![]() |
Alıntı:
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir (Destek bilgisi için burayı tıklatın.) > Onar işlemini uyguladıktan sonra yeniden deneyin. |
kardes senin msn yenisiyse güncellemeleri kontrol et yap sonra yeni dosya indircek oonu kur...;) |
Seviyorum bu programı ya. :) Ayrıca msn'de bilgisayarı kasan , kullanmadığınız şeyleri kaldırması hoşuma gidiyor. :) |
ya ewt bu programı indirince burdaki resimler gibi bisi gelmio tmm bende sroun yokmıus saolsun eyw kardesim |
valla ustad ne desem az sayenızde o bıktıgım reklamlardan ve dıger ozellıklerınden kurtuldum. suan harıka bı WLM 8.5 e sahıbım.emeklerınıze saglık.supersınız |
msn acılmıyo ne yapmalıyım |
çoklu msn plus nasıl indirilir |
selam. ben az önce 8,5 finalı yükledim .çok güzel çalışıyor üstüne messpact yükledim oda süper oldu.Yalnız a-patc i yükledim .. Listemde birisinin üstüne tıklayıp konuşma penceresi açmak istediğimde.Bağlantı kurulamadı mı ne öyle bişi yazıyor ve pencereyi açmıyor..( TAM HATırlamıyorum şimdi.programı kaldırdım şuan ).nİye böyle birşey olmuş olabilir ? Şimdiden teşekkürler. |
arkadaşlar indirme buton u nerede :S |
Arkadaşlar titreşim almamak istiyorum ama ben yollamak ıstıyorum bide msn yazı yazınca dın dın sesleri istemıyorum bu ptached mevcutmu ?= |
:(HATA VERRİYOR |
wlm 8.5 plus warmı ? |
msn 8.5 beta hakkında msn 8.5 betayı nasıl türkçe yapılır yardım istiyorum |
yardımlrın için tşkr ederim |
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık