MsXLabs
Sayfa 3 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/279390-yeni-wlm-surumune-guncelledikten-sonra.html)

Misafir 29 Aralık 2009 11:34

Lütfen yardım edin msn 1 haftadır açılmıyor ne yaptıysam olmuyor ama eski sürüm msn açılıyor diger pc kullanan kişi msn sini açarken benim açılmıyor:(

hata kodu 8e5e0220
hizmet geçici olarak kullanılamadıgından Windows Live Messenger oturumu açılamadı lütfen daha sonra yine deneyin

akalla 3 Ocak 2010 18:39

Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler...

umutaga 4 Ocak 2010 13:34

Alıntı:

akalla adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1639065)
Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler...

aynı sorun bendede var...
lütfen yardım....

Evde uzun zamandır kullandıgım bilgisayarımda kişi listem var...
Şirketteki bilgisayarda bu forum basındaki sorunlarla karsılastım.düzelttim..
ancak şimdi msn acılıyor baglanıyor fakat evde gördügüm listem buraya gelmiyor.
Live Contacts vs.. herseyide sildim bu bilgisayarda msn kurmadan önce..
Hatta evdeki msnden kontaklarımı export edip burada import ettim.
ancak herkese ekleme onayı gönderdi.ben bu sekilde herkesin onaylamasını saglayamıcam sanırım.evden actıgımda gelen kişi listem neden burayada gelmiyor.eskiden bu sekilde calısıyordu msn.bu sorunu nasıl giderebilirim?

demircanhaydar 7 Ocak 2010 17:14

çok teşekkür ederim sırasıyla yaptım düzeltti.

spunky 10 Ocak 2010 14:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1611091)
Contacts ve Windows Live Contacts klasörlerini silmeniz gerekiyor. Aşağıdaki konuda bahsediliyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Burda yazılanları defalarca denedim.Artık sayısını hatırlamıyorum msn 8.5 kurdum ondada aynı hatayı veriyor. 80070057 hata kodu için bazıları güvenlik duvarı ve virüs programı demiş onlarıda etkisiz hale getirdim ama hala bir çözüm bulamadım. Başka çözüm yolu yoksa tek umudum bu hata koduyla karşılaşıp çözmüş birinin bu formu okuması :S

ihtilalci 11 Ocak 2010 03:37

çok teşekkürler artık msn de umudu kesmeye başlamıştım aylardan sonra....

umitozkan44 16 Ocak 2010 14:43

selam ben kişi listeniz şu anda kullanılamaıyor diye bir hata alıyorum pc.de xp sp2 kurulu çözümü neidr

incites 29 Ocak 2010 16:40

ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
cevabı alıyorum nedennnn ???

RuffRyders 29 Ocak 2010 16:45

Alıntı:

incites adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1673737)
ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
cevabı alıyorum nedennnn ???

Dosyada sorun yok... Konuyu inceleyin yardımı dokunabilir > QuickPar - Bozuk Rar Dosyalarını Onarmak

incites 29 Ocak 2010 21:40

SAYIN RUFFRYDERS DEDİĞİNİZ GİBİ KONUYU İNCELEDİM FAKAT BENİM SORUNUM HLEN ÇÖZÜLMEDİ SANIRIM BAŞKA BİR SORUN VAR BENİM PC İMDE O HALDE MADEM DOSYA ÇALIŞIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN YÜKLEMEM GEREKİYOR BİR AN ÖNCE TŞKLER.......

RuffRyders 30 Ocak 2010 00:08

Alıntı:

incites adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1674067)
SAYIN RUFFRYDERS DEDİĞİNİZ GİBİ KONUYU İNCELEDİM FAKAT BENİM SORUNUM HLEN ÇÖZÜLMEDİ SANIRIM BAŞKA BİR SORUN VAR BENİM PC İMDE O HALDE MADEM DOSYA ÇALIŞIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN YÜKLEMEM GEREKİYOR BİR AN ÖNCE TŞKLER.......

WLM 2009 > Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Doğrudan yüklemek için > Tıklayın

WLM 8.5 Final(Güncelleme yazısını okuyunuz) > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

WinRAR 3.91 Türkçe > Tıklayın

incites 30 Ocak 2010 08:12

tşkler :)

Rayjon32 7 Şubat 2010 23:05

Alıntı:

lacivert adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1559658)
aynı hata bende de var. hata kodu 8e5e0408. 3 gündür yapmadığım kalmadı. format mı gerekli bilmiyorum da. uyumluluk problemi mi var anlamadım. pc.im neredeyse 1 aydır windows vista service pack 2'yi yüklemeye çalışıyor, ama onda da hata kodu veriyor. onla bir ilgisi var mıdır acaba msn açılmamasının.
8,5 verdiğiniz dosyayı kurdum ama gene yeni sürümü yükle penceresi geliyor.
ne yapmam gerek, lütfen yardım edin.

lacivert kardeşim format diyosunda ben formatta attım gene aynı hata:D

srht_d 20 Şubat 2010 01:15

NeutralizeR sen bari yardım et buna bi sen yardımcı olursun gibi geliyo...

pc ye format attım ve windows 7 yükledim ama webcam kuramıyom cd den kurmaya çalıştım olmadı aklıma son olarak windows 7 ye uyumlu driver olmadığı için olabilir dedim ama windows 7 ye uyumluda driver ı yok galiba hiç biyerde bulamadım webcam piranhanın ks 1211 modeli sorun bu olabilirmi başka bişeymi var yardım et lütfen gözün sevem...

srht_d 20 Şubat 2010 13:00

Alıntı:

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1701764)

pc ye format attım ve windows 7 yükledim ama webcam kuramıyom cd den kurmaya çalıştım olmadı aklıma son olarak windows 7 ye uyumlu driver olmadığı için olabilir dedim ama windows 7 ye uyumluda driver ı yok galiba hiç biyerde bulamadım webcam piranhanın ks 1211 modeli sorun bu olabilirmi başka bişeymi var yardım et lütfen gözün sevem...

yaaa benim sesimi duyan yokmuuu....

mad_wind85 21 Şubat 2010 11:43

harıkasın gercekten yaaa

suat1984 27 Şubat 2010 18:57

selam ben yukardaki adımları tek tek uyguladım ama EKSTRA MSI içindeki wllogin dosyasını kurarken 2753 nolu hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 27 Şubat 2010 22:57

Alıntı:

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1701764)

Şu konuyu inceleyin:
Piranha KS1211 VM303 WİN7 DE nasıl tanıtırım

Alıntı:

suat1984 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1712211)
selam ben yukardaki adımları tek tek uyguladım ama EKSTRA MSI içindeki wllogin dosyasını kurarken 2753 nolu hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

O kurulumu yapmadan Windows Live Messenger oturumu açamıyor musunuz? Deneyin.

srht_d 1 Mart 2010 16:01

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1712524)
Şu konuyu inceleyin:
Piranha KS1211 VM303 WİN7 DE nasıl tanıtırım

O kurulumu yapmadan Windows Live Messenger oturumu açamıyor musunuz? Deneyin.

neutralizer yine varsa senden hayır var çok sağol uğraşmış emek etmişsin ama ordaki linkler tam çalışmıyor benim denemediğim adres kalmadı ama azimli insan işte ben şuan itibariyle sorunu çözdüm veeee...

işte müjde piranha ks 1211 webcam i windows 7 ye tanıttım çok da kolaymış hemen sizlerle paylaşmak istedim:))))

öncelikle

http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm

adresine giriyoruz ardından ordaki

Detection Tool of Vimicro PC Camera Processors Model without notice

yazan yere tıklayıp çok küçük boyutta bir dosya var onu indirin ve içinden "ChipTypedetector" diye bir klasör çıkıyo onun içindeki uygulama dosyasını çalıştırın cameranızın tam marca ve modeline göre driver linki veriyo bi tane xp/2000 için bitane xp için bide vista için 3 link veriyo o rdaki vista için olanı indirip kuruyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor... webcam i msn e tanıtmayıda unutmayın sonunda... herkese kolay gelsin...

ayabakan 3 Mart 2010 21:33

win 7 için geçerlimi

NeutralizeR 3 Mart 2010 22:10

Alıntı:

ayabakan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1717265)
win 7 için geçerlimi

Evet.

bitanesi 6 Mart 2010 16:37

bnm de bir sorunum var bn msnde normal kamera acabılıyorum ama göruntülü arama başlatamıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

bitanesi 6 Mart 2010 18:23

offff

bnmde sorunum varrr goruntulu arama baslatamıorum neden ama normal acılıo ama goruntuluye gelınce
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)
bu yazıo

NeutralizeR 6 Mart 2010 21:09

Alıntı:

bitanesi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1719704)
bnmde sorunum varrr goruntulu arama baslatamıorum neden ama normal acılıo ama goruntuluye gelınce
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)
bu yazıo

Windows Live Messenger > Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu... ekranını doğru bir şekilde ayarlayıp sonlandırabiliyor musunuz?

Başka bir hesabınızla oturum açıp sorunun onda da var olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

bitanesi 6 Mart 2010 22:47

ewet baska bır adrestede acmıo ve araclar ses goruntu kurulumu dıyınce suanda ses goruntu kurulumunu acamıoruz dıo

NeutralizeR 7 Mart 2010 00:22

Alıntı:

bitanesi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1720103)
ewet baska bır adrestede acmıo ve araclar ses goruntu kurulumu dıyınce suanda ses goruntu kurulumunu acamıoruz dıo

Bu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html

Conquerror 10 Mart 2010 21:53

Benim bilgisayarımda normal koşullarda hiçbir hata mesajı almıyorum ses ve görüntü kurulumundada sorun olmuyo fakat web kameramı göster seçeneği aktif değil ve birisi davet yolladığında ve kabul ettiğimde ise kameram yokmuş gibi tepki veriyo bilgisayar..Kamera normalde çalışıyo kendi programından açıp resim çekebiliyorum video çekebiliyorum sadece msnde böyle oluyo ve bu sadece benim hesabımda değil bütün hesaplarda aynısı oluyo..Msni kaldırdım yeniden kurdum onar dedim sizin dediklerinizi yaptım hiçbirşey fayda etmedi..Lütfen yardım edin vallahi sinir krizinin eşiğindeyim..

Misafir 11 Mart 2010 20:33

Alıntı:

8e5e0220 hata kodu
ne demektir bir türlü msnimi açamıyorum başka msn adreslerini açıyo ama benimkini açmıyo

ahmetgns 12 Mart 2010 22:18

Alıntı:

Conquerror adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1725247)
Benim bilgisayarımda normal koşullarda hiçbir hata mesajı almıyorum ses ve görüntü kurulumundada sorun olmuyo fakat web kameramı göster seçeneği aktif değil ve birisi davet yolladığında ve kabul ettiğimde ise kameram yokmuş gibi tepki veriyo bilgisayar..Kamera normalde çalışıyo kendi programından açıp resim çekebiliyorum video çekebiliyorum sadece msnde böyle oluyo ve bu sadece benim hesabımda değil bütün hesaplarda aynısı oluyo..Msni kaldırdım yeniden kurdum onar dedim sizin dediklerinizi yaptım hiçbirşey fayda etmedi..Lütfen yardım edin vallahi sinir krizinin eşiğindeyim..

Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler'e tıklayarak Kişisel sekmesindeki "Web kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" seçeneğini değiştirip Tamam'a basın. Oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve o ayarı işaretleyerek Tamam'a basın. Şimdi sorun düzelmiş olabilir. Düzelmediyse Araçlar>Ses ve Görüntü Kurulumu sihirbazını çalıştırın ve önce Devre dışı bırak'ı seçin, sonra oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve kamerayı aynı sihirbazda seçin. Düzelmiş olabilir.

gultenim87 18 Mart 2010 16:38

işyerine yükledim eve gidince evde de deniyeceğim tşkrlr :D bide plus'u nasıl yükliyicem onuda söyleseniz çok makbule geçer.

gultenim87 20 Mart 2010 17:34

evdeki bilgisayara yüklemeye çalıştım olmadı wllogin.msi dosyası hata veriyor açıyorum kişi listesinizde kimse yok diyo 2 sn sonra kapanıyor. hata kodu olarakta 2753 diyor. ne yapmam lazım...

coskun86 23 Mart 2010 22:56

Mrb,öncelikle tesekkür ederim harfiyyen uyguladım ve msn acılıyor yalnız bir sorun var.Çok gec acılıyor ve birisiyle konusmak için herhangi birisini tıkladıgımda 2 dakika sonra pencere acılıyorSadece windows call ve windowslive yüklendi onun dısında hiç bir eklenti olmadı ilginize ve yardımınız için şimidedn tesekkür ederim :)

Mrb mavi,yazılanları harfiyyen uyguladım ve hersey yolunda msn acılıyor hatta cokluda acılıyor ama sorun şu.
1) Sadece WindowsCall ve windosws Live yüklendi,
2) Birisiyle konuşma başlattıgımda 1 yada 2 dakika sonra acılıyor pencere,eskisi gibi hızlı değil.

Ve artık virüs gçndermiyor kimseye msn'de oturum actıgımda şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. :)

dilek0212 30 Nisan 2010 12:11

Tüm yüklemeleri yaptım ama msni çalıştırmak istediğimde "windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata veriyor ne yapmalıyım

The Unique 30 Nisan 2010 12:18

Alıntı:

dilek0212 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1767683)
Tüm yüklemeleri yaptım ama msni çalıştırmak istediğimde "windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata veriyor ne yapmalıyım

Sorun için ilgili link > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

jaws 1 Mayıs 2010 14:42

hata verdi hata hodu 2753

istenali 5 Mayıs 2010 12:23

aynı sorun var.
8e5e0220 kodu çıkıyor.
denemedik birşey kalmadı
format mı katıcaz yani

jaws 6 Mayıs 2010 19:08

win 7 ye uyumlumu ?

funda 1977 6 Temmuz 2010 17:42

msn sürümleri farklı pcye format atıldıktan sonra görüntü arama olmuyo

benim sorunum kullandığım msn 8.1 coğu arkadaşlarım yeni sürüm bazıları pcsine format attıktan sonra görüntülü konuşamıyoruz bende cam işareti gözüküyor karşı tarafta benim cam işareti gözükmüyor arama yaptığımda hemen kapanıyo yanıt vermiyor diyo ne yapmamız lazım yeni sürümde görüntülü konuşabilirken formattan sonra sorun cıktı yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 6 Temmuz 2010 22:25

Alıntı:

funda 1977 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1798641)
benim sorunum kullandığım msn 8.1 coğu arkadaşlarım yeni sürüm bazıları pcsine format attıktan sonra görüntülü konuşamıyoruz bende cam işareti gözüküyor karşı tarafta benim cam işareti gözükmüyor arama yaptığımda hemen kapanıyo yanıt vermiyor diyo ne yapmamız lazım yeni sürümde görüntülü konuşabilirken formattan sonra sorun cıktı yardımcı olursanız sevinirim

Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü

sertunc 8 Temmuz 2010 02:08

msn 8.1 kullanıyorum arkadaşlarımın hepsi yeni sürüm 09 msn görüntülü konuşmada hiç bir sorun yokken bazı kişiler format attıktan sonra pcye gene yeni sürüm msn olmasına ramen görüntülü konuşma yapılmıyo arama gönderdiğimde karşı taraf yanıt vermiyor diyo cam işareti bende takılı gözüktümtüğü halde onların sayfasında benim web cam görünmüyor yeni sürüme gecmek istemiyorum bu sorun nasıl ortadan kalkar kendi msn den ses ve görüntü kurulumunu actığımda ses ve görüntü kurulumunu şu an çalıştıramıyoruz cıkıyor sorunun ne olduğunu cözemedik yardım lütfen

dilsehit77 5 Ekim 2010 23:03

arkadaşlar msn yükliyemiyorum win32 hatası veriyor lütfen yardım... şimdiden teşekkürler

Misafir 9 Ekim 2010 14:27

WLM Temel Parçalar 2011 yardım

Windows Live Essentials 2011 (WLM Temel Parçalar 2011) Final sürümünü yeni formatladığım win7 li pc me kurdum. Fakat messenger Plus bi türlü kurulmuyor bunun bir çaresi varmı acaba. Yoksa pulus a uygun değilmi bu sürümü.

cander3333 15 Ekim 2010 20:58

peki servis pack 2 kullanan ne yapacak 3 te hadi öyle

efsane1432 11 Aralık 2010 19:33

Kardeşim allah senden razı olsun 4 gundur kafayı yıyordum senın bu paylasımın bu sorunumu cozdu cok teşkr edıorum 10 numara bır paylaşım

Misafir 14 Aralık 2010 11:27

..

arkadaşım üstekki sorundan bende de var ve ayrıca kimseyi ekleyemiyorum yada eklenenleride göremiyorum bilgili biri varsa lütfen yardımcı olsun msn adresini bırakırsa bi şekilde ulaşırım

orhan19 14 Aralık 2010 15:54

Dediginiz gibi yaptım msn açılmıyordu böylelikle sorunu çözdüm teşekküler.

Misafir 29 Ocak 2011 10:48

daha yeni bir sürüm var devam etmek için yeni bir sürüm yüklemeniz gerekiyor bunu şimdi yapmak istiyormusunuz diyor bende tamam diyorum ama yüklenemedi diyor bana yardımcı olursanız sevınırım bılgısayardanda pek anlama lütfen acil yardım

kadirsarp 29 Ocak 2011 20:10

slm ben xp kullanııcısıyım msn ındırıyorum ama kurumunda hata verıyo yrdımcı olursanız sevınırım şimdiden tşk

hacco 31 Mayıs 2011 11:47

tskler ise yarıyor msn live yazısı sadece bu cleanerda cıktı

ankavas06 20 Temmuz 2011 20:21

ben eset nod32 yüklemiştim sonra kaldırmaya bastım ama hatalı kaldırmış.. bilgisayarda hiçbir dosyası yok ama program ekle kaldırda hala yüklü grünüyor.. kaldır deyince hata veriyor.. tamamiyle kaldırabilmem için bir program önerebilirmisiniz? ya da ne yapmalıyım? tam olarak pcden kalkmadığı için başka antivirüs yükleyemiyorum.. acil cevap bekliyorum..

Saat: 23:55
Sayfa 3 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık