![]() |
Lütfen yardım edin msn 1 haftadır açılmıyor ne yaptıysam olmuyor ama eski sürüm msn açılıyor diger pc kullanan kişi msn sini açarken benim açılmıyor:( hata kodu 8e5e0220 hizmet geçici olarak kullanılamadıgından Windows Live Messenger oturumu açılamadı lütfen daha sonra yine deneyin |
Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler... |
Alıntı:
lütfen yardım.... Evde uzun zamandır kullandıgım bilgisayarımda kişi listem var... Şirketteki bilgisayarda bu forum basındaki sorunlarla karsılastım.düzelttim.. ancak şimdi msn acılıyor baglanıyor fakat evde gördügüm listem buraya gelmiyor. Live Contacts vs.. herseyide sildim bu bilgisayarda msn kurmadan önce.. Hatta evdeki msnden kontaklarımı export edip burada import ettim. ancak herkese ekleme onayı gönderdi.ben bu sekilde herkesin onaylamasını saglayamıcam sanırım.evden actıgımda gelen kişi listem neden burayada gelmiyor.eskiden bu sekilde calısıyordu msn.bu sorunu nasıl giderebilirim? |
çok teşekkür ederim sırasıyla yaptım düzeltti. |
Alıntı:
|
çok teşekkürler artık msn de umudu kesmeye başlamıştım aylardan sonra.... |
selam ben kişi listeniz şu anda kullanılamaıyor diye bir hata alıyorum pc.de xp sp2 kurulu çözümü neidr |
ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı cevabı alıyorum nedennnn ??? |
Alıntı:
Dosyada sorun yok... Konuyu inceleyin yardımı dokunabilir > QuickPar - Bozuk Rar Dosyalarını Onarmak |
SAYIN RUFFRYDERS DEDİĞİNİZ GİBİ KONUYU İNCELEDİM FAKAT BENİM SORUNUM HLEN ÇÖZÜLMEDİ SANIRIM BAŞKA BİR SORUN VAR BENİM PC İMDE O HALDE MADEM DOSYA ÇALIŞIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN YÜKLEMEM GEREKİYOR BİR AN ÖNCE TŞKLER....... |
Alıntı:
WLM 2009 > Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) Doğrudan yüklemek için > Tıklayın WLM 8.5 Final(Güncelleme yazısını okuyunuz) > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html WinRAR 3.91 Türkçe > Tıklayın |
tşkler :) |
Alıntı:
|
NeutralizeR sen bari yardım et buna bi sen yardımcı olursun gibi geliyo... pc ye format attım ve windows 7 yükledim ama webcam kuramıyom cd den kurmaya çalıştım olmadı aklıma son olarak windows 7 ye uyumlu driver olmadığı için olabilir dedim ama windows 7 ye uyumluda driver ı yok galiba hiç biyerde bulamadım webcam piranhanın ks 1211 modeli sorun bu olabilirmi başka bişeymi var yardım et lütfen gözün sevem... |
Alıntı:
yaaa benim sesimi duyan yokmuuu.... |
harıkasın gercekten yaaa |
selam ben yukardaki adımları tek tek uyguladım ama EKSTRA MSI içindeki wllogin dosyasını kurarken 2753 nolu hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Piranha KS1211 VM303 WİN7 DE nasıl tanıtırım Alıntı:
|
Alıntı:
işte müjde piranha ks 1211 webcam i windows 7 ye tanıttım çok da kolaymış hemen sizlerle paylaşmak istedim:)))) öncelikle http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm adresine giriyoruz ardından ordaki Detection Tool of Vimicro PC Camera Processors Model without notice yazan yere tıklayıp çok küçük boyutta bir dosya var onu indirin ve içinden "ChipTypedetector" diye bir klasör çıkıyo onun içindeki uygulama dosyasını çalıştırın cameranızın tam marca ve modeline göre driver linki veriyo bi tane xp/2000 için bitane xp için bide vista için 3 link veriyo o rdaki vista için olanı indirip kuruyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor... webcam i msn e tanıtmayıda unutmayın sonunda... herkese kolay gelsin... |
win 7 için geçerlimi |
Alıntı:
|
bnm de bir sorunum var bn msnde normal kamera acabılıyorum ama göruntülü arama başlatamıyorum yardımcı olursanız sevınırım. |
offff bnmde sorunum varrr goruntulu arama baslatamıorum neden ama normal acılıo ama goruntuluye gelınce Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) bu yazıo |
Alıntı:
Başka bir hesabınızla oturum açıp sorunun onda da var olup olmadığını kontrol ettiniz mi? |
ewet baska bır adrestede acmıo ve araclar ses goruntu kurulumu dıyınce suanda ses goruntu kurulumunu acamıoruz dıo |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html |
Benim bilgisayarımda normal koşullarda hiçbir hata mesajı almıyorum ses ve görüntü kurulumundada sorun olmuyo fakat web kameramı göster seçeneği aktif değil ve birisi davet yolladığında ve kabul ettiğimde ise kameram yokmuş gibi tepki veriyo bilgisayar..Kamera normalde çalışıyo kendi programından açıp resim çekebiliyorum video çekebiliyorum sadece msnde böyle oluyo ve bu sadece benim hesabımda değil bütün hesaplarda aynısı oluyo..Msni kaldırdım yeniden kurdum onar dedim sizin dediklerinizi yaptım hiçbirşey fayda etmedi..Lütfen yardım edin vallahi sinir krizinin eşiğindeyim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
işyerine yükledim eve gidince evde de deniyeceğim tşkrlr :D bide plus'u nasıl yükliyicem onuda söyleseniz çok makbule geçer. |
evdeki bilgisayara yüklemeye çalıştım olmadı wllogin.msi dosyası hata veriyor açıyorum kişi listesinizde kimse yok diyo 2 sn sonra kapanıyor. hata kodu olarakta 2753 diyor. ne yapmam lazım... |
Mrb,öncelikle tesekkür ederim harfiyyen uyguladım ve msn acılıyor yalnız bir sorun var.Çok gec acılıyor ve birisiyle konusmak için herhangi birisini tıkladıgımda 2 dakika sonra pencere acılıyorSadece windows call ve windowslive yüklendi onun dısında hiç bir eklenti olmadı ilginize ve yardımınız için şimidedn tesekkür ederim :) Mrb mavi,yazılanları harfiyyen uyguladım ve hersey yolunda msn acılıyor hatta cokluda acılıyor ama sorun şu. 1) Sadece WindowsCall ve windosws Live yüklendi, 2) Birisiyle konuşma başlattıgımda 1 yada 2 dakika sonra acılıyor pencere,eskisi gibi hızlı değil. Ve artık virüs gçndermiyor kimseye msn'de oturum actıgımda şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. :) |
Tüm yüklemeleri yaptım ama msni çalıştırmak istediğimde "windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata veriyor ne yapmalıyım |
Alıntı:
Sorun için ilgili link > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
hata verdi hata hodu 2753 |
aynı sorun var. 8e5e0220 kodu çıkıyor. denemedik birşey kalmadı format mı katıcaz yani |
win 7 ye uyumlumu ? |
msn sürümleri farklı pcye format atıldıktan sonra görüntü arama olmuyo benim sorunum kullandığım msn 8.1 coğu arkadaşlarım yeni sürüm bazıları pcsine format attıktan sonra görüntülü konuşamıyoruz bende cam işareti gözüküyor karşı tarafta benim cam işareti gözükmüyor arama yaptığımda hemen kapanıyo yanıt vermiyor diyo ne yapmamız lazım yeni sürümde görüntülü konuşabilirken formattan sonra sorun cıktı yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
msn 8.1 kullanıyorum arkadaşlarımın hepsi yeni sürüm 09 msn görüntülü konuşmada hiç bir sorun yokken bazı kişiler format attıktan sonra pcye gene yeni sürüm msn olmasına ramen görüntülü konuşma yapılmıyo arama gönderdiğimde karşı taraf yanıt vermiyor diyo cam işareti bende takılı gözüktümtüğü halde onların sayfasında benim web cam görünmüyor yeni sürüme gecmek istemiyorum bu sorun nasıl ortadan kalkar kendi msn den ses ve görüntü kurulumunu actığımda ses ve görüntü kurulumunu şu an çalıştıramıyoruz cıkıyor sorunun ne olduğunu cözemedik yardım lütfen |
arkadaşlar msn yükliyemiyorum win32 hatası veriyor lütfen yardım... şimdiden teşekkürler |
WLM Temel Parçalar 2011 yardım Windows Live Essentials 2011 (WLM Temel Parçalar 2011) Final sürümünü yeni formatladığım win7 li pc me kurdum. Fakat messenger Plus bi türlü kurulmuyor bunun bir çaresi varmı acaba. Yoksa pulus a uygun değilmi bu sürümü. |
peki servis pack 2 kullanan ne yapacak 3 te hadi öyle |
Kardeşim allah senden razı olsun 4 gundur kafayı yıyordum senın bu paylasımın bu sorunumu cozdu cok teşkr edıorum 10 numara bır paylaşım |
.. arkadaşım üstekki sorundan bende de var ve ayrıca kimseyi ekleyemiyorum yada eklenenleride göremiyorum bilgili biri varsa lütfen yardımcı olsun msn adresini bırakırsa bi şekilde ulaşırım |
Dediginiz gibi yaptım msn açılmıyordu böylelikle sorunu çözdüm teşekküler. |
daha yeni bir sürüm var devam etmek için yeni bir sürüm yüklemeniz gerekiyor bunu şimdi yapmak istiyormusunuz diyor bende tamam diyorum ama yüklenemedi diyor bana yardımcı olursanız sevınırım bılgısayardanda pek anlama lütfen acil yardım |
slm ben xp kullanııcısıyım msn ındırıyorum ama kurumunda hata verıyo yrdımcı olursanız sevınırım şimdiden tşk |
tskler ise yarıyor msn live yazısı sadece bu cleanerda cıktı |
ben eset nod32 yüklemiştim sonra kaldırmaya bastım ama hatalı kaldırmış.. bilgisayarda hiçbir dosyası yok ama program ekle kaldırda hala yüklü grünüyor.. kaldır deyince hata veriyor.. tamamiyle kaldırabilmem için bir program önerebilirmisiniz? ya da ne yapmalıyım? tam olarak pcden kalkmadığı için başka antivirüs yükleyemiyorum.. acil cevap bekliyorum.. |
| Saat: 23:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık