6 saatten fazla bilgisayar karşısında çalışan, özellikle gözlerinde miyop veya astigmatizm kusurları olan kişilerde sık görülür. Bilgisayarla çalışmanın gözlerde kalıcı bir etkiye neden olmadığı bilinmektedir. Fakat gündelik yaşamda pek sorun oluşturmayan astigmatizm gibi kusurlar bilgisayar karşısında rahatsızlıklara neden olabilir. Yanma, batma, kızarıklık, sulanma gibi yakınmalar monitöre bakarak çalışan kişilerde göz kırpma sayısındaki belirgin azalmaya bağlı olabilir. Ekranın gözlerden 50-70 santimetre uzakta ve göz hizasından biraz aşağıda bulunmasının yorgunluk yakınmalarının azalmasını sağlayabileceğini ifade eden Güler, "Gözle ilgili yakınmaların azaltılabilmesi için öncelikle iyi bir göz muayenesi yapılmalıdır. Ayrıca çalışma sırasında sık ara vermek ve aralarda örneğin pencereden uzak nesnelere bakmak göz sağlığı açısından önemlidir" dedi. KTÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Güler, bel, baş ve boyun ağrıları, omuz ve boyun tutulması, boyun ve belde disk zorlanmaları, sırt bölgesinde şekil bozuklukları, eğilmeler, osteoporoz gibi bölgelerde ağrıların oldukça sık görülen rahatsızlıklar olduğunu belirterek, "Hatta iş güç kaybına ve sağlık hizmeti alma açısından şirketlere ve devletlere oldukça büyük yük getirmektedir. Bunlar bilgisayar kullanımı ile ilgili olarak sıklıkla uzun süre hareketsiz kalma, stres, uygun olmayan duruş biçimi gibi nedenlerle ortaya çıkarlar. Kas, kemik, sinir ve damarların aşırı gerilme ve uygun olmayan duruş biçimlerine bağlı olarak şekil bozuklukları bu tip hastalıkları yaratabilir. Bu rahatsızlıklar olduğu zaman ihmal etmeden öncelikle bir ortopedi uzmanına muayene olmalısınız" uyarısında bulundu. Prof. Dr. Güler, bilgisayar kullanılırken bazı hareketlere dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Bilgisayar karşısında dik olarak oturun. Yazı yazarken klavyedeki tuşlara fazla güçlü olmayan bir biçimde dokunun. Fareyi yumuşak bir biçimde tutun. Kollarınızı ve parmaklarınızı yazma işlemi yapmadığınız zaman dinlendirin. Uzun süreler çalışmayın ve sık sık aralar verin. Çalışma sürenizi planlayın. Her gün belli sürelerle çalışın ve ara verin. Oturduğunuz sandalyenin arkası belinizi destekleyecek şekilde olmalı, bilgisayarınız göz hizasında olmalı, bileğinizi olabildiğince düz bir şekilde tutun. Ayağa kalkın ve sağ elinizle sol omzunuzu sol elinizle sağ omzunuzu kavrayın. Başınızı kolunuzun aksi yönünde çevirebildiğiniz kadar hareket ettirin. Başlangıçta kendinizi zorlamayın. Gün geçtikçe ve boyun kaslarınız güçlendikçe zaten hareket mesafesi artacaktır. Boynunuzu beşer kez sağa sola öne ve arkaya doğru hareket ettirin. Her iki omuz, dirsek ve el bileği eklemlerini ve parmakları 2-3 saat arayla hareket ettiriniz, açıp kapatın. Oturduğunuz yerden kalkarak ayakta durunuz ve dizlerinizi kırmadan parmaklarınız yere değecek şekilde öne eğilin. Ayrıca sağa sola ve arkaya belden eğilmeye çalışın. Oturduğunuz yerde derin nefes alıp verin. Bu hem gerginliğinizi azaltır, hem de kaslarınızı gevşetir." |
el yüz ve vücut kremi hafif formülü ile kremnemlendirici cildi ferahlatırve yumosatır iceriğindeki botanik özler ve e vitamini formülüyle cilde bakım yapar ve cildi besler özel formülüyle cilt tarafından kolayca emilir hassas ciltlerde dahil tüm cilt tipleri için uygundur |
Look,Sarah!The sea is wonderful.Let`swim. OK,but first we should eat something.I`m hungry. I`m hungry,too.there`s a cafe over there.We can go there and have lunch. |
Alıntı:
Tamam ama öncelikle birşeyler yiyelim.Açım. Bende Açım.Burada çok kafe var oraya gidip öğle yemeği yiyebiliriz. |
what does mother like eating BUNU ÇEVİRİN ACİL LÜTFEN HEMEN SİMDİ |
İngilizce çeviri sorunu Arkadaşlar ingilizceye çevirmem gereken bir cümle var. ''Fotoğraf çekilirkenki düşüncelerim'' cümle çeviri sistemlerinden tam verim alamadım 'my thoughts when taking pictures' 'my thoughts on taking pictures' bunlar da olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. ingilizce bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. |
ingilizce bir cümle otobüsün çevreye yararları nelerdir ingilizce olarak başınada must eki getirilecek |
yüzümü yıkarım ne demek arkadaşlar acil |
yüzümü yıkarım. |
| Saat: 18:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık