![]() |
facebook delete yi kabul etmiyor başka ne olabilir??? |
Oluyorr :)) [QUOTE=Misafir;2149699]aynı dert bende de vardı arkadaşlar normalde kullandığımız delete ile silemedim ..sayıların olduğu yerde num lock'taki deleteyle sildim ..silinecek msn adresini seçiyorsun önce num lock sonra delete ye basıyoruz siliniyor sonrada yön tuşlarıyla diğer silincek msn adreslerini secip aynı yöntemi uygulayın[/QUOTE Bu oluyor arkadaşlar cok teşekkür ederiz :)) Num lock Shift arkadaşlar :) |
Alıntı:
|
facebook Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
face adresini nasıl silerim Alıntı:
bilgisayarda ayarları nerde ki bulamadımm yardım ederseniz çok sevinirim tşklrrr |
silme shift delete adresin üzerine tıkla yok olsunnnnn |
Alıntı:
|
shift te basıp deleteye basınca siliniyor |
Alıntı:
|
Sağ üstteki Gizlilik Ayarlarına gel ve oradan E-postayı bul. |
Alıntı:
Google Chrome için Ctrl+H yapıp çıkan sayfadan gerekli işlemleri seçebilirsiniz. |
e-potayı ile bilen olduysa nasıl sildini anlatsın acil :( |
söyledigin gibi olmuyo |
silmeyi bilyorum ilk önce ç oyun da oynan düz tuşun yanına basyoruz ve sonra da delete ye basıyoruz :) |
mailin üstüne gelin sonra shift tuşu ile del tuşunu aynı anda basın silinir eskiden sadece dele basmak yeterliydi ama artık shiftle beraber basman lazım |
numlock+ shift+ delete yaparsanız siliniyo :) |
ben buldm kards önce shift sonra delete ye bas oluor ben öyle sildm |
e posta silme Alıntı:
|
ama benimkinde delete yapıyorum yinede silinmiyo çok acil lazım lütfen yardım edin :( :( |
ya deleteye basınca olmuyorrr |
delete tuşuna basın |
arkadaşlar shift ve delete ye aynı aanda basarsanız siler . :') |
shift + del arkadaşlar |
yaa delete den siliniyo ama tekrar geliyo |
shift + delete yapın silinir fecebookta |
ben deletle yaptım silinmedi |
yardım lütfen faceye hoş geldin yazan yerden e posta adresimi nasıl sicegimi söylermisiniz delte tuşu ile olmuyor |
Alıntı:
|
silmeyi buldum beyler bakın şimdi silmeyi öğrendim ama ben sadece interneet explorer dan silebiliyorum önce girdiğimiz e postanın baş harfini yazın sonra aşağı ok tuşuna basarak del veya delete tuşuna basın bukadar |
buldumm [QUOTE=aşkitom;1809498]facebookta e posta adresleri nasıl silinecek acaba :*([/QUG Gogle cormdan faceyi açın ve e postanzın üstüne glin delteyle şifte aynı anda basınn entr dümesinin altındaki şifte ama benden bu kadar |
delete tuşuna basılı tutun Windows silinsinmi diyo evet diyin siliniyo |
Alıntı:
|
ya birturlu olmuyo kaç kere onay gonderdim |
Arkadaşlarını Davet Et! Alıntı:
|
aktaşoglu ya arkadaslar delete tusundan olmuyoo |
Alıntı:
|
yaaa delete nerde |
ya arkadaşlar ne kadar uzatmış meseleyi yok şurdan yok burdan gir onu aç buna bas bir sürü kafa karışıklığı çözüm basit silmek istediğin e postanın üzerine yön tuşlarıyla gel shift basılı tut delete bu kadar (delete tuşu sağ üst köşeden dördüncü Del yazar üstünde) (shift tuşu hangisi derseniz sol alt köşedeki ctrl nin üstündeki tuş yukarıyı gösteren ok işareti var üstünde ) |
aArkadaşalr shift-delete yaparak denetin |
doru yardım edin nolur delete tuşuyangisi nolur yardım |
Ctrl+H tarama verilerini temizle Çerezleri ve diğer site verileriyle eklenti verilerini sil,Kayıtlı şifreleri temizle,Kaydedilmiş Otomatik Doldurma form verilerini sili seçin sonra tarama verilerini temizleye tıklayın. |
fkjldjbdl Alıntı:
|
ya dele basıyom olmuo dele basıom olmuyyyooooo |
shift+delete yaparsanız kolaylıkla silebilirsiniz :) |
face de e posta nasıl silinilir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napacamızı söyleyin |
shift ve delete tuslarına aynı anda basmanız yeterlı ... :) |
faceye hoşgeldin varya orada e posta ve şifre yazıo e posta adresine bir kere girince orada kalıo nasıl silerim |
Chrome tarayıcınızın Ayarlarından giriş yaparak sırasıyla; Gelişmiş ayarları göster (en altta) ->Şifreler ve Forumlar>Web'te girdiğim şifreleri kaydetmeyi öner>Kaydedilen şifreli yönetin şeklinde işlem yaptığınızda açılan sayfada kayıtlı şifrelerden hangisini silmek istiyorsanız üzerine tıklayarak X işaretiyle kaldırabilirsiniz. Kolay gelsin. İyi günler dileğimle. |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık